Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ali so vsi kondomi enako zanesljivi? 9.8.2007 16:52:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Se opravičujem za neumno vprašanje, ampak me res zanima in res ne vem. Kateri so najbolj kvalitetni in zanesljivi?Ne vem, jih ne uporabljam. Baje Durex A se ločijo po velikosti?Da. Al so vsi univerzalne velikosti?Ne
|
|
|
|
RE: Ali so vsi kondomi enako zanesljivi? 9.8.2007 18:50:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Se opravičujem za neumno vprašanje, ampak me res zanima in res ne vem. Kateri so najbolj kvalitetni in zanesljivi? menda so najbolj zanesljivi Durex. Pravijo da tisti neki čisto poceni niso dovolj zanesljivi, samo na vseh piše v procentih kako zanesljivi naj bi bili, to je pa odvisno od pravilne uporabe. Tko da pomojem so vsi enako zanesljivi, glavno da jih pravilno uporabljaš, da ne poči alpa kej tazga A se ločijo po velikosti? Al so vsi univerzalne velikosti? se ločijo po velikosti
|
|
|
|
RE: Ali so vsi kondomi enako zanesljivi? 9.8.2007 19:36:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Hudoo.... a res al kaj? In kk naj vem kakšne kondome naj kupim če s tipom še nisem spala (dotičnim namreč?) A zdej bom morala spraševat tipe, kako velikega majo
|
|
|
|
RE: Ali so vsi kondomi enako zanesljivi? 9.8.2007 19:47:34
|
|
|
|
Anonimen
|
sej večinoma so vsi približno iste velikosti, če so res kakšni ekstremi se pa da dobit
|
|
|
|
RE: Ali so vsi kondomi enako zanesljivi? 9.8.2007 19:49:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja pa nej on kondome priskrbi a ne -verjetn ve kolkšnga ma Čeprov če ne gre glih v kkšne ekstreme(upej da ne ) mu bodo normalni čist prou.
|
|
|
|
RE: Ali so vsi kondomi enako zanesljivi? 9.8.2007 20:27:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Durex, Safex ..so o.k.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?