Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kje ste vse primorke....?? 16.11.2004 15:58:46
|
|
|
|
saba
|
:(:(:(:(:(:( vem vem jaz bi tudi mogla pridet in pol kot sem že povedala, so se mi usrane klobase dale proti, da sem potem še drisko fasala in čepela na školjki, ura 18 pa je šla mimo. drugič pridem absolutno, brez pardona, če ne me lahko našeškate po nagi riti, če ne bom ubogala:)-:)-:)-
|
|
|
|
kje ste vse primorke....?? 16.11.2004 16:00:07
|
|
|
|
KATY&TIMMY
|
:)-:)-:)-sama sebi odgovarjam,vem da to ne spada sem,ampak se primork tukaj največ zbira, :ups::ups:se pač v naprej opravičujem:)-:ups::ups:
|
|
|
|
kje ste vse primorke....?? 16.11.2004 16:02:05
|
|
|
|
KATY&TIMMY
|
:)-:)-ja to je bila višja sila:)-:)-:)-nič hudega,še zmeraj se lahko dobimo,samo da si vidla kako smo vsako belo bundo bulile,in ženske čekirale,kaj so si mogle mislit:)-:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
kje ste vse primorke....?? 16.11.2004 16:26:23
|
|
|
|
anajmad
|
Jaz sem bila na kopanju(sem se opravičila);).bomo se pa drugič dobile,samo ne ta teden,ker zgleda sem staknila eno virozo.Sem čist kaput:(.katja pa pridte enkrat v Izolo,na:kava:,jaz častim en lp:morje:D.
|
|
|
|
kje ste vse primorke....?? 16.11.2004 16:35:16
|
|
|
|
KATY&TIMMY
|
ni blema!:)-saj s tem vremenom res ni nič čudnega staknit kakšno virozo:grrr:ko boš boljša sporoči da pridemo do izole na :kava: jaz se samo še jutri na dopustu:(:( tako da bo :kava: malo kasneje,nekje po 14uri.:)-:)- lp,katja
|
|
|
|
kje ste vse primorke....?? 16.11.2004 17:39:54
|
|
|
|
Anonimen
|
:duda:JA! JA! JA! JA! SEM ZA!!!!pravkar vstala iz bolniške postelje..me je zgrabla ta presneta migrena:hudicek::hudicek:Papa:rozica:Neva:rozica:
|
|
|
|
kje ste vse primorke....?? 17.11.2004 12:07:00
|
|
|
|
saba
|
ma kaj samo toliko mas je primork....:(:(:(:(:( neva upam da ti je boljše pa enega:hudicek: za tvojo migremo. ja katja višji sili se pa ne moremo upreti ne. Še dobro da je bla školjka blizu:)-:)-:)-:ups: danes tako lepo sončko zunaj, prav za se it sprehajat:kuza:, a kaj ko bo ob 16ih ko končam že skoraj tema:(. Uffa, pol pa komaj čakaš vikend kateri je ponavadi deževen:zmeden::zmeden: ma sej bo, decembra pa na dopust.....jupiiiii:sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
kje ste vse primorke....?? 17.11.2004 13:13:45
|
|
|
|
majana
|
Jaz sem tudi oprimorka. Samo delo mi ne dopušča, da bi večkrat pisala in klepetaLA tu gor. bodide v :rozica::rozica::rozica: :rozica::rozica::rozica::rozica: :rozica::rozica::rozica::rozica: :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
kje ste vse primorke....?? 17.11.2004 13:16:32
|
|
|
|
saba
|
majana iz kje pa si.....zadnjič so se punce v kp dobile...upam da naslednjič se dobimo vse skupaj....
|
|
|
|
kje ste vse primorke....?? 17.11.2004 13:18:47
|
|
|
|
African queen
|
A ma tukaj ste samo iz obale??Kje pa so druge? :muca:
|
|
|
|
kje ste vse primorke....?? 17.11.2004 13:35:43
|
|
|
|
majana
|
z obale sem in trenutno iz službe pogledujem na morje. Kako me mika, da bi šla malo ven na ta sonček. Ma ne gre. Kaj je katera ki hodi v bolnico h ginekologu? Ben jmte se fajn! majana:):)
|
|
|
|
kje ste vse primorke....?? 17.11.2004 13:40:55
|
|
|
|
saba
|
ne mene v bolnici niso hoteli naročit ker kao je full gužva. tako da hodim v zd. dom koper. majana, boš prišla naslednjič na srečanje?:ups:
|
|
|
|
kje ste vse primorke....?? 17.11.2004 13:44:07
|
|
|
|
majana
|
mogoče, odvisno od tega, kje in kdaj! :zmeden2:
|
|
|
|
kje ste vse primorke....?? 17.11.2004 13:48:24
|
|
|
|
saba
|
za to se bomo še zmenile. zadnjič so se pupice dobile v supernovi kp zgoraj, za naslednjič pa se zmenimo in upam da nas bo več, da si kaj povemo pa nasmejemo o.k. :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
kje ste vse primorke....?? 17.11.2004 16:09:44
|
|
|
|
enci
|
EVO SE MENE ..... malo sem se izgubila, ker nisem vceraj nic brala in potem berem danes za nazaj .... skoda da smo bili le 3,5, oz lahko recemo 4, ker Timi je aktiven in pravi korenjak!!!! Naslednjic nas bo upam vec!!! Lahko se pa dobimo tudi v Izoli, jaz sem za ... samo kaj ko je tko hitro tema :( Alora, ce sem prou prestela; neva6,KATJA & Timi,saba, anajmad, manjana, jaz smo to vse primorke ali se se kje katera skriva?? lep pozdrav vsem skupaj in stojte mi dobro! enci:metulj:
|
|
|
|
kje ste vse primorke....?? 17.11.2004 20:42:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Se oglašam še jaz:)-:)-Ma kjer koli sam da se spet dobimo.Tudi v izoli,samo ne blizu morja,ker ne mislim it plavat v tem mrazu,saj ve enci,kakšne dirke so za mulcem.Saba danes je že v redu z mojo migreno,hvala bogu:hudicek::((včeraj pa je bilo hudo sem preležala skoraj cel dan,no vsak mesec ko imam M.vsaj en dan sem povožena:((Ale,dejmo se zbrati,tam popoldne,ko ste vse fraj službe!!!Papa:rozica:Neva:rozica:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?