|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ne vem kaj je to...
17.11.2004 14:12:04   
tinkamiška
Pozdravljene babike,

jst sem danes:(:((. Namreč včeraj mi je postalo slabo in sem se po tihem veselila, da mogoče je pa fajn, da mi je slabo. Danes je 30 dan od zadnje M, imam jo na 34 ali 35 dni in zjutraj sem začela močno bruhat, pa še drisko mam. Pa sem se najprej razveselila, kljub temu, da je grozno bruhat. Cel dan po malem spančkam in ko se zbudim, grem najprej bruhat. Prejle sem delala test in ni blo +. Zdej pa res ne vem kaj vse to pomeni. Me skrbi, da sem kej fasala. Vročine pa nimam.
Eh, res sem žalostna:((

Tinka
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Ne vem kaj je to...
17.11.2004 14:15:27   
saba
tinkamiška na RR velja pravilo: dokler ni M. je upanje.

ti kar lepo počivaj, pa čajček pij počasi, da ne boš spet bruhala, pa kakšen lep filem si poglej....ti lepo počivaj pa boš videla da bo vse o.k., pa četudi pride ta prekleta M., bo pa nasledjič boljše a ne!

srečno

lp
saba

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Ne vem kaj je to...
17.11.2004 14:20:15   
Katjusa
se pridruzijem mnenju sabe dodajam pa se to da mogoce pa je to to sam da se ni dosti nosecniskega hormona za test....

Upanje umre zadnje!

LP pa en sopek:rozica: zate in enga:angel: da te cuva

Katja

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Ne vem kaj je to...
17.11.2004 14:33:57   
Vrtnica1
Ej, Tinkamiška, ne bit žalostna. Lepo počivaj in se odloči, da boš kmalu zagledala +. Četudi mogoče ne tokrat, ampak prej kot slej pa. In tako tudi bo.
Eno::rozica:in :angel:da pazi nate.

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Ne vem kaj je to...
17.11.2004 14:44:53   
martita
Čau tinkamiška,

ti kar lepo počivaj, dragemu pa reči, naj ti skoči v lekarno še po kak testerček....držim pesti, da bi vse te tegobe ne bile odveč!

Jaz je tudi ne pričakujem ta teden....danes je 29 dan, pa je še ni...

Drži se,
Martita

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Ne vem kaj je to...
17.11.2004 14:57:36   
tinkamiška
Hvala pupike, za tele želje. Pijem čajčka, jest pa nemorem. Tud prepečenca ne spravim dol. Jst tudi upam, da ima vse tole en pomen, če pa ne, pa upam, da ni kaj resnega in da se bom hitro pozdravila in, ja, upam, da bo kamalu +.

Vse najlepše želim tudi vam:rozica:.

Tinka

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Ne vem kaj je to...
17.11.2004 15:25:06   
clea
Tinka
tudi jaz ti želim da ne bi prišla grda:hudicek:in da bi se tester končno omehčal in pokazal +.Res upam da nisi dobila kakšne viroze.Vsekakor držim pesti da bo kmalu bolje in da se bo izteklo tako kot si sama najbolj želiš.

:angel:

pozdravček, clea

Neposredna povezava do sporočila: 7
   Ne vem kaj je to...
17.11.2004 15:34:47   
enci
tinkamiska,
doker ni :hudicek: rdecega fleka je vse mogoce!!!!
Cuvaj se in sporoci, ko se bo koncno + odlocil, da se pokaze!

lp
enci:metulj:

Neposredna povezava do sporočila: 8
   Ne vem kaj je to...
17.11.2004 18:57:24   
tinkamiška
Sem vas prišla mal pogledat. Bruhanje se je umirilo in driska tudi. Celo eno naribano postano jabko sem pojedla(nasvet moje mame). Sdej se že počutim boljše in pijem čaj.

Poljubček vsem in naj se vam + čimprej prikaže!

Tinka

Neposredna povezava do sporočila: 9
   Ne vem kaj je to...
17.11.2004 19:45:31   
Anitka
Hoj TINKA!

Jaz močno upam in ti iz srca želim, da je to to in da si ti naša srečka :nosecka: In dokler ni M je upanje. Malce počivaj, kak čajček popij, čim manj misli na to in upam, da nam še v tem tednu sporočiš, da si v 9nebesa:miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Anitka:metulj:

Neposredna povezava do sporočila: 10
   Ne vem kaj je to...
17.11.2004 19:52:47   
Pia73
Ja, :rozica: tinkamiška :rozica: tudi jaz upam, da je to tisto kar si najbolj želiš! Držim pesti,....:miska::miska::miska:

LP Pia73 :metulj:

Neposredna povezava do sporočila: 11
   Ne vem kaj je to...
18.11.2004 13:43:18   
tinkamiška
Anitka in Pia tudi vama hvala za lepe želje!:rozica:
Danes je že boljše in kmalu se začne nov ciklus...upam, da bo tokrat ratalo!:angel:

Lubčka,
Tinka

Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.