Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: pediater v Ljubljani oz. Šiški 13.8.2007 17:54:43
|
|
|
|
petrinja
|
pozdravček! jaz z mojim 3mesečnikom hodim k dr. Rihar in je ful fajn-jo priporočam! Baje pa odsvetujujejo dr.Molka.
|
|
RE: pediater v Ljubljani oz. Šiški 13.8.2007 18:28:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Hm, petrinja, cudno .. nam so pa pred parimi leti ravno dr. Molka ful hvalili. Dr. Turk zna biti zelo nesramna do starsev, jaz osebno pa iz lastnih izkusenj odsvetujem dr. Kosec (sem bila pri njej do pred dvemi leti, potem sem si morala pa drugega dr. poiskat ) marijaklara, bos blizu mene doma LP
|
|
|
|
RE: pediater v Ljubljani oz. Šiški 13.8.2007 18:32:57
|
|
|
|
dudi2006
|
Mi smo pa pri Dr.Molki...kdo jo je pa odsvetoval, če smem vprašat... A ima ta Dr. Rihar pegice? Če jih ima, potem vem katera je...smo bili tudi pri njej. Sam men je pa ona tako brezosebna Sicer smo z Dr. Molko zadovoljni čeprav včasih tko čudno gleda...bog ve kaj si misli. Ampak do otrok je pa uredu tudi zelo strokovna...ma ne vem no. Bčasih se mi zdi, da smo mamice mal preveč zahtevne...ali pač?! Lp by the way
|
|
RE: pediater v Ljubljani oz. Šiški 13.8.2007 18:48:22
|
|
|
|
petrinja
|
ribicaRR-maš prav glede dr. Molka, se opravičujem! Sem zamešala z dr. Kosec!
|
|
RE: pediater v Ljubljani oz. Šiški 13.8.2007 19:00:08
|
|
|
|
dudi2006
|
ribicaRR-maš prav glede dr. Molka, se opravičujem! Sem zamešala z dr. Kosec! [/quote ] Mi je blo že mal čudn...
|
|
RE: pediater v Ljubljani oz. Šiški 13.8.2007 19:14:18
|
|
|
|
Shorty_
|
Pegice ima dr.Turk jz sem bila pri njej pa sem sedaj pri Rihar in jo res zelo zelo priporočam
|
|
|
|
RE: pediater v Ljubljani oz. Šiški 13.8.2007 20:15:34
|
|
|
|
amg
|
Hay, iz osebnih izkušenj toplo priporočam dr. Heleno Rihar. Jaz oba vozim k njej in sem zelo zadovoljna.
|
|
|
|
RE: pediater v Ljubljani oz. Šiški 13.8.2007 21:08:07
|
|
|
|
marijaklara
|
Hvala vsem, zdaj se bo lažje odločit.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?