|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Maternični vrat
9.8.2007 12:40:14   
ašun
Hej.
Mene pa zanima, kdaj se začne tanjšati maternični vrat in kako hitro to poteka? Sem v 34t in imam MV velik 5 cm in nič ne kaže, da se bo začel krajšati.

Pa tiste, ki se vam je odluščil čep. Koliko časa pred PDP se je to zgodilo in kdaj ste potem šle roditi?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Maternični vrat
9.8.2007 12:42:18   
Ninica
Ne vem gdaj se to zgodi, baje v zadnjem 3-mesečju. Jaz imam že zmehčan maternični vrat od 30. tedna in dolg 3 cm. Tega ne moreš vedeti. Lahko se odpreš čez noč.

LP, Ninica

(odgovor članu ašun)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.8.2007 12:43:14   
Ninica
Ne vem gdaj se to zgodi, baje v zadnjem 3-mesečju. Jaz imam že zmehčan maternični vrat od 30. tedna in dolg 3 cm. Tega ne moreš vedeti. Lahko se odpreš čez noč.

.... sem pa noseča drugič.

LP, Ninica

(odgovor članu Ninica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.8.2007 12:51:05   
ašun
Pa se ti je prvič odluščil čep?

(odgovor članu Ninica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.8.2007 12:53:06   
Ninica
čisto na koncu, v porodnišnici. Pa še to nisem vedela da je to to, ker sem mislila, da je to od tistega zadnjega pregleda tam.

LP, Ninica

(odgovor članu ašun)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.8.2007 13:23:21   
ašun
Vidim, da imaš septembra rok. Se pri tebi že kaj dogaja? Mene samo vsake toliko malo zašravfa.

(odgovor članu Ninica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.8.2007 14:08:50   
Estrella*
Za čep lahko povem, da se mi je odluščil 14.12 zvečer, rodila sem 16.12 malo po polnoči.

(odgovor članu ašun)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.8.2007 14:21:00   
Ninica
Vidim, da imaš septembra rok. Se pri tebi že kaj dogaja? Mene samo vsake toliko malo zašravfa.

meni že lep čas otrdeva trebuh.

LP, Ninica

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.8.2007 15:08:33   
Anonimen
Pri prvi nosečnosti odluščil čep, čez eno uro odtekla voda,...

Zdaj pa tako: čep se mi je odluščil pred 14 dnevi in nič še ne kaže na kakšno akcijo (zaenkratuser posted image ) PDP imam 18.8.

(odgovor članu ašun)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
9.8.2007 15:30:41   
ašun
O zgleda, da je to čist odvisno in ne moreš predvidevati.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......