|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bradavice
11.8.2007 13:07:32   
ajtak
pozdravljene user posted image .

Nekje sem brala, da prsnih bradavic po 6. mesecu user posted image  ne smemo vec "trenirat".
Najprej me zanima kaj tocno naj bi  to sploh pomenilo, saj sama s svojimi do sedaj (sem v 25t) nisem delala nic.
problem pa je v tem, da imam ze kak teden ali dva prsi strasno napete in se mi v njih nabira kolostrum (upam, da je to pravilen izraz). Zvecer in zjutraj me kolobarji prav bolijo in si jih morem zmasirat, da pritisk popusti. Med to masazo pa mi tece iz prsnih bradavic.
Zanima me ali je to lahko nevarno za naprej (da bi zaradi tega lahko predcasno ostala brez mleka- recimo se pred rojstvom)?
Ali mislite, da imam morda premajhen nedercek in me prsi zato bolijo?

Upam, da moje vprasanje ni prevec trapasto. Hvala za odgovore

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
11.8.2007 13:19:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ajtak)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: bradavice
11.8.2007 13:23:12   
nena82
Včasih so drgnili bradavice z frotirasto brisačo, češ, da se utrdijo. danes se tega ne dela več.

Dobili smo drugi zobek...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.8.2007 13:48:36   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

Ali mislite, da imam morda premajhen nedercek in me prsi zato bolijo?

Poskusi nositi večjega, pa boš videla, če bo bolje. user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.8.2007 18:56:19   
piščanc
meni je proti koncu nosečnosti skoz iz prsi teklo, še posebej po tuširanju, ali med user posted image user posted image .

nič se ne boj, to se samo tvoje prsi pripraljajo na novo nalogo. glede utrjevanja je pa čisto vseeno, saj boš kmalu imela dovolj vlečenja. ni pa nič narobe, če ti to ustreza.

iz malega zraste veliko

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.8.2007 20:18:26   
Anonimen
Ob draženju bradavic se sprošča hormon, ki lahko pospeši porod, zato lahko to delaš šele zadnje dva tedna recimo. Nekatere, ki so čez rok, si poskušajo tudi tako pospešit porod.

(odgovor članu piščanc)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
12.8.2007 7:34:48   
ajtak
user posted image  Hvala za odgovore.
Se bom poizkusila drzat tega, da jih pustim na miru.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?