|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prelepe sanje, ki...
13.8.2007 15:06:44   
Kaja08
Jeeeejjj user posted image user posted image user posted image user posted image  Čestitam! Ko bi se vsaj tudi nam ostalim čimprej pokazali user posted image !! Še enkrat  - čestitke!!

(odgovor članu Juno)
Neposredna povezava do sporočila: 26
13.8.2007 15:09:14   
Anonimen
Jaz sem tudi imela takšen test : rahla črtica.

In ugani? Sedaj imam tukaj 1.mesečnega otročka.

Verjamem, da si noseča, čestitam, pasi nase.

Vso srečo user posted image

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
13.8.2007 15:12:34   
lučka 25
user posted image user posted image user posted image  čestitam!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
13.8.2007 15:45:18   
Lupinca
ČESTIKE!!!!user posted image

joj jaz sem tudi zadnjič sanjala, da je bil test pozitiven...ampak ga še nisem pla delat...kar čakamuser posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 29
13.8.2007 16:11:21   
sinskaT
Joj punce, kok lepo brat, da ste vesele zameuser posted image . Naj vam zaupam še eno prigodo. Prejšno nedeljo sem ležala na rečni plaži in vrag mi ni dal mira, grem malo raziskovat naokrog, po samotnih kotičkih. Čez kakšnih 5min zagledam v travi lutkico - baby-ja. Prav ustrašla sem se ga, tok resničen je zgledal. Ga nesem mojmu pokazat, srce mi ful bije, kaj pa če je to znak? nakar mi pravi - mislim da ta mesec pa bo. Eko, pa naj še kdo reče, da se ne odvijajo stvari še na neki višji ravni, ženske imamo pa sploh intuicijo ful razvito (in domišljojo hihi)...user posted image

Pošiljam vam user posted image !

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 30
13.8.2007 16:58:51   
zalazoya
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Juno)
Neposredna povezava do sporočila: 31
13.8.2007 21:06:06   
mukla
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Juno)
Neposredna povezava do sporočila: 32
13.8.2007 21:24:08   
Erin
Čestitam ti iz dna user posted image ...Prelepih user posted image in  zdravega user posted image ...

(odgovor članu mukla)
Neposredna povezava do sporočila: 33
13.8.2007 22:49:31   
Anonimen
ČESTITAM!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo in zdravo nosečnost ti želim.user posted image

(odgovor članu Erin)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
14.8.2007 7:34:17   
sinskaT
Dobro jutro bodoče mamice, tiste ki to kmalu boste, pa še ne vesteuser posted image in tiste, ki to že ste! Najprej še enkrat hvala za vse dobre misli. Danes spet nisem mogla spati in sem šla (že tretjič - katastrofa) delat test, ki pa je zopet ppokazal user posted image user posted image , vendar še vedno manj močno kot kontrolna črta. Zakaj je tako? Se mi zdi, da je še bolj nežna črtica kot včerajuser posted image . OK, ne bom paničarla ampak kar ne pustim si totalno verjet. Bodoči očka je zvedel za rezultat, tako da sem ga nežno prebudila in mu zašepetala, da mu dajem darilo za roj. dan. In sem mu na nočno omarco postavila doma izdelano čestitko, da bo očka notri pa majhne štunfke in test. Bil je tako šokiran, (čeprav sva delala na tem in ve, da je ta mesec nekaj drugače), da se je zjokal kot nebogljeno dete. Jaz pa tudi. Iskreno, iz srce želim tudi ostalim takšno srečo.

Vse dobro in naj vidimo še velikouser posted image user posted image na seznamu za avg., sept. in naprej!

< Sporočilo je popravil sinskaT -- 14.8.2007 7:35:15 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
14.8.2007 8:30:49   
modrooka
Bravo!!! Lepo nosečnost ti želim!!!

Lep dan!

(odgovor članu Juno)
Neposredna povezava do sporočila: 36
14.8.2007 8:39:32   
afnica mala
sinskaT- četitke!!! Zdravo in prijetno user posted image  ti želim!

user posted image

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 37
14.8.2007 9:09:39   
bekyca
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitke!!!!

(odgovor članu Juno)
Neposredna povezava do sporočila: 38
14.8.2007 10:43:51   
~Biba~
wau sinskaT to pa je lepo darilo za očka....user posted image

komaj zdaj si predstavljam, kako lepo darilo je dobil moj očka za rojstni dan....najprej je v gatah po snegu letal okol hišeuser posted image ; no in ko je končno spravil mamo do porodnišnice...je nato dobil še mene...tako da imava na isti dan roj danuser posted image

(odgovor članu bekyca)
Neposredna povezava do sporočila: 39
14.8.2007 14:40:52   
sinskaT
kleja, to je pa ful lepo! Da bi bilo čim več tako zaželjenih otrok!

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 40
14.8.2007 15:28:19   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image  

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 41
15.8.2007 12:12:12   
K_a_t_j_a
Čestitke!!  user posted image user posted image user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 42
16.8.2007 8:47:42   
Pat74
user posted image user posted image user posted image user posted image
lepo user posted image

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 43
16.8.2007 8:58:20   
KAHLO
Joj, kako lepo je to vse brat!!
MI kar solzice stopijo v učke!!
seveda čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti sveza user posted image . Ampak tako kot pravijo črtica je črtica, tu ni dvomauser posted image
Sem že čist pozabla kako je to ko ne živiš iz mesca v mesec s čakanjem na to ali bo user posted image ali je ne bo!!

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 44
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.