|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vprašanje
16.11.2004 8:43:24   
Neža81
Jutro babike!

Imam eno vprašanje in prosim, če mi odgovorite iz vaših lastnih izkušenj. Ko prenehate z "digi dagijem" :sloncek::sloncek::sloncek:, ali vam vsa sperma steče ven, al vam malo stefče ven al vam ostane not. Namreč do zdaj je meni vedno stekla ven, zdaj ko pa imam že četrti ovulacijski dan, pa je nič ni ven steklo. Ponavadi ko se vstanem se mi kr po nogi zlije ven (bleeeek :)-:)-), zaj pa nič. Pa mi je to tak čudno.

Izkušnje prosim.

Neža :kuza:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Vprašanje
16.11.2004 8:46:37   
biba77
Ojla, Neza81!

Pri naju dveh je cisto razlicno. Obicajno stece, vedno pa ne al pa ne vse. 8)
Zal ti s tem nisem kaj dosti pomagala, ne? :zmeden: Rada bi ti napisala, da je takrat, ko ni ven steklo, ratalo. Samo ni...:(:(:(

Ti vseeno lepo nadaljuj z :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:, pa se bo prijela pikica, ko bo cas! Upam, da cimprej!

:miska:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Vprašanje
16.11.2004 8:49:20   
pupika
Dobro jutro Neža!

Ja pri meni je bilo vedno tako, da sem se takloj ustala po digi dagiju, pa sem si obrisala. Sedaj po :sloncek: pa še malo poležim in saj se sama sebi :)-:)-:)-, naslonim noge na steno in tako ležim kakih 10-15 minut. Če grem po :sloncek: na WC, mi steče ven, drugače pa ne.

Neža definitivno je to zelo dober znak, da ti ni ven steklo, več notri ostane več je možnosti za :duda:.

Pa veliko sreče, da se je tokrat prijelo :pujs:

LP

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Vprašanje
16.11.2004 8:49:28   
koala
Hojla Neža!
Na žalost se moram pridružiti Bibi77, tudi pri naju večrat ni steklo ven skoraj nič, čeprav se ponavadi vlije kot slap :bravo::bravo:, žal pa željenega rezultata ni in ni!!
Pa veliko sreče!

Koala

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Vprašanje
16.11.2004 8:50:44   
koala
UPs napačni smeškoti!! Mislila sem :)- :)- :)-

Koala

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Vprašanje
16.11.2004 8:59:57   
Neža81
Hvala....

Sicer ne sprašujem zaradi tega, da bi si jaz mislila da bo zdaj pa sigurno ratalo, ker nič ni ven steklo, ampak zato, ker mi je res čudno, da ni nič ven steklo, ponavadi pa kot se ulije kot slap.

Lp, Neža

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Vprašanje
16.11.2004 9:10:07   
smrček
Jaz se vedno po :sloncek: vstanem in grem na WC se obrisat. Mali pikec je pa nastal že v drugo ko sva rekla, da ne bova več tolko pazla.
Želim ti čimprej krasnega :duda:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Vprašanje
16.11.2004 10:06:59   
pi
Mene pa zanima če je zadosti vsak drug dan ( tudi med ovulacijo ) ali je to premalo in je treba vsak dan?

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Vprašanje
16.11.2004 10:25:37   
tinkamiška
Nežika, tud pri meni je tako. Zmeraj malo poležim, ne vstanem takoj, včasih malo ven steče, včasih pa čisto nič. Tud jst sem razmišljala o tem, enkrat sem ga celo vpraša, če mu je kej ven priteklo:ups: Ne vem zakaj se naredi tako, mogoče je tekočine včasih več, včasih pa manj.

Pi, mislim, meni so rekli, da je zadosti na dva dni, ampak midva sva par dni ta mesec, ko je bila O kar vsak dan.

No v upanju čakam, kaj bo ta mesec. Držim pesti za vse!!!

Tinka

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Vprašanje
16.11.2004 10:31:29   
Teya
v mesecu, ko sem zanosila, me je VEDNO po sexu, tok zlo lulat prijelo, da nisem mogla počakat...:ups:....na školjki sem se poslavljala od plavačev in bila sure, da iz te moke ne bo kruha...:(...pa sem se motila....kljub temu, da jim nisem bila v nikakaršnjo pomoč, ampak prej kontra, sem prav v tem mesecu bila presenečena z :modri:...žal pa se ni tako rožnato končalo, kot se je začelo:((......tako, da mislim, da to, kaj steče ven in kaj ne...nima lih največje verodostojnosti....
pi, spermiji živijo v nas dalj časa, tako, da baje, ni treba bit aktiven vsak dan....
srečno vsem!

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Vprašanje
16.11.2004 11:19:35   
Neža81
Ma jaz sem ga že tudi hotla vprašat če je sploh končal not al ne... pa ga nisem upala :ups:. Saj zato pa sem vprašala, kak teče kteri ven. Ma v nedeljo sma celo trikrat, pa ni nič ven prteklo.:ups:

Meni je G rekla, da naj čimveč hopsam, samo to nea gre tak izi. Ful je bedno ko greš naprimer 3 krat med rjuhe ... kot da si prisiljen.... jaz sem si misla da bo večkrat na dan zaj med O dnevi, pa sem samo enkrat na dan.

Lp, Neža :angel:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Vprašanje
16.11.2004 11:22:19   
enci
Neža81,
ce pogosto :sloncek::sloncek::sloncek: je kolicina sperme manjsa ... morda je zato skoraj nic ven teklo?!

lp
enci:metulj:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Vprašanje
16.11.2004 11:29:44   
saba
Neža 81 ga je tolko izčrpala pol pa še hotla da se ji decilitri spermijev scedijo ven

miška, 3x na dan, pa ja ne more bogi revež tolko spermijev proizvest !!!:)-:)-:)-:)-:)-

:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Vprašanje
16.11.2004 11:50:57   
Neža81
Ja pa če je pa on hotoo nooooo. Sma bla na martinovanju, te pa več vete kak so eni moški pohotni ko so visnko utrujeni :)-:)-, meni je pa tudi pasalo
:ups:. Saj včeraj pa sma samo enkrat, pa dans bo tudi samo enkrat.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Vprašanje
16.11.2004 12:01:43   
biba77
:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Vprašanje
16.11.2004 12:03:42   
Kinokija
A ni Pušejnak razlagal že 100x, da je nekaj semenska tekočina in nekaj spermiji, in to dvoje je sperma. Semenska tekočina ima eno in edino nalogo, da spremije iz mod dostavi ven. Potem pa so spermiji odvisni sami od sebe, sej zato pa imajo repek, da lezejo proti jajcu navzgor, pa je popolnoma vseeno, če se tekočina ven vlije. Ker itak nima nobene funkcije več, samo za napoto je.

Aja, pa rekel je, da ima držanje nog v luft po sexu tolk vpliva na zanositev, kot ga ima metulj na tornado, če zamahne s krili.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Vprašanje
16.11.2004 12:07:22   
anadejka
:)-:)-:)-Joooj Kinokija sem se nasmejala zdej.A si predstavljate enga metuljčka ki bi povzroču tornado?:)-:)-:)-

Drugače pa se 1000% strinjam s tabo!!!!

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Vprašanje
16.11.2004 12:12:49   
anadejka
Aja Nežka veš da te potolažim,tut jest in moj dragi sva ena taka seksomana.Sva tut midva v nedeljo 3x.Najprej zjutraj(kar je obvezno za dober začetek dneva) pa pol popoldne še enkrat za drugim:love::love::love:.Pa se mi to ne zdi čist nič takega:ups:.Se imava pač rada:love:.
Npr.ena moja prijateljica je bila pa čist zgrožena ko sva se pogovarjale o sexu in sem ji povedala da midva normalno vsak dan ali pa vsak drugi dan.Po njenem je 2x na mesec več kot preveč.:zmeden:Halooo in ta punca bi rada imela otroka.Le kako?Vem pa da če bo njej uspelo,potem.....mora tut nam!!!

Lep vesel in nasmejan dan vam želim!!!:rozica:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Vprašanje
16.11.2004 12:27:05   
pupika
Punce a ni to nekaj najlepšega, če se imamo med sabo radi in potem čim večkrat :sloncek:.Pa še več možnosti imamo da bomo srečke :nosecka:

Jaz pa takih ne razumem ki se zgražajo, potem gledajo na sex, kot nekaj odvratnega, je pa nekaj čudovitega.

Imejte se radi :rozica:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Vprašanje
16.11.2004 12:30:30   
ZARA
ojla...punce jst mam en vic na vaso temo...UPAM da ne boste jezne...

Se prerivajo,grizejo,tepejo spermiji,
kdo bo prej in kdo prvi,pa sibajo,sibajo....
Kar naenktrat se prvi ustavi in zavpije: STOP!!!
Zajebal so nas ...u rit smo...

lep dan,K.+ Zara

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Vprašanje
16.11.2004 12:39:04   
anadejka
:)-:)-:)-:)-

Ja jest tut vem za enga podobnga sam s tem da so se spermiji v grlu znašl:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Vprašanje
16.11.2004 12:41:48   
ZARA
me veseli andrejka76, da nisem edina k ve take vice :)-8):)-

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Vprašanje
16.11.2004 12:44:16   
pika74
:)-:)-:)-:)-:)-ZARA, tega pa še nism slišala :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Vprašanje
16.11.2004 14:49:59   
ZARA
A res ne pika74,pa fuuuuuull je star...me veseli...:sloncek:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Vprašanje
16.11.2004 20:23:04   
anajmad
Tok vas je zanimiv brat8),da sem se kar od srca nasmejala:)-:)-:)-
Hudo je pa res,ko vidim kako se nekatere trudite toliko časa.:((
pa punce, ne obupat:rozica:boste vidle,da boste kmalu zagledale:modri:in boste enga:duda:k sebi stisnile.
en lp:morje:D.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?