|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pediater v Ljubljani oz. Šiški
13.8.2007 17:50:27   
marijaklara
Sem brskala, če bi našla kako informacije o pediatrih v Šiški, pa mi ni ratalo, zato raje kar vprašam. Jeseni se selimo v Ljubljano, natančneje v Šiško, in bo  treba zamenjat pediatra. Naša pediatrinja je sicer zlata vredna, vendar bo predaleč. Kakšni so pediatri v ZD Šiška (je blizu našega stanovanja), koga priporočate, odsvetujete? Sama tam ne poznam nobenga, zato hvala za vsako informacijo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pediater v Ljubljani oz. Šiški
13.8.2007 17:54:43   
petrinja
pozdravček!

jaz z mojim 3mesečnikom hodim k dr. Rihar in je ful fajn-jo priporočam!
Baje pa odsvetujujejo dr.Molka.

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu marijaklara)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.8.2007 18:28:18   
Anonimen
Hm, petrinja, cudno .. nam so pa pred parimi leti ravno dr. Molka ful hvalili. Dr. Turk zna biti zelo nesramna do starsev, jaz osebno pa iz lastnih izkusenj odsvetujem dr. Kosec (sem bila pri njej do pred dvemi leti, potem sem si morala pa drugega dr. poiskat )

marijaklara, bos blizu mene doma user posted image

LP

(odgovor članu petrinja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
13.8.2007 18:32:57   
dudi2006
Mi smo pa pri Dr.Molki...kdo jo je pa odsvetoval, če smem vprašat... A ima ta Dr. Rihar pegice? Če jih ima, potem vem katera je...smo bili tudi pri njej. Sam men je pa ona tako brezosebnauser posted image Sicer smo z Dr. Molko zadovoljni čeprav včasih tko čudno gleda...bog ve kaj si misli. Ampak do otrok je pa uredu tudi zelo strokovna...ma ne vem no. Bčasih se mi zdi, da smo mamice mal preveč zahtevne...ali pač?! Lp by the wayuser posted image

3+1=;)

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.8.2007 18:48:22   
petrinja
ribicaRR-maš prav glede dr. Molka, se opravičujem! Sem zamešala z dr. Kosec!

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu dudi2006)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.8.2007 19:00:08   
dudi2006
user posted image
ribicaRR-maš prav glede dr. Molka, se opravičujem! Sem zamešala z dr. Kosec! [/quote ] Mi je blo že mal čudn...

3+1=;)

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.8.2007 19:14:18   
Shorty_
Pegice ima dr.Turk jz sem bila pri njej pa sem sedaj pri Rihar in jo res zelo zelo priporočam

(odgovor članu dudi2006)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.8.2007 20:15:34   
amg
Hay,
iz osebnih izkušenj toplo priporočam dr. Heleno Rihar. Jaz oba vozim k njej in sem zelo zadovoljna.

Neposredna povezava do sporočila: 8
13.8.2007 21:08:07   
marijaklara
Hvala vsem, zdaj se bo lažje odločit.

(odgovor članu amg)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.9.2007 22:40:43   
Levči
Živjo!Mi imamo tudi DR.Molko pa mi ni čisto nič všeč.Ko sem našega sončka peljala k zdravniku ker mi je enostavno nehal jest,ko smo prišli mi je DR.Molka sam rekla,da je ta otrok podhranjen,ni ga pa nič pogledala pa je bil bolan ona pa sploh ni opazla.Imel je težave z srčkom,motne v ritmu.Pa tudi zdej če ga peljem na pregled pa ve da ima to bolezen pa mu nikoli ne  meri pulza.starejša hči je pa zdej pri DR. Avsenik pa je ful dobra,tako da,bom zdej še Levčija dala k njej.LP

Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?