Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: drugi razred devertletke 10.8.2007 17:40:55
|
|
|
|
ona
|
V glavnem ne rabiš veliko-en velik zvezek s kvadratki,en mali s črtami(1 cm črte) 1 mali polvrstični in en velik brez črt! Toliko se jaz spomnim,da je sigurno,drugo pa imaš nekaj del.zvezkov,pa ostale potrebščine-barvice,svinčnik,radirko,šilček,voščenke-DUGA,rdeč kemik,risalni blok z 20 listi,kolaž papir vseeno pa raje vprašaj še enkrat v papirnici glede zvezkov.To je moj imel lani in se ne spomnim več prav dobro
|
|
|
|
RE: drugi razred devertletke 10.8.2007 19:16:17
|
|
|
|
purple
|
Mi vedno dobimo seznam, je pa čisto od šole odvisno za kaj in katere zvezke se odloči.
|
|
RE: drugi razred devertletke 10.8.2007 20:43:13
|
|
|
|
ALINA55
|
Joj, to je pa zelo nesmiselno na pamet kupovati. Zagotovo so dobili seznam v šoli, pozanimaj se pri katerem od sošolcev. Seznam je pa tudi zagotovo na spletni strani šole, katero obiskuje. Šolske potrebščine so pa le malo predrage. Glede pestrega izbora zvezkov in zahtev učiteljic je pa zelo težko, da boš na pamet kupila prave.
|
|
|
|
RE: drugi razred devertletke 10.8.2007 22:04:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Tole je na spletni strani naše šole, ampak je res od šole do šole različno. Tudi vaša ima morda spletne strani. ŠOLSKE POTREBŠČINE ZA 2. RAZRED ŠOLSKA TORBA PUŠČICA: 2 navadna svinčnika HB radirka, šilček suhe barvice flomastri škarje lepilo (v stiku) ravnilo (manjše s šablonami likov) mapa (trde platnice, z elastiko ali sponko) ZVEZKI: velik zvezek brez črt velik karo zvezek (1x1 cm) mali zvezek s črtami (11mm) – Tako lahko ŠKATLA za likovno vzgojo: tempera barvice vodene barvice voščenke (DUGA) tuš - črni 3 čopiči (1 debel ploščat, tanek in debel okrogel) lonček, časopisni papir, stara majica kolaž papir 20 risalnih listov ŠPORTNA VZGOJA: telovadni copati z gumo kratke hlače in majica – v bombažni vrečki VSE POTREBŠČINE PODPIŠITE!
|
|
|
|
RE: drugi razred devertletke 11.8.2007 23:37:14
|
|
|
|
Gina
|
Mogoče ste pa dobili naročilnico od Kopije ali katerih drugih ponudnikov. Šole pogosto napišejo seznam kar v njihove kataloge - vključno z zvezki oz. potrebščinami. Starši si včasih ne skopirajo seznama, ko naročijo delovne zvezke. Potem ostanejo brez seznama potrebščin. Jaz bi ti lahko dala cel seznam, ki ga rabijo naši otroci, vendar je to brez smisla, ker ima vsaka šola drugačen seznam. Morda bodo pri vas npr. naročali kolaž ali risalne liste kar v šoli, morda rabite zvezek z vmesno črto, morda velik zvezek namesto malega, morda rabite zvezke od mapeta, ki so malo večji od malih zvezkov, morda hočejo vodene barvice ali morda raje tempere namesto njih, morda bodo celo kupili vse sami in vam zaračunali po položnici...možnosti je res veliko. Jaz ti predlagam, da pišeš mail na vašo šolo in prepričana sem, da ti bodo odgovorili.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.