Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: perem prt, ki ni za pranje 11.8.2007 14:52:13
|
|
|
|
FORZA
|
poročaj, kaj si ven dobila, oziroma kaj bo not ostalo
|
|
|
|
RE: perem prt, ki ni za pranje 11.8.2007 15:34:10
|
|
|
|
Balonchy
|
Prosim sporoči kaj je prišlo ven!!!
|
|
|
|
RE: perem prt, ki ni za pranje 11.8.2007 15:47:07
|
|
|
|
crci06
|
če je papirnat, zna biti, da ga boš res pobirala iz filtra; še dobro, da je prvi filter tak, da se ga da čistit, ane? no, povej, pa še povej,kakšen je bil!
|
|
|
|
RE: perem prt, ki ni za pranje 11.8.2007 15:49:46
|
|
|
|
bamby
|
Tako, prt je opran . Ven je prišel tak, kot sem ga dala notri, nič razkosan. Je pa malce slabše opran. Morda bi lahko dala tudi na 40°, kaj pravite, ali pa na kakšen intenzivnejši program???? Gre pa za prt 5 ali 6m dolžine, ki smo ga rabili za praznovanje rojstnih dnevov sina in nečakinje, zato sem ga oprala.
|
|
|
|
RE: perem prt, ki ni za pranje 11.8.2007 15:57:29
|
|
|
|
crci06
|
kakšen pa je material in kje si ga sploh dobila tako dolgega za 1x uporabo? Mi imamo tudi velikrat tak problem, pa smo ga dali delat iz belega blaga. jaz bi prej poskušala z intenzivnejšimi čistili kot pa z bolj vročo vodo. 40 še ni krize. ALi pač? Poskusi, pa nam povej
|
|
|
|
RE: perem prt, ki ni za pranje 11.8.2007 18:07:02
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby . V pralni stroj sem dala prat prt za enkratno uporabo. Kaj si ti mogoče GOrenjka?
|
|
RE: perem prt, ki ni za pranje 11.8.2007 20:08:05
|
|
|
|
bamby
|
[/quote] Kaj si ti mogoče GOrenjka? [/quote] sem se nasmejala tej izjavi. Glede tega kaj sem počela, bi skoraj lahko rekla da sem ja, pa na žalost te moram razočarati . Nimam pojma, kaj je to za en material. Možev bratranec je enkrat prinesel te prte, ko so jih imeli na enem pikniku od firme, pa so jim ostali. Da so tako dolgi so pa zaradi tega, ker so na metre. Imajo pa ene male luknjice vmes, kot kakšne pore, drugače je pa čutiti še kar močno vse skupaj. Škoda se nam jih je zdelo stran pometat, ker niti niso bili preveč zapackani in se jih bo na naslednjem praznovanju dalo komot še ponucat, sploh, ker so tako dolgi. Za cca. 40 ljudi rabiš eno veliko in dolgo mizo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?