Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vloga za znižano plačilo-spet 13.8.2007 9:46:32
|
|
|
|
Anonimen
|
nobenih plač sdamo odločbo od 2005 o samohranilstvu pa nimam pojma
|
|
|
|
RE: Vloga za znižano plačilo-spet 13.8.2007 13:00:23
|
|
|
|
miaxxx
|
Jaz v letu 2005 nisem bila zaposlena celih 12 mesecev, zato sem mogla predložiti zadnje tri bruto plače. Če si bila v letu 2005 zaposlena celo leto, potem tega ne daješ. Za 2005 daješ podatke v primeru, ko otroka vpisuješ prvič v vrtec, oz. bo šel v vrtec v tem letu (v našem primeru septembra). Upam, da sem ti pomagala. Lp
|
|
|
|
RE: Vloga za znižano plačilo-spet 13.8.2007 13:04:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Za samohranilstvo pa rabiš potrdilo o preživnini, katero ti oče plačuje za otroka!
|
|
|
|
RE: Vloga za znižano plačilo-spet 13.8.2007 13:18:31
|
|
|
|
anitaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: miaxxx Jaz v letu 2005 nisem bila zaposlena celih 12 mesecev, zato sem mogla predložiti zadnje tri bruto plače. Če si bila v letu 2005 zaposlena celo leto, potem tega ne daješ. Za 2005 daješ podatke v primeru, ko otroka vpisuješ prvič v vrtec, oz. bo šel v vrtec v tem letu (v našem primeru septembra). Upam, da sem ti pomagala. Lp Sem zaposlena že nekaj let, v vrtcu je pa tudi že eno leto. Dam potem letošnjo dohodnino?
|
|
|
|
RE: Vloga za znižano plačilo-spet 13.8.2007 13:36:29
|
|
|
|
Antigona
|
Pa sej zdej ti ni treba oddat nove vloge za znižanje, razen če boš šele zdej dala zaradi spremembe (samohranilstvo). Novo vlogo je treba oddat šele mislim da decembra...
|
|
RE: Vloga za znižano plačilo-spet 13.8.2007 13:37:38
|
|
|
|
Antigona
|
Pa tud dohodnino za leto 2006 se odda šele takrat (ne spomnim se a je konec novembra al je december)
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?