Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Razočaranje ali še upanje? 15.11.2004 17:12:59
|
|
|
|
tinkamiška
|
Draga PeterPan, kok bi ti rada povedala nekaj vzpodbudnega, ampak jst mam pač take izkušnje, da ko mi test ni pokazal željenih črtic, ja kmalu prišla packa:hudicek:. Čeprav si tukaj punce vedni rečemo, dokler ni packe:hudicek:, je zmeraj upanje, da je tudi ne bo in da se nam bo pokazal željeni rezultat. Iz srca:rozica: ti želim, da je bilo še prezgodaj za test, ampak vseeno naj te ne potre preveč, če se bo packa:hudicek: prikazala. Veš, če zdaj ni ratalo bo pa mogoče naslednji mesec.:rozica::rozica::rozica: Tinka
|
|
|
|
Razočaranje ali še upanje? 15.11.2004 17:32:56
|
|
|
|
Palčica
|
PeterPan, Bi najraje kar kopirala odgovor Tinkamiške.Ne zaradi drugega,ampak...tudi meni gre težko iz jezika,da ima test najverjetneje prav. Zakaj? Ker sem tudi sama že velikokrat bila na istem mestu kot Ti,z istimi mislimi in vprašanji kot Ti,pa...žal. Palčica
|
|
|
|
Razočaranje ali še upanje? 15.11.2004 20:39:56
|
|
|
|
PeterPan
|
Obema se zahvaljujem, saj mi je popolnoma jasno, za kaj gre. Obesila sem se na tisti 1% možnosti, ki ga dopuščajo navodila za CB. Pravijo, da če je test negativen, pa grdobe:hudicek::hudicek:še vedno ni, ga je treba čez tri dni ponovit. Vem, da je to skoraj lažno upanje, a upanje le je. Pa še to: ciklus imam že leta na 26 dni in ni bilo meseca, da bi se zgodilo drugače. Sem kot švicarska ura točna in me to zdaj še najbolj preseneča. :nosecka:kar padajo zadnje čase z neba, pa sem upala, da je nekdo, ki je odgovoren za to pokazal s prstom tudi name. Pozdrav:sloncek:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?