|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Diplomska - "catering"
17.11.2004 11:36:42   
BarbaraO
Ojla vsem skupaj!

Sem že zasledila, da ste bile(-i) v pomoč v podobnih primerih, zato se tudi jaz obračam na vas.
Sem namreč ena tistih mamic, ki ji manjka še diploma, pa se nikakor ne more spraviti k delu. Temo sem si že izbrala, nikakor pa ne morem priti do pravih informacij ali gradiv. Bolj podrobno imam namen obdelati catering na letalih, vendar pa rabim tudi nekaj splošnih informacij o cateringu.
Če mi katera lahko kakorkoli pomaga, ji bom iz srca hvaležna, kajti komaj čakam, da bom zaključila to poglavje in se v miru posvetila novemu - poroki.

Hvala vsem za vse in lep sončen dan še naprej!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Diplomska - "catering"
17.11.2004 12:11:18   
Anonimen
Hmm...kaj pa kakšen mail na Brnik? Morda bi ti kdo pomagal:zmeden:

(odgovor članu BarbaraO)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Diplomska - "catering"
17.11.2004 12:42:17   
clea
pomoje bi bilo dobro da se pozanimaš na adriji. mislim da sem enkrat na letalu brala njigovo revijo (naslov je Adria in mislim da je bila majska številka),kjer je pisalo nekaj o cateringu na letalih.
Tudi jaz sem pred diplomo (vendar še brez pikice) in te čst razumem kako ti je ko nikakor ne najdeš pravega materjala.
Želim ti veeeelik sreče pri iskanju literature in ostalega materjala.:),
lp, clea

(odgovor članu BarbaraO)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Diplomska - "catering"
17.11.2004 13:26:54   
BarbaraO
Saj na Adrio sem se že obrnila in tudi že dobila odgovor od ene prijazne gospe, ki mi je dala nekaj web-naslovov. Rabim pa še kaj materiala o cateringu na splošno. Dve diplomski, ki vsebujeta nekaj malega o cateringu, sem našla na Bledu, to je pa tudi vse.

Če se bo še katera česa spomnila, mi kar naj napiše. Mogoče mi bo pa dala vsaj kakšno idejo!

(odgovor članu BarbaraO)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Diplomska - "catering"
17.11.2004 15:22:05   
BarbaraO
Miškolinka, HVALA!! Bom prečekirala!

(odgovor članu BarbaraO)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?