Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Pikapolonca ima........ 16.11.2004 19:29:21
|
|
|
|
tinkamiška
|
Ha! To je pa novička!! Vse najlepše mamici, mali Tii in aiju!!!!:rozica::rozica::rozica: Tinka
|
|
|
|
Pikapolonca ima........ 16.11.2004 19:50:55
|
|
|
|
Alina
|
:bravo::bravo: Iskrene čestitke, vse dobro vsem trem. :bravo: Čimveč lepih skupnih trenutkov. Za mamico pa :rozica: Lp, Alina
|
|
|
|
Pikapolonca ima........ 16.11.2004 19:52:19
|
|
|
|
Joni
|
Čestitke, lepe trenutke in pa velikoooo cartanja vsem trem! :rozica: Joni:metulj:
|
|
|
|
Pikapolonca ima........ 16.11.2004 20:27:46
|
|
|
|
Pinja
|
Ja se mi je kar zdel, ker je dans ni blo nič brat! Čestitke! :bravo: :bravo: :bravo: Mamici in atiju :rozica: :rozica:, punčki pa :angel:, da jo bo čuval! :torta: :bravo: :darilo: :rozica: Dunja :sloncek:
|
|
|
|
Pikapolonca ima........ 16.11.2004 21:38:58
|
|
|
|
ninca
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Pikapolonca ima........ 16.11.2004 22:07:39
|
|
|
|
Katja_48
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: VSE NAJBOLJŠE V NOVEM OBDOBJU ŽIVLJENJA, KI NAJ BO ZDRAVO, S SONCEM POSIJANO IN NASMEJANO! :duda::angel: LP KATJA:rozica:
|
|
|
|
Pikapolonca ima........ 16.11.2004 22:10:46
|
|
|
|
Anitka
|
Pa še enkrat :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:, mali TII pa želim lepo otroštvo! Anitka:metulj:
|
|
|
|
Pikapolonca ima........ 17.11.2004 8:33:38
|
|
|
|
neni
|
Veliko sreče v starševskih vodah :bravo::bravo: Pikapolonici. In zdravje za Tio. lp Neni:rozica:
|
|
|
|
Pikapolonca ima........ 17.11.2004 8:34:49
|
|
|
|
saba
|
:bravo::bravo::bravo::bravo: Tia, Pikapolonica in oči veliko sreče in vesela:rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Pikapolonca ima........ 17.11.2004 13:35:22
|
|
|
|
bambi
|
Juhuuuuuuu, bravo za našo Pikapolonico in njeno Tio :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Končno je prišla ven, ta mala Tia, mamica je tako čakala, kdaj bo se odločila pokukat ven...... Veliko sreče in veselja :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: Bambi
|
|
|
|
Pikapolonca ima........ 17.11.2004 15:12:44
|
|
|
|
Gea1
|
Bravooooooo mamici in Tii. :bravo::bravo::bravo: To je tako luškano ime, da je tudi pri meni v špilu, ko in če bova kdaj imela hčerkico. Še enkrat čestitam!:bravo: Pa povej, ali je bil težek porod? Pozdravček!
|
|
|
|
Pikapolonca ima........ 17.11.2004 15:48:21
|
|
|
|
enci
|
C:bravo:E:sloncek:S:bravo:T:sloncek:I:bravo:T:sloncek:K:bravo:E:sloncek: lp enci:metulj:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?