Joni
|
Tudi jaz sem imela O - pa ni bilo ne duha ne sluha o kaki sluzi, pa tudi maternični vrat sem si tipala, pa ni bilo nobene spremembe, na otip enako kot takoj po M oz. nekaj dni pred M - imela sem samo probleme z napihnjenostjo in zaprtostjo, pa na dan O imam tako utripajočo bolečino, ki ni ravno bolečina, ampak tak čuden občutek v jajčniku, kjer naj bi prišlo do O! To je bilo prejšnji ciklus, pa na UZ sem bila in videla 1 velik folikel, pa še M je prišla točno 14 dni po tem dnevu, ko sem čutila jajčnik - to je bilo to! Če bi se pa po sluzi in materničnem vratu orientirala, pa ni variante, da bi ugotovila, kdaj je bila O! Pa še to sem lahko potrdila, ko je prišla M - tako da vem čemu je bilo tisto dogajanje! Ta ciklus je bilo podobno, samo ker ne jemljem več klomifena, nisem prepričana, a je bila O ali ne, čeprav sem spet občutila utripajočo bolečino, samo sedaj M še ni (pa je od tega že več kot 14 dni) in lahko da me je prevarala ta "bolečina" in da se mi je spet kaj v ciklusu zmešalo, ker itak so moji ciklusi nekaj posebnega, ker so tako nedoločljivi! Sem si merila BT kake pol leta nazaj (3 mesece) - in takrat, ko je O bila, se je lepo naredila tipična krivulja - dvig tem. skale v drugem delu, ko pa O ni bilo, je bila pa sama kača - cikcak v isti liniji, če si predstavljaš! Malo dolgo napisano, upam, da sem kaj pomagala! Joni:metulj:
|