|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vloga za znižano plačilo vrtca
7.8.2007 20:13:58   
arielca
Izpolnjujem jo prvič in ker sem skregana z birokracijo user posted image  imam nekaj vprašanj:

1. Naša gospodična gre v vrtec s septembrom, torej vlogo oddajam za leto 2007 user posted image . Ali jo je za leto 2008 potrebno ponovno oddati?
2. Kakšne priloge se dodajo, če kot posebno okoliščino navedeš stanovanjski kredit?
3. Na podlagi česa napišeš ceno vozila?
4. Če prav razumem, dohodninske napovedi ni treba priložiti, če daš soglasje, da le-to pridobijo namesto tebe user posted image  Katero leto se upošteva; 2005 ali 2006?

Res bom hvaležna za vaše odgovore user posted image .

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vloga za znižano plačilo vrtca
7.8.2007 20:37:41   
April
1. Pri nas moramo za leto 2008 ponovno oddat vlogo, zdaj ne vem točno kdaj, enkrat novembra ali decembra.
2. za stanovanjski kredit ne vem. Prvo se pozanimaj na občini, če ga pri vas sploh upoštevajo.
3. ceno vozila, ti piše tudi v navodilih, napišeš okvirno- kolikor se ti pač zdi vreden
4. upošteva se leto 2005. Ko boš jeseni ponovno dala vlogo, boš napisala dohodnino za leto 2006. Jaz bom vseeno priložila odločbo.

Če ti še kaj ni jasno, pa je najbolje, da vprašaš referenta na občini. Jaz grem jutri oddat vlogo osebno, ker mi morajo še par stvari pojasnit.user posted image

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.8.2007 21:16:42   
hrabra miška
IZVIRNO SPOROČILO: April

1. Pri nas moramo za leto 2008 ponovno oddat vlogo, zdaj ne vem točno kdaj, enkrat novembra ali decembra.
2. za stanovanjski kredit ne vem. Prvo se pozanimaj na občini, če ga pri vas sploh upoštevajo.
3. ceno vozila, ti piše tudi v navodilih, napišeš okvirno- kolikor se ti pač zdi vreden
4. upošteva se leto 2005. Ko boš jeseni ponovno dala vlogo, boš napisala dohodnino za leto 2006. Jaz bom vseeno priložila odločbo.

Če ti še kaj ni jasno, pa je najbolje, da vprašaš referenta na občini. Jaz grem jutri oddat vlogo osebno, ker mi morajo še par stvari pojasnit.user posted image

Pri nas je tudi tako,sem jo ravno včeraj oddala!

Pazite na svoje otročke kot na zaklad.
Vsak je drugačen,vsak je edinstven.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.8.2007 21:40:33   
Naja31
April ti je že vse odgovorila.
Jaz bi samo dodala, da je bolje, če priložiš kopije dohodninskih odločb, ker gre potem cel postopek hitreje. Jaz sem tudi najprej samo odkljukala naj ju sami pridobijo, pa mi je gospa v vrctu rekla, da potem to traja dalj časa.

(odgovor članu hrabra miška)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.8.2007 7:55:54   
puncica
jaz bi pa še tole dodala da se mi zdi da je potrebno za leto 2008 oddati vlogo do 15. novembra 2007.

Ja pa tole z odločbmi, mi smo tud odklukal tole pa so potem klical da naj priložimo še kopije odločbe pa da je tist kr neki, da oni ne morejo do podatkov bla bla bla, skratka najbolje da priložiš kopije.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.8.2007 10:06:38   
pety78
Vlogo sem našla na netu, ampak nikjer ni potrebno napisati vrednost avtomobila....user posted image Sranje! 

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.8.2007 12:21:21   
puncica
pa tole z avtom je pri otroškem dodatku ne pri vlogi za znižano plačilo vrtca user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.8.2007 12:34:24   
Barbara111
Do 10 starih miljonov vrednosti avta se ne upošteva ta znesek.Vpisat pa moraš za vse avte ,ki sta s oartnerjem lastnika se pa vpiše za vrtec ne za otroške.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.8.2007 13:55:43   
arielca
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Vlogo sem našla na netu, ampak nikjer ni potrebno napisati vrednost avtomobila....user posted image Sranje! 

Evo, ta je prava user posted image : http://www.ljubljana.si/file/678381/vloga-znizano-placilo.pdf 

Pri nas pa ni treba priložiti odločbe za dohodnino. Če s podpisom privoliš, sami od davčne zahtevajo odločbo.
Vrednost avtomobila moraš pa vpisati v vsakem primeru.
Stanovanjskega kredita ne upoštevajo.

Očitno so poglavitne stvari povsod enake, pri priloga in dokazilih pa se razlikuje od občine do občine.

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.8.2007 13:59:14   
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: puncica

pa tole z avtom je pri otroškem dodatku ne pri vlogi za znižano plačilo vrtca user posted image

Avto se vpisuje tudi pri vlogi za znizano placilo vrtca (no, vsaj aprila sem se morala vpisati).

Stanovanjskega kredita pa tudi pri nas ne upostevajo... bilo bi pa lepo, glede na to, da je kar velik zalogaj.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.8.2007 14:29:04   
Splet.Ka
Jaz sem tudi ravno oddala vlogo in sem morala vpisat avto.user posted image

No, stanovanjskega kredita pri nas ne upoštevajo. Sem ga pa ZA VSAK SLUČAJ vpisala v tisto vrstico, ki je namenjena posebnim okoliščinam, ki vplivajo na socialni položaj družineuser posted image .

You never knowuser posted image

Cvetim...

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.8.2007 14:39:01   
Anonimen
Kaj pa, če je bil leta 2005 mož brez zaposlitve, zdaj pa dela 4 ure (uveljavlja starševstvo), a moram priložit njegove zadnje 3 plačilne liste?

Kam pa napišem, da mož plačuje preživnino za svojo hči? Ali to vse vidijo iz odločbe?

A moram kopirat delovno knjižico?

Avto oz. oba sem morala tudi jaz napisat. Kreditov nimava.

Kam jo pa oddam? V vrtec?

user posted image

(odgovor članu Splet.Ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
8.8.2007 15:03:28   
Splet.Ka
Vlogo pri nas oodamo na občini.

Kam pa vse te stvari vpisat, pa ne vem...a je kje kako okence za to? Drugače se pomoje te stvari vidijo iz dohodnine. Ampak odločba je za nazaj.

Pomoje najbolje, da pokličeš na občino in vprašaš?

Cvetim...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
8.8.2007 15:15:12   
arielca
IZVIRNO SPOROČILO: sunqueen

Kaj pa, če je bil leta 2005 mož brez zaposlitve, zdaj pa dela 4 ure (uveljavlja starševstvo), a moram priložit njegove zadnje 3 plačilne liste?
V rubriki VII. piše, da mora starš, ki v preteklem letu ni bil v delovnem razmerju 12 mesecev predložiti potrdilo delodajalca o zadnjih 3 bruto plačah.

Kam pa napišem, da mož plačuje preživnino za svojo hči? Ali to vse vidijo iz odločbe?
Prav tako v rubriko VII., kjer je poseben razdelek za plačane preživnine.

A moram kopirat delovno knjižico?
Ne.

Avto oz. oba sem morala tudi jaz napisat. Kreditov nimava.

Kam jo pa oddam? V vrtec?
To je pa odvisno. Pri nas oddamo na občino, ponekod kar v vrtec.

user posted image

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
8.8.2007 16:07:59   
Anonimen
arielca in hruska, hvala...saj...s skupnimi močmi pa bomo nekako zvozile user posted image

(odgovor članu arielca)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
8.8.2007 18:27:55   
LUNA06
Še meni pomoč prosim.
Kam vpišem višino kreditov?
Pa tam pod rubriko VII, kaj sploh vpišem?Ne štekam, sej sva oba zaposlena celih 12M, pol ni treba nič?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
8.8.2007 21:34:45   
arielca
IZVIRNO SPOROČILO: LUNA06

Še meni pomoč prosim.
Kam vpišem višino kreditov? Če jih upoštevajo, potem pod rubriko V. Posebne socialne razmere, točka 2 navedite morebitne druge okoliščine ...
Pa tam pod rubriko VII, kaj sploh vpišem?Ne štekam, sej sva oba zaposlena celih 12M, pol ni treba nič? Tako je.

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 17
9.8.2007 7:27:13   
puncica
Se opravičujem sem se zmotla

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 18
12.8.2007 23:43:29   
Urša
Če obiskuješ vrtec v drugi občini, se plača nekaj več kot če obiskuješ vrtec v svoji občini. Kaj pa,če si tam prijaviš začasno bivališče? Katera ve ali potem plačaš enako kot če bi bil stalno prijavljen?user posted image  

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?