Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ima katera tak primer? 9.8.2007 20:27:51
|
|
|
|
bumerang
|
Potrdilo Zavoda je samo eden od dokumentov, s katerim LAHKO dokazuješ nezaposlenost. Ni pa edini. In čisto dovolj je lastnoročno napisana izjava, da si brezposeln. Itak zanjo odgovarjaš. Je pa očitno res, da od občine do občine različno. Kot ponavadi nekateri uradniki še do konice svojega nosu ne vidijo.
|
|
RE: Ima katera tak primer? 14.8.2007 9:34:37
|
|
|
|
sanasan
|
pri nas je bilo po nasvetu vzgojiteljice tako: - prve 2,3 dni prideš skupaj z otrokom in se jim pridružiš pri igri (se nič ne skrivaš)-moja tamala je že kar prvi dan vzgojiteljici zlezla v naročje , za kako urco - potem sem jo en ali dva dni pustila po par uric samo (šla iskat po kosilu)in bila dosegljiva na gsm - potem naj bi jo nekaj dni pripeljala zjutraj in jo prišla iskat pred spanjem, pa smo tako naredili že po prvem dnevu, ker je šla kar sama spat z drugimi... ji pa vsakokrat povem natančno kdaj bom prišla in se tega držim kot pijanec plota!!! npr.povem ji kaj vse bodo delali in po kateri dejavnosti pridem ponjo...in hudiček mali si vedno to zapomni!!! pri nas je šlo res vse zelo gladko, pa tamala ni bila navajena na nobeno varstvo, niti babice, ker sem večinoma sama z otrokom včeraj sva po 2m spet prišli v vrtec in je rekla: jupi, doma sem
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?