Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
no, da vaš se jaz lepo pozdravim 17.11.2004 13:16:22
|
|
|
|
Janja5
|
dobrodošla med nami ........ izkušnje ne ........ .........sicer pa uživaj med nami :sloncek::sloncek:
|
|
|
|
no, da vaš se jaz lepo pozdravim 17.11.2004 13:26:41
|
|
|
|
rea
|
pozdravljena, dobrodošla! Jaz sem tudi danes postala uradna članica foruma :bravo::bravo: Takih izkušenj, kot jih opisuješ, sama nimam. Poznam pa kar nekaj punc, ki so zanosile med faxom oziroma še preden so imele službo. Najbolj je zoprno to, ker nimaš plačane porodniške, če nisi zaposlena, dodatki za otroka v primeru brezposelnosti so pa ful nizki. Je pa seveda lažje, če ima tvoj partner dovolj denarja za preživetje. Ampak! Mislim, da so vse te težavice malenkost v primerjavi s tem, kakšno srečo ti prinese otroček.:love::love::love: Zaposlitev si pač najdeš kasneje. Osebno še vedno menim, da obstajajo tudi taki delodajalci, ki ne vprašajo takoj, če imaš otroka ali načrtuješ nosečnost! Kdaj pa nameravaš diplomirati? Tejka
|
|
|
|
no, da vaš se jaz lepo pozdravim 17.11.2004 13:31:58
|
|
|
|
clea
|
diplomo sem ravnokar začela pisat tako da čez nekaj mesecev.Glede na to da imam cele dneve čas bo to kar kmalu,recimo tam nekje do aprila. ja se strinjam da se vse težavice izničijo ko primeš v roke svojo štručko.tega trenutka se že zelo veselim čeprav še ne vem kdaj me bo doletela ta velikaaaaa sreča. clea
|
|
|
|
no, da vaš se jaz lepo pozdravim 17.11.2004 14:15:06
|
|
|
|
tinkamiška
|
Clea tudi od mene pozdravček in dobrodošla med nami. Pa čim prej:modri::roza: ali +! Tinka
|
|
|
|
no, da vaš se jaz lepo pozdravim 17.11.2004 14:22:29
|
|
|
|
Teya
|
ciao, clea....tud jst sm ena taka....upam, da bom diplomsko spackala skupej tja do aprila, ali marca, nevem kdaj točno je rok oddaje....nameravam pa kr prej že v akcijo za 9nebesa, kr sm že full obsedena s to željo že kar nekaj časa.... poznam eno malo ukano, upam, da ne bom prehudo napadena...kako si lahko vsaj malo izboljšaš denarno situacijo....in sicer, da se zaposliš (po vezicah nekje, lahko doma, kot pomočnica), da ti dajo bl orng plačo (uradno) za par mesecev, potem pa greš, ko zanosiš na bolniško....bolniško dobiš plačano od države po 1 mesecu, nimaš pa ravno visokih prihodkov potem med porodniško... kakorkoli....pozdravljena in veliko sreče z diplomsko!
|
|
|
|
no, da vaš se jaz lepo pozdravim 17.11.2004 15:18:35
|
|
|
|
clea
|
Teya tvoja ideja je pa dobra.Bom mogoče kaj takega sprobala. sem pa tudi jaz čist obsedena z mislimi na pupico.To se mi zdi nekaj najlepšega,ki se ti lahko zgodi v življenju.zato bom kar se da pohitela z diplomo - grem kar takoj pisat. lepo se imejte na ta mrzel vendar sončen dan, Clea
|
|
|
|
no, da vaš se jaz lepo pozdravim 17.11.2004 19:49:17
|
|
|
|
Anitka
|
:rozica:Hoj CLEA!:rozica: Pozdravljena med nami. Želim ti veliko lepih trenutkov me nami in da se čimprej preseliš v 9nebesa kot srečka :nosecka: Pa pridruži se nam kaj na ZA NAS (****. nadaljevanje). Pa pa, Anitka:metulj:
|
|
|
|
no, da vaš se jaz lepo pozdravim 17.11.2004 21:30:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Cioaooo! nisem nosečka in ne bom več nikoli.sem pa babi srečka prej še trikrat mami,ti pa želim dobrodošlico,čim prej diplomiraj pol si pa pikico omisli.Pametna ženska najprej štalca pol teliček:)-:)-:)-:)-jaz sem pa obratno začela najprej bika pol telička in šele kasneje štalco:)-:)-:bravo::bravo:Lepo se imej z nami Lp:rozica:Neva:rozica:
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?