Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Se našim doječkom kdaj stoži po naših/njihovi... 17.11.2004 16:53:17
|
|
|
|
Anonimen
|
No morda si bo katera rekla, da mal pretiravam....pač.. V nedeljo gledava z možem na TVju Kita Willyja, najina pupika je bila sicer vseskozi zraven, vendar ji TV ni predstavljala kakšnega posebnega interesa, zato se je bi jaz temu rekla zelo poglobljeno igrala in gledala knjigico....nakar vidim, da se kar naenkrat dvigne, začne nepremično gledat v sprejemnik, usteca se jih raztegnejo v velik in počasen nasmeh, ki je trajal in trajal, ter počasi dvigne roko v pozdravček (tako smo jo naučili, da nekoga pozdravi, vmes skoči na kavč še naša :muca:, ki ji sicer naša :duda: vedno posveti vsaj pogled in nasmeh, tokrat jo je pa samo odrinila, da je lahko ona zopet gledala v sprejemnik....No in kaj je bilo v istem trenutku po TV, kitek Willy se je spuščal nazaj pod vodo in saj veste pri tem je nastal tisti poseben zvok žlobudranja z vodo, mehurčki, najbržž nekaj zelo podobnega kot je bilo v naših trebuščkih...ali mislite, da bi lahko bilo to to??? Očitno jim je bilo res lepo 9nebesa....kaj pa Vi menite???
|
|
|
|
Se našim doječkom kdaj stoži po naših/njihovi... 17.11.2004 17:13:08
|
|
|
|
leah
|
Sem sier še med tistimi s tebiščki,ampak jst mislim,da bo kar dražalo to kar si napisala.
|
|
|
|
Se našim doječkom kdaj stoži po naših/njihovi... 17.11.2004 19:49:25
|
|
|
|
Pupica
|
wow...ja mogoče se jim pa res toži:zmeden2:
|
|
|
|
Se našim doječkom kdaj stoži po naših/njihovi... 17.11.2004 21:00:25
|
|
|
|
mehurčica
|
Ne vem. Mogoče pa res.:) David vedno ljubčka in grize moj trebuh, če si potegnem gor majico.:)- Sploh "poč-poč" rad dela po njem.:)-:hudicek:
|
|
|
|
Se našim doječkom kdaj stoži po naših/njihovi... 17.11.2004 21:34:40
|
|
|
|
malika
|
joj kar kurjo kožo sem dobila :)-:)-:)- , o ja, pomoje se spomnijo, pa veš da je bilo lepo :)-:bravo:
|
|
|
|
Se našim doječkom kdaj stoži po naših/njihovi... 17.11.2004 21:50:03
|
|
|
|
tajara
|
Joj, mogoče je pa res! No zato pa moj mišek ni hotel vn in sva bila 14 čez rok.:)-:)-:)-
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?