Eneja
|
Jaz sem se pred časom že razpisala na tem forumu o svoji pozitivni izkušnji z bioenergetikom. Po 6. letih neuspešnih poizkusov sem srečno donosila mojega dragega sončka. Ne samo, da mislim, da je pri tem pomagal bioenergetik, glede na vse, kar sem doživela VERJAMEM, da je izključno on zaslužen za to, da je bilo moje telo sposobno zanositi in donositi zdravo dete. Je pa to moja izkušnja. Vsak ima pravico do svojega prepričanja. Mene je življenje naučilo skromnosti - zavedam se, da je okoli nas še veliko stvari, ki jih ne vidimo in ne razumemo. Zakaj bi jih načeloma zavračali, saj prav tako, kot ni nobenega dokaza, da obstajajo, tudi ni dokaza, da ne obstajajo... Zakaj ne bi poizkusili vsega, za kar vemo, da morda obstaja in da ne škoduje. Res ne vem, UnderEja, zakaj meniš, da bioenergetik lahko škoduje. Po mojem poznavanju stvari on le usmerja energije iz okolja v tvoje telo, ki je zaradi različnih vzrokov, tudi stresa, samo nesposobno sprejemati in ohranjati te pozitivne energije. Pri meni, npr. je bil problem ravno v prenizki ravni "energije". Po nekaj obiskih bioenergetika pa sem se očitno bolje počutila in že zaradi tega ga je bilo vredno obiskovati. Pa še zanosila sem.... Meni je bilo vredno. In ker vem, kako neverjetno zvenijo takšne zgodbice, sem se takrat, ko sem zanosila, odločila, da o svoji izkušnji ne molčim, temveč jo delim z vsemi, ki so dovolj odprte, da so si pripravljene pomagati same in ne samo čakati, da se zgodi čudež. Lepo se imejte. Sonček je :love:
|