|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ima katera tak primer?
9.8.2007 20:27:51   
bumerang
Potrdilo Zavoda je samo eden od dokumentov, s katerim LAHKO dokazuješ nezaposlenost. Ni pa edini.
In čisto dovolj je lastnoročno napisana izjava, da si brezposeln. Itak zanjo odgovarjaš.

Je pa očitno res, da od občine do občine različno. Kot ponavadi nekateri uradniki še do konice svojega nosu ne vidijo.

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 26
14.8.2007 9:34:37   
sanasan
pri nas je bilo po nasvetu vzgojiteljice tako:
- prve 2,3 dni prideš skupaj z otrokom in se jim pridružiš pri igri (se nič ne skrivaš)-moja tamala je že kar prvi dan vzgojiteljici zlezla v naročjeuser posted image  , za kako urco
- potem sem jo en ali dva dni pustila po par uric samo (šla iskat po kosilu)in bila dosegljiva na gsm
- potem naj bi jo nekaj dni pripeljala zjutraj in jo prišla iskat pred spanjem, pa smo tako naredili že po prvem dnevu, ker je šla kar sama spat z drugimi...

ji pa vsakokrat povem natančno kdaj bom prišla in se tega držim kot pijanec plota!!! npr.povem ji kaj vse bodo delali in po kateri dejavnosti pridem ponjo...in hudiček mali si vedno to zapomni!!!

pri nas je šlo res vse zelo gladko, pa tamala ni bila navajena na nobeno varstvo, niti babice, ker sem večinoma sama z otrokom

včeraj sva po 2m spet prišli v vrtec in je rekla: jupi, doma sem user posted image

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 27
14.8.2007 10:13:02   
jakaracman
Mi smo imeli zanimivo uvajanje.Prvi dan smo bili vsi tam, celo pojedli kosilo in odšli domov.Potem je naša zbolela, ostale mamice pa so bile tam do konca tedna.Drugi teden bila samo jaz od mamic in kopica tulečih otrokuser posted image , našo dala po kosilu spat in odšla, lepo se je zbudila in nič jokala.Naslednji dan jo je peljal mož in bil tam 15 min in odšel, bilo vse ok.Na splošno so se otroci navadili in v 14 dneh ni bilo več joka.Ne pri oddaji in ne pri tem, ko jih greš iskat.Naša je imela res ekspres uvajanje.
Glede plačila vrtca pa , a ni tako , da moraš oddati dohodninsko napoved za prejšne leto in pa če se ti status( nezaposlena- zaposlena) spremeni moraš to takoj javiti, če ne te pa naslednje leto štrafa.

(odgovor članu sanasan)
Neposredna povezava do sporočila: 28
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.
Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?