Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Možnost naknadnega vpisa 8.8.2007 20:01:11
|
|
|
|
SašaR
|
Če vrtec oziroma oddelek ni poln je vpis vedno možen. Pri nas smo lani vpisali hčerko ko je imela 3.mesece v vrtec, pa sem bila jaz tudi brez zaposlitve, saj vpis nič ne stane. Potem pa se odločiš dati otroka v vrtec ali ne. Pri nas je bilo tako, da je prišel pozil za plačevanje rezervacije (vrtec nabito poln) ravno takrat ko sem se menila za službo.
|
|
RE: Možnost naknadnega vpisa 8.8.2007 20:32:25
|
|
|
|
piščanc
|
če je prosto mesto, te bodo povsod veseli. drugače pa morate počakati na naslednje vpise oz. če bo kakšen izpis mi smo ravno dva dni nazaj dobili mesto v želenem vrtcu, ker se je nekdo izpisal
|
|
RE: Možnost naknadnega vpisa 9.8.2007 13:08:10
|
|
|
|
mojamura
|
ja vsaj da bi me kao vpisali in magari dalo na čakalno listo če ne drugega
|
|
RE: Možnost naknadnega vpisa 9.8.2007 14:03:30
|
|
|
|
Lenny
|
Ravno danes sem govorila z referentko na občini, ki ima predšolsko vzgojo čez. Baje so v Mb vrtcih še prosta mesta, tako da poskusi.
|
|
|
|
RE: Možnost naknadnega vpisa 9.8.2007 14:08:32
|
|
|
|
mojamura
|
hvala!!! sem ga ravno vpisala...pedenjped jasli
|
|
RE: Možnost naknadnega vpisa 9.8.2007 21:48:41
|
|
|
|
frutka_
|
Seveda lahko. Če so mesta fraj ni problema, je možen vpis celo leto. Večina vrtce ima delovni čas do 1630. Ne vem od kod se boš vozila, ampak če si v drugi občini prijavljena morda nimaš "ugodnosti" 20%, ki jih v vsakem primeru krije MB občina. Ampak samo mariborčanom-lokalcem torej. 20% ekonomske cene torej pokriva občina. Kungoška občina recimo ne da nič!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?