|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tudi tokrat ni uspelo
17.11.2004 6:27:42   
Darja*
Jutro punčke moje!

Danes je spet tisti dan po inseminaciji, ko sem morala narediti test. Žal je bil negativen,.....:((:((:((:((:((:((:((:(( spet jok in žalost.Včasih se vprašam zakaj še sploh hodim v ambulanto. Zakaj ves mesec jem klomifen in dabroston? Zakaj? Nisem samo jezna in žalostna, besna sem. In to zelo. :grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:
Oči imam polne sloz komaj jih zadržujem, saj si jih ne morem privoščit v službi. Joj grozen dan,.......

Ampak vseeno hvala za vaše :miska::miska::miska: in vzpodbudne besede.
Zanima me ali je na tem formunu sploh katera punca, ki je že imela inseminacijo in če je morda kateri uspelo?
Če je, bi je bila zelo vesela.

Lepo se imejte.

Darja*
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Tudi tokrat ni uspelo
17.11.2004 7:23:22   
TARA in MAJ
nikar ne:((imej upanje in bidi optimist poznam pa sodelovko ki je bila v podobnih težavah kot si sedaj ti iz meseca v mesec solze potem je šla nan imseminacijo danes pa ima kar:duda::duda:

LEP DAN PA BREZ:((

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Tudi tokrat ni uspelo
17.11.2004 7:33:59   
Bety
Darja, žal mi je....PA NE OBUPAT!!!!!!!

Vem, da si zdaj čisto na tleh in nič več nima smisla... veliko nas je takih, ki s teboj držimo skupaj in ne bomo dovolili, da se zlomiš... držali te bomo in spodbujali, da VZTRAJAŠ!!!!!!...

:love::love::love::love::love::love::love::love::love:
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Poskušaj spremeniti ambulanto...pojdi v LJ k drugemu zdravniku...pij med, apifit, matični mleč, cvetni prah... vse, kar je naravno, da tvoje telo dobi tisto manjkajočo stvar, ki ovira postopek...

IN ČE ZDRAVNIKI PRAVIJO, DA BO USPELO IN DA NE OBUPAJ, POTEM JE TO 100% TAKO!!!!!!

Radi te imamo...

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Tudi tokrat ni uspelo
17.11.2004 7:44:07   
mateja 26
Si pa še zelo mlada.Jaz sem mislila,da tablete,razne postopke,itd.delajo malo starejšim.No pa vseeno,ti želim čimprej enega:duda: in čimmanj:((

Lp,Mateja

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Tudi tokrat ni uspelo
17.11.2004 8:21:02   
koala
Darja*!
Vem, da se ti zdaj podira svet in vem da ni lahko reči eh, pa saj bo. Amak vedi da bo!!!! Če zdravniki nebi videli možnost za uspeh pri tem postopku bi zagotovo izbrali drugega.
Prosim ne obupaj in če želiš jokati jokaj kolikor te je volja doma, pusti žalosti prosto pot, da boš lahko pol videla spet tisto lučko ,na koncu temne poti, ki se ji pravi pikica!

Mislim nate!

Koala

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Tudi tokrat ni uspelo
17.11.2004 8:39:21   
saba
Darja*

ne obupat, tudi zate kot za vse nas, bo enkrat posijal sonček in nam poslal najlepše pikice na svetu.

ne odupat, pa zdravnikom zaupaj, oni že vedo kaj delajo. Bodi potrpežljiva, pa optimist, pa boš vidla da bo

mi smo tukaj s tabo, da te tolažimo, da ti tolažiš nas.

en koš :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: zate, da ti bo lažje.

lp
saba

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Tudi tokrat ni uspelo
17.11.2004 8:41:51   
pupika
Darja ti se kar :((, ti bo potem lažje pri srcu. Potem pa glej na to pozitivno in si reči, sej naslednji mesec pa bo in glavo pokonci.

Na vse glej pozitivno in potem bo.

Lep dan in :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: zate

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Tudi tokrat ni uspelo
17.11.2004 8:49:55   
Alexandra
Darja, pojdi na wc pa se fajn :((. Naj gre žalost iz tebe.
Tudi mi smo se dolgo matrali, da bi imeli pikeca, zapravljali denar za CB,.... Potem sem pa sama sebi rekla, saj je z obema vse ok, ko bo pa bo. In drugi mesec, ko nisem razmišljala 24 ur le na :duda:, ko nismo opa cupa samo da bi imeli :duda:,... sem bila že srečka :nosecka:. Vem da je lahko reči sprosti se, ne mislit samo na :duda:, ampak pri nas je bila očitno le psiha tako močna, da nisem takoj zanosla.

SREČNO, pa upam, da čim prej ugledaš :modri: oz. :roza:. :angel:

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Tudi tokrat ni uspelo
17.11.2004 11:34:02   
Darja*
Punce hvala vam.:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
Sedaj sem klicala v ambulatno in se naročila za razgovor pri moji zdravnici. Na vrsti sem šele 31.01.2005 čakalna doba za umetno oplojevanje je pa 6 mesecev. Dolgo ne? Tako je v MB
Bomo že morali počakat.

Lepo se imejte.

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Tudi tokrat ni uspelo
17.11.2004 11:52:13   
saba
LAHKO BO PA VMES KAR SAMO PRIŠLO, BREZ UMETNEGA OPLOJEVANJA.....bog nas zadnje čase kar preseneča...toliko novih srečk nosečk:bravo::bravo::bravo:

moja kolegica je imela po dolgem poizkušanju že določen datum za umetno oploditev, pol pa je ratalo samo od sebe in zvedla da je nosečka le par dni pred posegom.

srečno:miska:

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Tudi tokrat ni uspelo
17.11.2004 14:03:36   
tinkamiška
Darja, zelo mi je žal, da ni ratalo. Močno stoskam pesti, da se ti želja čimprej uresniči!!!!:miska::miska::miska:

Tinka

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Tudi tokrat ni uspelo
17.11.2004 15:44:05   
enci
Draga Darja*,
socustvujem s teboj!
Vedi le to, da ne smes obupati ... slisala sem za nekoga, ki je bil 12x in ravno ta 12. je ratalo. Vem, da ti je hudo, ko pomislis, ce me se tolikokrat caka ... Zelim ti le povedati, da tisti, ki vstraja tudi docaka svojo tako zeleno in tezko pricakovano :duda:.

Srecno!

lp
enci:metulj:

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Tudi tokrat ni uspelo
17.11.2004 19:30:27   
Pia73
Darja* za vsakim dežjem posije :) In me kratkomalo moramo v to verjeti,.... drugače ne gre,...

Držim pesti, da v tretje uspe, v tretje gre rado pravijo,... :miska::miska::miska:

LP Pia73 :metulj:

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.