|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: joint
10.8.2007 20:47:51   
Anonimen
No, vidiš. Jaz pa še nisem poskusila. In bi. user posted image

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
10.8.2007 22:11:44   
Rožica I
Jaz bi raje tolerirala par jointov na leto kot par pijanščin user posted image ! Če bi to bilo res par, max. povprečno 1-2x na mesec na kakšnih žurih in podobno.
Več bi že motilo družinski life.

ROŽICA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 52
11.8.2007 6:51:03   
dory
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR

Sva s tipom končala, ko se pri svojih 28 ni zresnil.

tudi moj se pri takratnih 30-ih ni...kadil je na skrivaj, ko sem izvedela sem bila sokirana,ker je bil to njemu za dober zakljucek dneva...bljak....se mi je s tistim trenutkom zameril in zagravzal...kot da se zivljenja ne da uzivat drugace kot z opojnimi substancamiuser posted image user posted image ...zato me tudi danes to zelo moti in sem zelo natrojena proti temu...ampak stare veje se ne da upognit user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   [Brisano sporočilo]
11.8.2007 21:19:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 54
12.8.2007 22:39:26   
Anonimen
Hja jupi spet enauser posted image , ki ji gre to malo naživceuser posted image user posted image user posted image user posted image . Jaz pa pravim, da je to skoraj isto kot Marllboro rdeči ob 3 zjutrajuser posted image user posted image malo se smejiš nisi agresiven saj jaz nisem. Edino kar pa zelo gledam, da ni ne moje in ne otrokauser posted image nikjer blizu. Drugače je, če je alkohol pri hišiuser posted image user posted image user posted image . Tam se mi zdi, da se dogajo bolj grozne stvariuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Glavo gor in se usedi zraven probaj, malo smeha ne škoduje.
Da ne bo pomote ne zagovarjam trave in trdih drog kakor tudi ne alkohola, če pa kdaj pa kdaj spiješ kapljico in skadiš kaj je pa svet veliko lepšiuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Lep pozdrav

Ni vse tako črno kot je videt na prvi pogled. Poglej iz druge strani in vediš, da ima vse svoj namen:)

Neposredna povezava do sporočila: 55
12.8.2007 22:55:09   
Anonimen
Ne, Lukrecija, nič več. user posted image

Pa drugič zapiraj vhodna vrata v hišo, da vam ne bomo vsi s ceste v predprostor gledali. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 56
13.8.2007 7:55:25   
caillou
Kaj pa vem ? Glede na to, da je fejst dec, bi mu ga še zvila.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 57
14.8.2007 22:59:10   
Anonimen
)
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Kaj bi storile, če bi izvedele, da mož občasno pokadi joint?

Halooo? Glede na vzgled pa naj  čez 15 let  pri otroku iglo toleriram?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 58
17.8.2007 8:10:28   
košhen
ko sma midva začela je kadil travo...ma vsak dan
zdaj pa skupaj tu pa tam kaj skadima

sma mela oba prej alkohol v družini...zato tistim nasprotnikom trave polagam na dušo da je bolše kadit kot pa pit...ampak to je zgolj moje mnenje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 59
17.8.2007 8:39:49   
Olivija
Motilo me ne bi in tudi nimava nobenih dogovorov glede tega. Sem mu celo nameravala kupit vodno pipo - evo, pa imam idejo za naslednje darilo, sem že malo pozabila na to, ker je že 9 let od najinega dopusta na Sinaju, kjer ponujajo vodno pipo z npr. jabolčnim tobakom in "dodatki".

Njega sicer moti, da občasno pokadim kakšen cigaret, če grem ven, ampak niti podrazno mu ne pustim, da bi mi to mojo razvado prepovedoval.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 60
17.8.2007 13:02:08   
beli
Moj je kadil baje 15 let vsak dan. Vsak kolega in tudi sam so sadili doma. Mama pa pridno zalivala- kao ni vedla kaj je to. Zdaj še parkrat letno. Mi ni lepo za videt,ampak preprečit mu pa tudi ne morem. Bolj me moti, če se napije tak čisto slučajno in ga dolgo ni domov. Če bi meni rekel naj neham sladoled ali čokolado jes, bi jo pa naskrivaj. Ni mi pa všeč, če kadi in on to ve. Nisem zagovornik. Definitivno bolje kot alkohol!

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 61
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?