|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   par vprašanj...
13.8.2007 20:19:04   
Anonimen
S fantom bi rada šla na svoje.... zaradi nemogočih družinskim razmer tako pri meni kot pri njemu, nimava miru, da bi si lahko privoščila mirne trenutke, mirno noč....

Amapk muči me zelo veliko stvari. Kako bom vse sfolgala. On je v službi, jaz še študentska, pridna in varčnauser posted image ...
Rekel je da stavovanje bi kupil sam, a jaz moram prispevat 1MIO (sit)user posted image

Tiste ki ste bile v dilemi in ste na to spokale s partnerjem živet... kako se je obneslo, na kaj vse moram biti pripravljena...
Kar se tiče gospodnijskih opravil mi niso tuja, saj sem zelo samostojna in skrbna...
Amapk glede financ me malo skrbi..., čeprav delam prek študenta...
Vem,, butasta vprašanja ampak... res si tega ne predstavljalam, kako mora biti vse to...
Poleg tega da bi me starši živo pojedliuser posted image , če bi se preselila....

hvala, user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: par vprašanj...
13.8.2007 20:20:46   
Anonimen
Poleg tega da bi me starši živo pojedli , če bi se preselila....

hvala,

Tud oni so enkrat odšli od svojih staršev, mar ne? Pogovori se z njimi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
13.8.2007 20:23:50   
helloKitty
Zakaj pa vsaj za začetek ne najameta kšne garsonjere al pa kej podobnga??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.8.2007 20:28:52   
žarnica
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

On je v službi, jaz še študentska, pridna in varčnauser posted image ...

no,pri nama je obratno. JAz redno zaposlena,on redni študent in tako kot ti priden in varčen.user posted image Pa nama čisto lepo laufa. Je pa res,da sva dobila stanovanje od mojih staršev.user posted image

zdaj ne smeš mislit na svoja starša-mogoče se boste še bolje razumeli,ko se ne boste toliko videli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.8.2007 20:31:37   
CeluLitka
Koliko časa pa sta skupaj? Od tega je namreč odvisen ta milijon SIT. Da ne boš ti zdaj nekaj financirala in potem letela.

(odgovor članu helloKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.8.2007 20:32:41   
Vrtnica79
Koliko sta sploh stara? Mislim, da bi za začetek bilo pametno da najameta stanovanje da vidiš kako vama funkcionira. Pol pa če bo šlo pa se lahko odločita za odkup. Saj nakup stanovanja ni kar tak iz danes na jutri!

(odgovor članu helloKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.8.2007 20:34:09   
Anonimen
A 1 mio mu zmanjka ali kaj? Druge razlage nimam. Da bi ta milijon bila garancija za kaj ... Ja, za kaj? A če ga boš pustila, da ti ne bo dal nazaj, ali da mogoče zaradi tega milijona ne boš nikoli odšla od njega? Ne štekam.

(odgovor članu CeluLitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: skupno življenje?
13.8.2007 20:34:17   
Anonimen
Nikakor ne prispevaj tistega milijona, če nisi prepričana, da sta za skupaj živeti. Težko ga bo dobiti nazaj, če gresta narazen, ker je težko par kvadratov iz stanovanja odnest. Pa pri nakupu stanovanja to ni tako gromozanskja vsota, zaradi katere bi se na koncu splačalo prerekat.

Naj fant kupi manjše stanovanje ali pojdita za nekaj časa v najem in bosta videla, kako se bo obneslo.

Na kaj moraš biti pripravljena? Na vse dobro. In vse slabo. Splošnega pravila ni.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
13.8.2007 20:34:38   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: CeluLitka

Koliko časa pa sta skupaj? Od tega je namreč odvisen ta milijon SIT. Da ne boš ti zdaj nekaj financirala in potem letela.

Se podpišem!

(odgovor članu CeluLitka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.8.2007 20:50:18   
Anonimen
jaz jih imam 22
on pa 28

skupaj pa sva 2 leti

Mal mi je hudo zaradi staršev, ker se velika delovna sila domauser posted image  kmetija pač...

On sam že nekaj časa študira da bi si kupil stanovanje... kar se tiče tistega 1mio pa vsaj nekaj da prispevam... in s tem se strinjam, pa da bova vse spisala da sem to prispevala.
Pa tudi najin račun sva si odprla, da nama tržejo 50 evrou mesečno, obema....

(odgovor članu Vrtnica79)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
13.8.2007 20:56:59   
Anonimen
Ja in ti si vajena na red in čistočo on pa ne?Kako bosta potem skup živela ali si ga pa že tako daleč zrihtala,da nosi cunje v kopalnico??

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
13.8.2007 20:59:46   
Anonimen
Nama super laufa.
Sva tudi kupila stanovanje(on vzel kredit). Jaz sem sicer več prispevala kot miljon, je nekje pol pol. Tisti miljon še vedno lahko daš na papirje in overiš, pa ti ga ne more "sunit". Midva mava tud tako vštimano, ker je vse na njega vpisano(hipoteka pa to).
Finančno sva bila prej na miljonkrat boljše, življenje je pa sedaj miljardo boljše.
Starši se bodo pa tudi sprijaznili, slej ko prej. Če se je moja mami in stara mama(vsak dan pri maši) sprijaznila s tem da je njena hči oz. vnukinja neporočena, se bodo tud tvoji staršiuser posted image -samo ti moraš bit prepričana v odločitev, pa bo vse zalaufalo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
13.8.2007 21:00:37   
Vrtnica79
Za starše se jaz nebi sekirala, edino če si pripravljena celo življenje živeti z njimi! Ti pa priporočam da se osomosvojiš, je več razumevanja . Glede stanovanja pa se odločita sama; jaz sem se vedno  prvo za najem, po določenemu času pa odkup!
Pa čimboljšo rešitev ti želim!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
13.8.2007 21:03:13   
sonce in smeh
Kot so ti že predhodnice napisale, probajta it v najeto stanovanje in živita skupaj, pa bosta videla kako se bo obneslo. Še vedno gresta lahko narazen ali domov... jaz bi na vajinem mestu malo počakala in potem kupovala... kako se pa bosta odločila, pa že sama veste. Veliko sreče

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 14
13.8.2007 22:47:41   
Temari
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ja in ti si vajena na red in čistočo on pa ne?Kako bosta potem skup živela ali si ga pa že tako daleč zrihtala,da nosi cunje v kopalnico??

Kaj je to slučajno spet ena zajebancija ali kaj???

Drugače pa... če mislita skupaj kupovati stanovanje poskrbi(ta), da bo vse, do zadnjega centa, zabeleženo in podpisano. Ziher je ziher. Čeprav se tudi jaz strinjam s predhodnicami, da bi bilo najbolje najprej poskusiti s kakšnim najemniškim stanovanjem in potem dalje.

Življenje se ne meri s številom vdihov, ampak s številom trenutkov, ki ti vzamejo dih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
14.8.2007 0:05:43   
karmy
kaj je tak problem kot študent živeti sam....? najlažji primer..samo res.. ne vem zakaj bi se zakreditirala tako hitro, čeprav študentski krediti so za višje letnike okoli 3 tisoč - 4 tisoč € če se ne motim ... 

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Temari)
Neposredna povezava do sporočila: 16
14.8.2007 8:23:35   
kalbo
Jao, tle hoče mlad par zaživeti skupaj, pa se ti najde spet cel kup pesimistk. Milion pa tud ni nevem kakšen denar, tud če ostane brez ob nevem kerem scenariju. Če bi jest tkole razmišljal pri svojih 22-23 letih, ko smo začel zidat stanovanje, nebi blo danes ne Blaža ne Anje ne stanovanja, midva bi pa lepo živela pri tastarih, hodila na dejte in čakala na maj. Mal je pa treba reskirat, sej ni nobene garancije za nobeno stvar v življenju.

Najem je pa stran vržen denar, dobesedno, tko da anonimna, kar pogumno, pa na starše se nikar ne oziraj preveč.

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 17
14.8.2007 8:56:49   
Taula
Najem je pa stran vržen denar, dobesedno, tko da anonimna, kar pogumno, pa na starše se nikar ne oziraj preveč.

Odvisno koliko časa sta skupaj. Če sta skupaj 1 mesecec, je brezveze iti v neke nakupe, ker je veza še presveža. Pa najem ni tako slaba ideja če še nikoli nista SAMA živela skupaj..magari za kaki mesec, da vidiš kako se obnese, pol pa kupiš stanovanje.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 18
14.8.2007 9:11:13   
Jutra
Ja, kako vi to bereteuser posted image
2 leti sta skupaj, želita iti na svoje in za nov dom imata namen prispevati oba. Ona sicer samo 1 mio. tastarih SIT, ker več pač nima. Ja super, če jima uspe kupiti stanovanje, saj je morda tudi to bolj miceno. V najem pa nikar!!

Če pa bodo TVOJI starši nasprotovali zaradi dela, pa lhako ponudijo opcijo, da si pri vas doma naredita dom, stanovanje z LOČENIM vhodom. Drugače je pa itak vsem staršem jasno, da bodo njihovi otroci enkrat odrasli in šli na svoje, tako ali drugačeuser posted image

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 19
14.8.2007 9:11:41   
kalbo
jaz jih imam 22
on pa 28

skupaj pa sva 2 leti

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
14.8.2007 9:18:46   
Anonimen
Jaz tudi nisem za najem. Ker očitno on ima denar za stanovanje. In to mu v vsakem primeru ostane tudi če gresta narazen. Ti bo pač izplačal tisti miljon.
Se pa strinjam z kalbotom, da je brez veze tako razmišljat. Nikoli ne moreš bit ziher. Tudi če prej par let živiš v najemu in mečeš denar v luft na banki imaš pa dovolj da si kupiš stanovanje. Včasih je treba tudi kaj reskirat da lepo potem živiš.

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
14.8.2007 9:29:13   
Taula
2 leti sta skupaj, želita iti na svoje in za nov dom imata namen prispevati oba. Ona sicer samo 1 mio. tastarih SIT, ker več pač nima. Ja super, če jima uspe kupiti stanovanje, saj je morda tudi to bolj miceno. V najem pa nikar!!

Jaz ne berem danes prejšnjih odgovorov.user posted image  Sem prelena.

Če ja pa tako..pa kiupita. Samo obvezno napišiti na papir (notarsko) kolk keša si ti dala. Da te izplača v slučaju neuspeha. Ker ko sta dva zaljubljena je lahko reči da te bo nekdo izplačal, dejansko stanje vidiš šele če se razideš.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

katero ime
Kratka

za fantka?

Aleks (56%)

Marko (44%)

Število vseh glasov: 218

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!