|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   temperatura in ovulacija ... spet
17.11.2004 13:16:35   
majana
lp
Vprašabnje za vse tiste, ki merite ovulacijo in opazujete sluz. Kaj se vam to kaj ujema? Jaz sem sedaj po klomifenu in je sluz tako zelo očitno kazala, da je bila ovulacija v soboto. Temperatura pa se še vedno ni dvignila. 4. dan že nizka. A je to normalno? Sem že kar malo paranoična

LP in veliko sončka

majana
Neposredna povezava do sporočila: 1
17.11.2004 13:24:27   
saba
majana ne se sekirat. Enkrat sem prebrala da je Dr. Pušenjak napisal da sluz ni ziher znak da je O. ali pa da je ni. Lahko tudi ni sluzi pa O, je prisotna.

lp
saba:miska:

(odgovor članu majana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.11.2004 13:40:09   
majana
ta je pa lepa. Zdaj sem še slabše. Jaz sem upala, da je bila ovulacija in da samo temperatura zamuja oz pride kasneje. Ma kaj pa vem, mogoče pretiram in trenutno slabost pripisujem hormonom, ampak kaj, ko upanje zadnje umre.

bodide dobro
Majana;)

(odgovor članu majana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.11.2004 13:42:07   
saba
ma jaz sem si rekla da ne bom sploh gledala O. dneve in bom lepo :sloncek::sloncek::sloncek: vsak 2 ali 3 dan, kadar nam bo zapasalo, pa bo.

(odgovor članu majana)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.11.2004 13:51:22   
Joni
Tudi jaz sem imela O - pa ni bilo ne duha ne sluha o kaki sluzi, pa tudi maternični vrat sem si tipala, pa ni bilo nobene spremembe, na otip enako kot takoj po M oz. nekaj dni pred M - imela sem samo probleme z napihnjenostjo in zaprtostjo, pa na dan O imam tako utripajočo bolečino, ki ni ravno bolečina, ampak tak čuden občutek v jajčniku, kjer naj bi prišlo do O! To je bilo prejšnji ciklus, pa na UZ sem bila in videla 1 velik folikel, pa še M je prišla točno 14 dni po tem dnevu, ko sem čutila jajčnik - to je bilo to! Če bi se pa po sluzi in materničnem vratu orientirala, pa ni variante, da bi ugotovila, kdaj je bila O! Pa še to sem lahko potrdila, ko je prišla M - tako da vem čemu je bilo tisto dogajanje!

Ta ciklus je bilo podobno, samo ker ne jemljem več klomifena, nisem prepričana, a je bila O ali ne, čeprav sem spet občutila utripajočo bolečino, samo sedaj M še ni (pa je od tega že več kot 14 dni) in lahko da me je prevarala ta "bolečina" in da se mi je spet kaj v ciklusu zmešalo, ker itak so moji ciklusi nekaj posebnega, ker so tako nedoločljivi!

Sem si merila BT kake pol leta nazaj (3 mesece) - in takrat, ko je O bila, se je lepo naredila tipična krivulja - dvig tem. skale v drugem delu, ko pa O ni bilo, je bila pa sama kača - cikcak v isti liniji, če si predstavljaš!

Malo dolgo napisano, upam, da sem kaj pomagala!

Joni:metulj:

(odgovor članu majana)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.11.2004 14:21:54   
majana
bom počakala par dni, pa bo že več jasno! Ma bomo vidli!

samo kako bi bilo lepo, ko tete ne bi bilo.......

:zmeden:

(odgovor članu majana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.11.2004 15:37:46   
enci
majana,
nekje sem brala, da je merjenje bazalne temperature zanesljivo pri 30-40 % zensk, tako da .... Lahko, da je O bila, pa da se pri tebi ne kaze s temperaturo?! :zmeden2::zmeden2:

drzim pesti, da bo vse OK

lp
enci:metulj:

(odgovor članu majana)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.11.2004 19:13:58   
pi
Tudi jaz si merim BZ in ti moram povedat da sluz opazim 4-5 dni pred povišanjem temperature.
Tudi jaz sem zmedena in nevem kdaj imam najbolj ploden dan, ali takrat ko opazim sluz ali ko se dvigne temperatura?.

(odgovor članu majana)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.11.2004 19:37:32   
cat
Ko opaziš sluz je zelo velika verjetnost, da boš v primeru :sloncek::sloncek::sloncek: v tem času zanosila. Midva sva na 2 dni od prvega dne ko sem opazila sluz, pa še špikalo me je čisto malo v levem jajčniku... tako da se je prijelo in upam da bo vse uredu in bomo čez 9nebesa veselo zibali!
:muca:

(odgovor članu majana)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.11.2004 8:23:33   
enci
pupice,
pri meni pa ni nobene sluzi :zmeden2::zmeden2::zmeden2:
table z vpisano BT izgleda kot graf ob potresu ???
S hormonskimi testi naj bi mi potrdili, da sploh nimam O.
Ah kaj cmo ...
lep dan vsem skupaj!
lp
enci:metulj:

(odgovor članu majana)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?