|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dopust na Gorenjskem
6.8.2007 23:11:17   
Anonimen
Gledam malo po netu in so cene grozne user posted image  Placas za app vec, kot na Pagu v Novalji v najvisji sezoni user posted image user posted image user posted image  Gledala sem camp Sobec - drago. Campa v Gozd Martuljku ne najdem, APP-je sem malo gledala - drago.

A obstaja sploh kaka spletna stran za Slovenijo, tako kot je npr. adriatica.net za CRO, razen www.slovenia.info, kjer ne najdem nic koristnega.

Iscem pa za obmocje Bohinja, Gozd Martuljka, Pokljuke in okolice ... Da delas izlete npr. na Vogel, Bohinjsko jezero, Pokljuko, Uskovnico, mogoce Kranjsko goro, slap Pericnik in dolino Vrata itd.

In seveda spet iscem nekaj, kjer so psi dovoljeni user posted image

LP
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dopust na Gorenjskem
7.8.2007 8:21:35   
sonček33
ribica RR - ja je kar drago vse skupaj...a ti samo apartma...kaj pa kamiranje?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.8.2007 8:26:20   
viv_
Joj no - a zdej bo pa Pag referenca! Meni je osebno Gorenjska lepša kot Pag, tako da jasno, da je dražje...

Šobec je spedenan kamp v nulo! Ampak res, v nulo! Psi so dovoljeni. Otroških igrišč je povsod dovolj. Sanitarije urejene. Pa tudi drago ni tokl - 12 Eur po osebi, otroci do 7 leta zastonj, avto ne plačaš dodatno, šotor ne plačaš dodatno...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.8.2007 8:43:51   
sonček33
viv se strinjam s tabo - glede na to, kako zrihtan je šobec, kaj ponuja in kako dobro izhodišče je za vse gorenjske ture...niti slučajno ni predrag...otroci imajo tam kaj početi...odraslim ni preveč vroče k je dost sence...skratka ribica, če si za kampiranje potem...Šobec nujno...ne bo vam žal, je veliko bolj zrihtan kot katerikoli kamp na hrvaškem

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.8.2007 8:58:42   
Goldy
Pozdravljena!

Jaz osebno hodim že let v manjši kamp "Kamne". Imajo tudi hiške (opremljene z vodo in sanitarijami ali pa takšnimi brez tega). Psi so dovoljeni. Kamp se nahaja v Dovjem, če se pelješ iz Jesenic proti Kranjski Gori na desno. Ni tako zrihtan kot Šobec, ampak mi se imamo že 8 let lepo pri njih.

LP

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.8.2007 9:23:44   
poliloni
Jaz ti predlagam, da za ponudbo apartmajev pogledaš še na turistična društva na Gorenjskem oz. jih kar pokličeš pa ti bodo dali telefonske privatnikov, ki oddajajo apartmaje. Nekatere internetne strani imajo pa privatnike gor (podatke) in se kar nanje obrneš.
Kamp v Gozdu Martuljku ima pa sedaj pod svojim okriljem Hit Alpinea - ta združba ima tudi vse hotele v Kranjski Gori, tako da pokliči kar v Hotel Špik in ti bodo dali podatke za kamp.
Govori pa se, da ga bodo zaprli, ker je interes firme drugačen...user posted image
Zaenkrat še dela!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.8.2007 14:31:24   
Anonimen
Ne viv, ni Pag referenca, je samo primerjava. Se ti oproscam, ker imam drugacen pogled na svet, kot ti user posted image user posted image user posted image  

Ma sej iscem informacije bolj sele za drugo leto in bo najbrz kar Ljubljana izhodisce za vse izlete, brez kampiranja in vsega ostalega.

(odgovor članu poliloni)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Na pomoč: Dojenček se noče voziti v avtu!
V članku preverite, kaj lahko storite, če vaš dojenček ne mara vožnje v avtomobilu in začne jokati že, ko ga samo pripen...
Nepozabni tematski vikendi v Falkensteinerju
photo
Falkensteiner v Zadru to jesen ponuja tematske vikende za družine, polne zabavnih delavnic, predstav in aktivnosti. Od H...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?