|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   no, da vaš se jaz lepo pozdravim
17.11.2004 12:54:25   
clea
tudi jaz sem nova na tem forumu.Sicer sem danes in včeraj že odgovorila na par vprašanj,zdaj pa vas še uradno lepo pozdravljam.Rada bi pohvalila tale forum,ki je res SUPER!Spremljam ga že kar nekaj časa in mi je res všeč,čeprav še nimam svoje bebike.Najprej diploma,potem pa upam kmalu tudi:duda:!
Pregledala sem že cel forumo in albume in res CESTITAM vsem mamicam in atijem za tako lepe pupike.
Zdaj pa bi prosila še za en nasvet:ima katera mogoče kakšne izkušnje s :duda: takoj po končanem faxu.Tudi kar se tiče kasnejše zaposlitve.
Upam da bom tudi jaz kmalu v 9nebesa.
Pozdravček vsem,
Clea
Neposredna povezava do sporočila: 1
17.11.2004 13:16:22   
Janja5
dobrodošla med nami ........ izkušnje ne ........
.........sicer pa uživaj med nami

:sloncek::sloncek:

(odgovor članu clea)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.11.2004 13:26:41   
rea
pozdravljena, dobrodošla! Jaz sem tudi danes postala uradna članica foruma :bravo::bravo:

Takih izkušenj, kot jih opisuješ, sama nimam. Poznam pa kar nekaj punc, ki so zanosile med faxom oziroma še preden so imele službo. Najbolj je zoprno to, ker nimaš plačane porodniške, če nisi zaposlena, dodatki za otroka v primeru brezposelnosti so pa ful nizki. Je pa seveda lažje, če ima tvoj partner dovolj denarja za preživetje.

Ampak! Mislim, da so vse te težavice malenkost v primerjavi s tem, kakšno srečo ti prinese otroček.:love::love::love: Zaposlitev si pač najdeš kasneje. Osebno še vedno menim, da obstajajo tudi taki delodajalci, ki ne vprašajo takoj, če imaš otroka ali načrtuješ nosečnost!

Kdaj pa nameravaš diplomirati?

Tejka

(odgovor članu clea)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.11.2004 13:31:58   
clea
diplomo sem ravnokar začela pisat tako da čez nekaj mesecev.Glede na to da imam cele dneve čas bo to kar kmalu,recimo tam nekje do aprila.
ja se strinjam da se vse težavice izničijo ko primeš v roke svojo štručko.tega trenutka se že zelo veselim čeprav še ne vem kdaj me bo doletela ta velikaaaaa sreča.
clea

(odgovor članu clea)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.11.2004 14:15:06   
tinkamiška
Clea tudi od mene pozdravček in dobrodošla med nami. Pa čim prej:modri::roza: ali +!

Tinka

(odgovor članu clea)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.11.2004 14:22:29   
Teya
ciao, clea....tud jst sm ena taka....upam, da bom diplomsko spackala skupej tja do aprila, ali marca, nevem kdaj točno je rok oddaje....nameravam pa kr prej že v akcijo za 9nebesa, kr sm že full obsedena s to željo že kar nekaj časa....
poznam eno malo ukano, upam, da ne bom prehudo napadena...kako si lahko vsaj malo izboljšaš denarno situacijo....in sicer, da se zaposliš (po vezicah nekje, lahko doma, kot pomočnica), da ti dajo bl orng plačo (uradno) za par mesecev, potem pa greš, ko zanosiš na bolniško....bolniško dobiš plačano od države po 1 mesecu, nimaš pa ravno visokih prihodkov potem med porodniško...
kakorkoli....pozdravljena in veliko sreče z diplomsko!

(odgovor članu clea)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.11.2004 15:18:35   
clea
Teya tvoja ideja je pa dobra.Bom mogoče kaj takega sprobala.
sem pa tudi jaz čist obsedena z mislimi na pupico.To se mi zdi nekaj najlepšega,ki se ti lahko zgodi v življenju.zato bom kar se da pohitela z diplomo - grem kar takoj pisat.
lepo se imejte na ta mrzel vendar sončen dan,
Clea

(odgovor članu clea)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.11.2004 19:49:17   
Anitka
:rozica:Hoj CLEA!:rozica:

Pozdravljena med nami. Želim ti veliko lepih trenutkov me nami in da se čimprej preseliš v 9nebesa kot srečka :nosecka:

Pa pridruži se nam kaj na ZA NAS (****. nadaljevanje).

Pa pa,
Anitka:metulj:

(odgovor članu clea)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.11.2004 21:30:33   
Anonimen
Cioaooo! nisem nosečka in ne bom več nikoli.sem pa babi srečka prej še trikrat mami,ti pa želim dobrodošlico,čim prej diplomiraj pol si pa pikico omisli.Pametna ženska najprej štalca pol teliček:)-:)-:)-:)-jaz sem pa obratno začela najprej bika pol telička in šele kasneje štalco:)-:)-:bravo::bravo:Lepo se imej z nami Lp:rozica:Neva:rozica:

(odgovor članu clea)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
18.11.2004 14:53:59   
clea
Neva prav imaš - najprej stalca pol pa kravca.Se bom kar tega držala in čim prej diplomirala.Samo kaj ko je pa tale forum tako super in zanimiv da bi lahko kar iz tega diplomirala :).No to žal ni možno zato še malo pobrskam po ostalih forumih,da vidim kaj je novega potem pa veselo na delo.
Pozdrav,
Clea

(odgovor članu clea)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?