Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Doziranje kapljic proti krčem ANTIFLAT 10.8.2007 14:52:15
|
|
|
|
Maleal
|
Če dojiš ji daj 1 šprico pred hranjenjem v usta,če je sila lahko daš tudi dve,če pa je na flaško pa daj šprico v flaško.Daš pa pred vsakim obrokom,če si dala že SAB nič hudega,pri naslednjem hranjenju daj Antiflat.Pa čimmanj krčev.
|
|
RE: Doziranje kapljic proti krčem ANTIFLAT 10.8.2007 14:56:29
|
|
|
|
neja24062007
|
A kapljice kar zmešam z mlekom? S celimi 120 ml? Se ne dozira kot sab simplex - na žličko? Hvala
|
|
|
|
RE: Doziranje kapljic proti krčem ANTIFLAT 10.8.2007 15:08:34
|
|
|
|
Maleal
|
Jaz sem dala po eno šprico v flaško.
|
|
RE: Doziranje kapljic proti krčem ANTIFLAT 10.8.2007 15:15:26
|
|
|
|
neja24062007
|
Hvala, bom probala sedaj ob 16.00, ko se bo zbudila.
|
|
|
|
RE: Doziranje kapljic proti krčem ANTIFLAT 10.8.2007 15:33:59
|
|
|
|
kaya2007
|
men se zdi, da lahko daš tudi 2 šprice v flaško če se prav spomnim...te dvoje kapljice, ki jih imaš so pa itak skoraj iste sestave...
|
|
|
|
RE: Doziranje kapljic proti krčem ANTIFLAT 10.8.2007 16:00:19
|
|
|
|
neja24062007
|
Ali sta kapljice dodajale tudi pri nočnem hranjenju, v flaško?
|
|
|
|
RE: Doziranje kapljic proti krčem ANTIFLAT 10.8.2007 16:06:49
|
|
|
|
Maleal
|
Jaz sem dajala pri vsakem obroku,tudi ponoči.Če pa veš,da jo popoldan bolj šraufa ji komot daš dve šprici.
|
|
RE: Doziranje kapljic proti krčem ANTIFLAT 1.9.2007 20:11:18
|
|
|
|
Mojca
|
Mi dajemo 2 šprici na žličko med dojenjem (ko podira kupček, ko zamenjaš dojko). Tako piše v navodilih.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?