|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nosečnost in zobozdravnik
8.8.2007 13:15:51   
MikyMiska
Ojla!

Jutri imam obisk pri zobozd. in mi bo vrtala zob, ki pa brez tiste protibolečinske injekcije ne gre...kaj je to nevarno oz. sploh ni priporočljivo?

Sem v 7.t. nosečnosti, zob je treba zaplombirat, ker je plomba ven padla, groza, me je strah ji sploh povedat, da sem noseča, ker mi mogoče potem ne bo hotela nič delat! user posted image

Hvala za nasvete!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nosečnost in zobozdravnik
8.8.2007 13:18:16   
Splet.Ka
Ne vem, ampak to zagotovo ve zobozdravnik. No, menda je nevarno samo slikanje.

Ko sem šla jaz med nosečnostjo tja, sem najprej povedala, da sem noseča. Ampak mi na srečo niso nič popravljali.

Srečno!

Cvetim...

(odgovor članu MikyMiska)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.8.2007 13:23:34   
Estrella*
Hojla!

Jaz sem imela enak problem. Nisem nič povedala in "potrpela".
Kolegica pa je vprašala zobozdravnika in ji je rekel, da to ni nič nevarno. Na tvojrm mestu bi poklicala po telefonu in vprašala, da ne boš zastonj hodila

Neposredna povezava do sporočila: 3
8.8.2007 13:24:28   
arielca
Brez panike. Prej povej, da si noseča pa bosta že uredila. Drugače pa je meni G rekla, da lokalna injekcija ni problematična.

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.8.2007 13:28:49   
taška30
Jaz sem imela med nosečnostjo 'abonma' pr zobarju. Je rekel, da bova vse zrihtala, ker potem ne bom imela več časa k njemu hodit.user posted image  Nekajkrat tud z injekcijo - čisto nič ne škodi, ker deluje lokalno v ustih.

Moji sodelavki so pa slepič operirali med nosečnostjo, pod splošno anestezijo seveda.user posted image  Pa je blo vse OK.

Neposredna povezava do sporočila: 5
8.8.2007 14:49:45   
žarnica
jaz sem hodla k zobozdravniku nekje okrog 30.tedna,pa sem dobila injekcijo.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.8.2007 15:16:39   
Dejča
Pa poskusi brez injekcije - jaz je še v življenju nisem imela user posted image . Pa nimam tako malo plomb user posted image .

(odgovor članu žarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.8.2007 15:20:36   
*BellaLuna*
Meni je pa normalno vrtala, pa ni bilo nič hudega. Če plombica odpade in je treba samo na novo zaplombirat, ne vem zakaj bi rabila injekcijo. Če pa res tako ne rpeneseš niti najmanjše bolečine, pa tudi injekcija ne bo škodila. 

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.8.2007 15:35:25   
kawasakica
100% ni nič hudega, če dobiš injekcijo. Samo slikat te ne smejo.

(odgovor članu *BellaLuna*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.8.2007 15:43:41   
Felicity
Sama sem tudi velikokrat bila pri zobozdravnici med user posted image .

In to vedno z injekcijo, jaz sem povedala, pa mi je neke snovi manj dala (ne vem kakšne, se ne spoznam).

Ti samo povej tvojemu Z, on bo že vedel kako in kaj, zakaj bi trpela bolečineuser posted image

Pa srečno!

(odgovor članu kawasakica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.8.2007 14:11:56   
mala pikica
Nevarno je samo slikanje, vse drugo lahko zobozdravnik dela brez problemov.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.8.2007 8:57:20   
lotty4
Živjo
Ni panike, jest spolh ne grem k zobarju, če bi vedela da se ne da brez inekcije. Meni se je polomila plomba v 16 tednu, pa sem povedala, da sem noseča in da mi brez inekcije ne sme nič delat, če pa mi ne sme dati inekcije pol pa pridem po porodu, ko mi jo bo lahko dal. Sem mislila da bo umrl od smeha, ko sem mu to rekla. In tako sem dobila inekcijo in je bilo čist fajn.
Kar pogumno mali še vedel ne bo.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?