Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: na morje z mamo in atom 13.8.2007 10:34:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Dovoljenje, da lahko potuje z vami. Dobiš ga na UE.Vsaj mislim, da ga tam dobiš.
|
|
|
|
RE: na morje z mamo in atom 13.8.2007 10:40:43
|
|
|
|
Anonimen
|
ja na upravno enoto bo treba po potrdilo za prestop meje za mladoletne osebe. pa fajn je če maš osebno s sabo od tistga na katerga boš dala dovoljenje..mislm da morš napisat št dokumenta če se ne motim..al pa emšo? ne vem več
|
|
|
|
RE: na morje z mamo in atom 13.8.2007 10:44:55
|
|
|
|
CAPA
|
hvala ženske Sem poklicala na UE in rabim samo os. od malega, os. od nekoga, ki gre z njemu... to je to... Me pa kr mal stiska, ko pomislim, da bo šel "sam" na morje, pa čeprav samo za 3-4 dni. In s tem, da tašči in tastu 100% zaupam. Ah sej bo... se bom zamotla s tamalo . papa
|
|
|
|
RE: na morje z mamo in atom 13.8.2007 11:03:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: CAPA Pozdravljeni! Kot že naslov pove, gre naš 2 leti in 8 mesecev star , prvič sam z mamo in atom na morje. Zanima pa me, kaj rabimo za čez mejo... kakšno potrdilo in ali je dovolj, če se samo na list papirja napiše dovoljenje... ali pa je potrebno it na občino... prosim za odgovore, ker se nam že malo mudi... hvala pa saj na črnem kalu še ni meje ....hecccc
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?