Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Detergent za posodo jar 9.8.2007 11:27:07
|
|
|
|
Anonimen
|
no, sej to bi pa ziher opazila... se bi jajca prijela... lahko da si malo slabše pomila ponev, pa je ostalo malo jara gor ali pa ti smrdi že na daleč jar
|
|
|
|
RE: Detergent za posodo jar 9.8.2007 11:32:10
|
|
|
|
Majabo
|
meni ima taflonasta ponev okus po detergentu ce se pere v pomivalnem stroju
|
|
|
|
RE: Detergent za posodo jar 9.8.2007 11:44:33
|
|
|
|
pika30
|
IZVIRNO SPOROČILO: buba1131 Pozdravljene Sem v 25 tednu in me spomin čisto zapušča se to dogaja še kateri? Danes zjutraj sem nam delala zajtrk in ne vem če nisem namesto olja vlila jar v ponev za jajca vse mi je imelo po nekem cetu okus, ne vem če sem čisto zmešana. Zdaj me pa skrbi ali sem res delala v jaru če slučajno lahko kaj škodujem otroku KRiza?! Zdajle sem se tako nasmejala,sorry ,sam mi je tak smešno. Pa ste vse pojedli?Kakšen okus so imela jajca?Po mojem,če bi vlila v ponev jar,bi bil grozen okus,tak da mislim da nisi ponve vredu sprala z vodo,ko si jo umivala.
|
|
RE: Detergent za posodo jar 9.8.2007 14:13:03
|
|
|
|
Klarita
|
Ful smešno sorry, ampak sem bila oz. sem še, jaz tudi tako zmedena in pozabljiva, da sem olupke od krompirja v skledo metala, krompir pa v koš itd.....pa iskala sem stvari, ki sem jih v roki držala pa klicala psičko tako da sem kričala, ona reva pa je zraven mene stala in me gledala........se dogaja....
|
|
|
|
RE: Detergent za posodo jar 9.8.2007 18:23:19
|
|
|
|
eya
|
Po moje bi opazila, ko si pekla...a nisi nič jajc "polivala"? Drugače pa po moje nisi nič škode naredila malemu.
|
|
RE: Detergent za posodo jar 9.8.2007 22:11:42
|
|
|
|
Nasy
|
po mojem pa bi prepoznala okus po detergentu, bi se verjetno ne dalo jest
|
|
RE: Detergent za posodo jar 10.8.2007 8:48:32
|
|
|
|
lotty4
|
O boga. Sej mi je smešno sam se mi ful smiliš, sama sem v 18 tednu in grem počasi za tabo pa si ne želim takih pripetljajev. Sam lahko ti pa povem eno mojo izkušnjo detergenta in ponve. Ko sem prvič prismodila kosilo, sem v ponev nalila detergent samo detergent, brez vode in postavila nazaj na štedilnik, seveda je bila plata od štedilnika še ful vroča in sem prismodila še detergent, tko da je bila tista ponev samo še za v smeti. Na detergentu 100% nisi mogla speči jajc, okus pa je verjetno ostal še od prejšnjega pomivanja. Čau bau
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?