|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   oblačila za otročička
16.11.2004 9:20:53   
dana
Ker bom rodila februarja bo treba kupiti kaj toplega. Zanima me kako naj ga oblečem ko bom šla iz porodnišnice in potem ko ga bom nosila zunaj ali vozila v vožičku - najbolj me zanima katero številko naj kupim, da ne bo prekmalu premajhno?

Pa še kje se najbolj splača kupovati - mogoče Lumpi od Mercatorja (ne vem)?

Hvala že vnaprej za odgovore in lep sončen dan ;)še naprej,

dana :sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 1
   oblačila za otročička
16.11.2004 9:34:34   
Bela
Čestitam bodoča mamca:bravo:

Ne skrbi, v porodnišnici ti bodo sami povedali koliko prinesi s seboj,saj rabila boš zadnji dan in patronažna sestra ti bo svetovala dalje, tako, da ne skrbi, vse bo tako kot je prav.
Glede številk, je odvisno od modela, splača se vzet od Clar,ker imajo kvalitetne in cenovno ugodne bodije, žabice, srajčke...to je kar se tiče spodnjega perila ( dobijo se v babycentru v ljubljani, kopru,raznih otroških trgovinah), drugo pa tople pajacke ih kombinezon za sprehode, da bo dojenček sigurno na toplem...pa rokice in nogice bo imel pokrite, kar je zelo važno.

Vso srečo!!!:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   oblačila za otročička
16.11.2004 10:14:58   
malika
Jaz imam doma januarčka in tako ti lahko svetujem skoraj iz prve roke.Torej poleg vsega ostalega bodijev ,pajackov,... rabiš tudi zimski kombinezonček. Jaz sem ga kupila v Mothercare št od 0-3m (mislim, da je to št.62)in je prišel zelo, zelo prav.
Ko boš šla iz porodničnice domov, ga obvezno vzami zraven, seznam pa dobiš tudi v materinski šoli.rabila pa boš: 5 pleničk, bodi(ali majčko) žabice, pajacek ali kompletek iz pliša(pač nekaj toplega) 2 kapici(eno bombažno in eno volneno), nogavičke, copatke in zimski pajac.Pa tudi kakšna dekica pride prav(ampak tisto lahko imaš kar v avtu).
Večino stvari kupi št. 62, pa nekaj malega tudi 56-za začetek.Večje stvari pa ti priporočam, da kupuješ sproti.
Kje pa se bolj splača? ne vem. Najbolje je, da greš malo po trgovinah in primerjaš. Seveda pa ni s Lumpijem nič narobe.

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   oblačila za otročička
16.11.2004 10:16:59   
malika
To sem še pozabila. Na sprehodih ga imej vedno toplo oblečenega(najbolje v kombinezonu), pa pokritega s dekico in morda še kakšna rezervna dekica zraven.

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   oblačila za otročička
16.11.2004 10:25:46   
Anonimen
Ja, bodyji so v Mercatorju res poceni, te se kar splača kupiti. Sicer pa ne vem, iz kje si, v Sončku na Bledu imajo zelo lepe stvari za dojenčke, veliko izbire ter tudi ne preveč drago.

(odgovor članu dana)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?