|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dve ovulacije?
13.8.2007 21:39:33   
Anonimen
Zanima me če je to možno. Julija sem namreč imela O okoli 17ga. To vem po sluzi in bolečinah. Zadnjega julija pa sem ponovno imela sluz, samo v manjši količini. M mi danes zamuja 13 dni. Test je negativen. Zanima me če je možno da sem zanosila konec julijauser posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dve ovulacije?
13.8.2007 22:14:54   
mihi78
Sicer nisem strokovnjak ampak mislim, da je malo verjetno. user posted image Ponovni naredi test ali pa se odpravi do G. LPuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.8.2007 22:47:17   
Anonimen
Si se mogoče prehladila?
Dve ovulaciji v enem mesecu...nisem še slišala.
Naredi CB, je najbolj zanesljiv.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
13.8.2007 23:10:34   
sonček33
meni je G ko mi je predpisal klomifen rekel, da se lahko pojavi O tudi večkrat v ciklusu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.8.2007 23:24:53   
pikica*13*
Seveda je  lahko O večkrat v ciklusu, saj imamo dva jajčnika in vsak lahko ima eno ali več zrelih jajčec. Dokaz za to so npr. dvojajčni dvojčki, ali trojčki ... spočeti po naravni poti!!! Logika!user posted image

LP

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.8.2007 6:41:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pikica*13*

Seveda je  lahko O večkrat v ciklusu, saj imamo dva jajčnika in vsak lahko ima eno ali več zrelih jajčec. Dokaz za to so npr. dvojajčni dvojčki, ali trojčki ... spočeti po naravni poti!!! Logika!user posted image

LP

to je res, vendar dve ali tri ovulacije, si niso nikoli v razmiku več kot 3 dni. Se pravi se zgodijo v roku nekje 1 ali 2 dni. Tako pravi pušenjak, več o tem pa je že bilo pisanega na RR, celo 2x, zato malo pobrskaj po iskalniku.

Lahko, da tisto prvo kar misliš sploh ni bila O in je šele ta ta druga možna, lahko pa da je bila takrat in ti zdaj iz neznanega razloga zamuja, ali p aš eni zadosti nosečniškega hormona, ma imaš milijon možnosti. Rvano včeraj ali predvčeraj sme zasledila, da se na sluz in bolečine ni možno vedno 100% zanašat.

(odgovor članu pikica*13*)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
14.8.2007 10:00:54   
Anonimen
Ja, tudi jas sem prebrala to. Lahko so v razmiku 3 dni, ne pa dveh tednov. Pikica*13*, pri takih stvareh nam še logika ne pomaga.

LP,user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
15.8.2007 15:59:35   
stunfek
dejstvo pa je, da ima veliko punc tisto vlečljivo ovulacijsko sluz večkrat v ciklusu. lahko da je bila samo sluz in ne tudi O.

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.8.2007 22:10:47   
Anonimen
Štunfek, imaš prav. Jaz se na sluz sploh ne morem zanesti.

Lp.

(odgovor članu stunfek)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
17.8.2007 12:54:21   
kitka1
Včasih se plodna sluz pojavi tudi po ovulaciji, ker rumeno telesce, katerega glavna naloga je sicer proizvajanje progesterona, proizvaja tudi malo estrogena - ta pa je odgovoren za plodno sluz.

Če je tvoja bazalna temperatura  (in drugi znaki) kazala, da je ovulacija že mimo, potem govoto takrat nisi bila v plodnih dneh. Če pa ni bilo jasnih znakov ovulacije, potem je možno, da si imela takrat ovulacijo. Lahko se je zaradi določenih hormonskih sprememb sprostilo še eno jajčece... Čeprav bi po 13h dneh test v primeru oploditve in vgnezditve že skoraj moral pokazati pozitivno. Jaz bi na tvojem mestu po nekaj dneh test ponovila, če pa user posted image ne bi bilo še dalj časa, bi se pa naročila na pregled h G.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.