|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čvekalne teme
12.8.2007 10:26:25   
Bonnie_RR
Pozdravljene!

Tale forum je namenjen resnim temam, zato vsakdanji čvek ne sodi sem. Vidim, da ste odprle že 2 taki temi (po dnevih), zato vas moram na to opozorit.
Vsakdanji sproščen čvek o tisoč in eni stvari poteka na forumu Čvekanje...v 3 dni. Drugje naj se takšni in podobni klepeti naj ne bi izvajali.

Svetujem vam, da premislite o 2 možnih variantah in se odločite za tisto, ki vam bolj ustreza...

1. možnost: odprete "svojo" temo na Čvekanju...v 3 dni (podobno kot tale: www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1505339) in tam vsak dan čvekate,

2. možnost: odprete eno samo tukaj in se čvek odvija samo v tej odprti temi, novih tem pa se ne odpira.

Če pa boste teme še naprej odpirale po dnevih (vsak dan nova tema), vas bom, žal, morala prestavljati na Čvekanje...v 3 dni. To se mi zdi pa brezveze...

Torej, nekako do večera se odločite, kako in kaj (če želite lahko dam tud anketo na vrh), da bomo stvari lahko uredili...

LP!

bonnie, moderatorka

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: čvekalne teme
12.8.2007 10:29:45   
sayuri
Saj men se je zdelo, da tkole ne bo šlo. user posted image

JSt sem za drugo varianto. Pa mogoče, da bi se postavila čisto čisto na vrh. user posted image

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.8.2007 10:31:13   
Sulfinija
Hvala za opozorilo.Tudi jaz se za drugo varijanto.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.8.2007 10:36:19   
koala
Od kdaj pa na upajmo skupaj ne smemo čvekat? Se mi zdi, da mo vedno mele tudi sproščene teme tukaj, brezveze!!!!!!!!!!!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.8.2007 11:18:09   
emaa
Zato je bil pa stari RR 100x boljši, zdaj še čvekat tu ne smemo več. Vedno so se tu petkovi čveki odpirali, zdaj ma pa ta RR zilijon enih brezveznih forumov, pol naj se pa še iščemo po tem labirintu al kaj. Ta čvek spada sem, naj bo zgoraj, če ga drugače ne moremo imet, na čvek v tri dni ne spada. 

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.8.2007 16:11:57   
tinkamiška
se strinjam z emo

tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.8.2007 21:16:26   
Anitka
Se strinjam tudi jaz z Emo. Nekako smo vedno tukaj skupaj kofetkale - čvekale tiste, ki smo bile nekako bolj povezane in smo se čutile, da "spadamo" nekako skupaj. Mislim, da bi vsaka t.i. fosilka, kakor smo se poimenovale, raje čvekala tukaj v petkovem kofeju kot kje drugje. Je žalostno, da nas hočete umakniti. Nas, ki smo tukaj od vsega začetka, vsaka s svojo zgodbo, s svojim pozitivnim razmišljanjem, s svojimi toplimi pomirjajočimi besedami, nas, ki smo si stale ob strani v najtežjih trenutkih....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.8.2007 21:20:39   
DaisyE
Res je. Človek ne more kar z vsakim kofeta pit. Pa vsak ma svoje najljubše kafiče. Naš je pač Upajmo skupaj. Saj ob enem fajn kafetu še bolj upamo.

Sicer je pa podnaslov Čvekajmo o vsakdanjih rečeh. Saj kufe je tud vsakdanja reč.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.8.2007 21:44:45   
Pia73
Jejhata, jejhata,........ saj ti kofetki so za nas hudo resna stvar,.... in so namenjeni nam, ki upamo skupaj ne pa kar čvekanju, v ozadju vseh nas, ki obiskujemo ta forum je ozadje, ki nas druži, povezuje in ne rabimo o tem razglabljat in poglabljat bolečino, ker na ta forum tudi večinoma ne hodijo osebe, ki nas ne razumejo,...

Ja zbrište vse, da boste imeli red! user posted image user posted image user posted image

Se podpišem pod vse kar so punce napisale,...

Ja, ja,...

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.8.2007 22:22:38   
zalazoya
brez besed user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.8.2007 22:29:14   
Anonimen
Js sem tudi za drugo varianto.

Lpuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pia73)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
13.8.2007 6:52:48   
Anonimen

Tudi jaz sem za to, da kofetkanje ostane na tej temi, kjer se lahko čveka. To je "drugačno" čvekanje in ne spada med čvek v tri dni, kjer se bodo še ostale vmešavale v čvek in smetile temo, kot je tam navada. 

Kokr jaz razumem ne bodo nikogar brisali in vrgli drugam. Saj je bonnie dala možnost kofetkanja na tej strani, ne vem kaj je to tolk narobe in potrebnega razburjanjauser posted image , a ste sploh prebrale vse kar j e napisala, ali ste se pri prvi točki ustavile?

Možnost je dana da kofetkanje ostane tu, vendar ne bo vsak dan drug post odprt, ampak vse na enem postu, pa zaradi tega ne bo nobene zmenšnjave, no vsaj jaz je ne vidim. Vidim pa zmešnjavo, če bo se za vsak dan odpiral čvek, potem se bodo ostale pomembnejše stvari  pomikale nazaj in se bo samo čvek nabiral na prvi strani. Že tako redki uporabljajo iskalnik ali brskajo po drugih straneh in če bo samo čvek na prvi strani, potem še niti tistega kar bi bilo na prvi strani ne bo noben pogledal. In priznajte, da se vprašanja preveč ponavljajo, vedno so ena in ista in izgovori nova sem se še ne znajdem. Kako se naj znajde novinc ob samih čvek temahuser posted image

Odpreš lepo petkov kofe, ko pride sobotni kofe, napišeš v naslov sobotni kofe in tako ni zmešnjave, vse se vidi po dnevih, edino ostaneš na enem postu. Meni se še to zdi bolj pregledno, ker če greš za nazaj gledat, imaš takoj pred sabo post in ne rabiš potem še strani klikat in iskat po straneh.

zato druga varianta naj bo user posted image

< Sporočilo je popravil MIŠEK13 -- 13.8.2007 6:53:06 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
13.8.2007 7:01:30   
DaisyE
Tole je kar fejst ideja mišek. Samo neki me zanima. A lahko tud kak pir spiješ? user posted image user posted image user posted image user posted image

Vem, vem, malo pretiravam, ampak nisem si mogla pomagat. user posted image

Drugače pa priznam, preberem, pol pa še poste preberem in pozabim. Druga varianta je kul.

< Sporočilo je popravil DaisyE -- 13.8.2007 7:09:45 >

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
13.8.2007 8:25:09   
Anitka
Bom še nekaj dodala. Jaz sem že razumela ponujene možnosti. A so se tukaj tako poredko odpirala kofetkanja, da mislim, da ni potrebno, da bo vse skupaj v enem. Včasih se odpre nov petkov kofe na en mesec ali več.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 14
13.8.2007 9:38:00   
Bonnie_RR
Punce, ne se razburjat, no!user posted image

Jaz vas vse razumem, zato sem vam pa tud dala na izbiro, da same poveste, kako bi vam bolj ustrezalo. MIŠEK13 vam je zelo lepo razložila situacijo. Ne vem, kako ste imele tukaj urejeno, ko je bila še stara RR, ampak zdaj je pač tako, da se z razvrščanjem po ustreznih forumih in podforumih ustvarja nek red.

Kot vidim, ste izbrale 2. možnost.user posted image Torej bomo na vrhu odprli temo za čvek in lahko tam klepetate, kofetkate... kolikor želite.user posted image

LP!

bonnie, moderatorka

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?