Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: delilec hrane-pomoč v kuhinji 8.8.2007 17:53:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Odvisno v kakšnem podjetju delaš, oziroma kako podjetje stoji. V državni firmi so okoli 600 evrov.
|
|
|
|
RE: delilec hrane-pomoč v kuhinji 8.8.2007 18:00:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen V državni firmi so okoli 600 evrov. To je pa v redu. A pa še malica + prevoz?
|
|
|
|
RE: delilec hrane-pomoč v kuhinji 8.8.2007 18:02:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Malice nimaš, ker tam dobiš toplo hrano, če želiš jesti, če ne, pa nič. Prevoza vrnejo 60%.So pa še sobote in nedelje, tako, da to ni prav veliko.
|
|
|
|
RE: delilec hrane-pomoč v kuhinji 8.8.2007 18:06:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, s sobotami in nedeljami pa res ne.
|
|
|
|
RE: delilec hrane-pomoč v kuhinji 8.8.2007 18:27:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa nočno delo Tle je omenla tut nočno delo. Verjetno se ne dela vsako nedeljo?
|
|
|
|
RE: delilec hrane-pomoč v kuhinji 8.8.2007 18:30:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Kje boš pa delala, da bo tudi nočno delo? Morda v kakšnem hotelu? če je menza začnejo okoli 5 h zjutraj, zato imaš potem nočno delo, ker se do 6h računa kot nočna. V gostinstvu imam dve nedelji in skoraj vse sobote, ni se še zgodilo, da bi bila cel vikend prosta.
|
|
|
|
RE: delilec hrane-pomoč v kuhinji 8.8.2007 18:40:54
|
|
|
|
Anonimen
|
V kuhinji-menzi v enem podjetju (proizvodnja), kjer imajo verjetno tudi nočno delo in malico imajo delavci tudi ponoči. Samo popoldansko in nočno delo nebi bilo 8 urno, ker bi bila samo delitev hrane. Samo jutranje je 8 urno.Se še odločam, če bi sprejela delo in zato me je zanimalo okvirno plačilo za to delo.
|
|
|
|
RE: delilec hrane-pomoč v kuhinji 8.8.2007 19:23:09
|
|
|
|
Taula
|
Prašaj jih. Potem se pa odloči.
|
|
RE: delilec hrane-pomoč v kuhinji 8.8.2007 19:48:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Plača bo defenitivno manj kot 500 €.
|
|
|
|
RE: delilec hrane-pomoč v kuhinji 8.8.2007 19:51:41
|
|
|
|
SašaR
|
Plače so too much slabe. Manj kot bivših 100 000. Moj dela v kuhinji v državni službi in če ga kdo vpraša po zaposlitvi mu jasno pove, da naj kar pride ker jih ful manjka, sam njegovo mjenje je da čim dlje stran, ker delaš ful plača pa je ful majhna. Enako velja za kuharje, sam moj je malo več kot navadni kuhar in ni takop kritično.
|
|
RE: delilec hrane-pomoč v kuhinji 8.8.2007 20:03:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala vsem za odgovore, mogoče je bolje da še mal premislim oz. še mal počakam na kakšno boljšo zaposlitev. Glede na to da imam VI. stopnjo izobrazbe. Nujno potrebujem zaposlitev in sem razmišljala tudi v tej smeri, vendar, če je plača je bolje da še malo potrpim.
|
|
|
|
RE: delilec hrane-pomoč v kuhinji 18.8.2007 16:06:00
|
|
|
|
benika
|
Jaz imam 6. stopnjo izobrazbe, pa delam v podjetju, ki oskrbuje delavce s hrano (menza). Zaposlena sem kot samostojni kuhar*delilec hrane in deklica za vse, pa plača z vsemi dodatki vred komaj presega 500e. Žal, tako je. Ampak če je sila, je vsako delo dobro. Denar je denar, pa četudi samo 500e. Mnogi zaslužijo še manj.
|
|
|
|
RE: delilec hrane-pomoč v kuhinji 18.8.2007 16:52:49
|
|
|
|
lemavrica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Malice nimaš, ker tam dobiš toplo hrano, če želiš jesti, če ne, pa nič. Prevoza vrnejo 60%.So pa še sobote in nedelje, tako, da to ni prav veliko. Nadomestilo za malico moraš dobiti. Če je v podjetju preskrbljena hrana in delavec ne želi jesti, se ponavadi prinese potrdilo od zdravnika da imaš težave z določeno hrano npr: želodčne težave zaradi mastne hrane ali kaj podobnega.
|
|
RE: delilec hrane-pomoč v kuhinji 19.8.2007 19:54:27
|
|
|
|
Anonimen
|
In menze kuhajo diete. Tako imaš priskrbljeno malico.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.