Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kako se izračuna višina porodniške 17.11.2004 17:16:35
|
|
|
|
Tipi
|
V obračun porodniške ti vzamejo zadnjih 12 plač od nastopa le-te. Za izračun pa poglej: http://www.csd-lj-siska.si/splosno/index.asp Upam, da sem ti kaj pomagala. lp:sloncek:
|
|
|
|
kako se izračuna višina porodniške 17.11.2004 17:17:50
|
|
|
|
Divja vijolica
|
Živjo! Tudi jaz sem bila v nosečnosti brezposelna (na Zavodu)imela pa sem možnost, da se 2meseca pred porodom "zaposlim" vendar za 4 ne za 8 ur.Klicala sem na socialno, kjer so mi predlagali da se to ne splača, da bo znesek zelo nizek. Ampak to velja za 4 ure,da ne bo pomote. Na socialni mislim, da pogledajo plačo za 12 mesecev nazaj. To se pravi, če bi imela visoko plačo vsaj še teh nekaj mesecev pred porodom bi blo kr O.k., bolje kot 36.000 sit. Najbolj,da pohitiš in se kar zaposliš. Jaz sem imela kasneje srečo, ker sem na centru potem izvedela, da mi pripada porodniška, ker sem bila zaposlena vsaj 1 leto v zadnjih 3 letih pred nastopom porodniškega dopusta. vseeno pa pokliči na center za socialno delo in kar vprašaj kaj se splača, oni bodo najbolj vedeli. Veliko sreče. Lp;)
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?