|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Hipnoza
6.8.2007 22:13:22   
Anonimen
Mene pa zanima, če verjamete v zdravljenje pod hipnozo?
Zadnje dni sem brskala po netu in odkrila hipnoterapevta, ki se ukvarja s tem. Zdravi vse, od depresij do fobij pred npr. pajki, kobilicami do socilanih fobij, spolnih težav,... skratka ni da ni. Pa me zanima, če verjamete v to, oziroma, če se je kdo že posluževal te metode? Vaše mnenje?

http://www.24ur.si/bin/experts.php?esection_id=56&expert=pajntarmar&page=5&start_page=1

Ali pa tole: učenje tujih jezikov pod hipnozo? Koliko bi to lahko bilo kvalitetno?
http://www.mladina.si/tednik/200651/clanek/slo-tema--peter_petrovcic/

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Hipnoza
6.8.2007 22:19:41   
digi
JAz ne verjamem, ker če bi bilo kaj na tem, bi bili vsi zdravi in poligloti, eni redki pa še zelo bogati!!!!

Irgendwie, irgendwann, irgendwo...

Timon ti si moj sonček!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.8.2007 22:21:25   
mamči
Jaz vem, da se določene stvari lahko zdravi z hipnozo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.8.2007 22:24:46   
Marogica
TUdi jaz verjamem, da se s hipnozo da marsikaj pozdraviti, pa sem drugače prej skeptik, kot pa ne. Pri hipnozi gre za "poseganje" v podzavest, kjer lahko marsikaj "premakneš", kar človek zavestno ne more ali ne zna. Določene psihične  probleme in bolezni se da sigurno pozdraviti.

Ne verjamem pa, da se da kar vse po spisku pozdraviti. To pa ne.

Najbrž se da tudi jezika hitreje naučiti, se mi zdi.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.8.2007 22:38:18   
caillou
Mene je pa to vedno zanimalo. Je katera že bila hipnotizirana ? Kako hudiča sploh padeš v tako stanje? Kako te lahko tako začarajo ? Neumno, pa vseeno me zanima ?

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.8.2007 22:38:31   
helloKitty
Ja pomoje se tud da določene stvari odpravt, ne pa vseh. Če bi sama imela kakšno fobijo k bi me res ovirala, bi šla pogledat, zakaj pa ne. Moj sošolc je šel, da bi se odvadu kajenja, in od takrat mu čiki smrdijo. No moja frizerka je bla tud pr istem, in je začela kmal spet kadituser posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.8.2007 6:41:06   
*lea*
Moj sošolc je šel, da bi se odvadu kajenja, in od takrat mu čiki smrdijo. No moja frizerka je bla tud pr istem, in je začela kmal spet kadit

Tudi nekaj mojih kolegic je šlo na to odvajanje.... baje, da niso mogle počakat, do konca seanse, da bi enega prižgal. user posted image
Drugače pa tudi mene zanima, če je bil/a kateri/a že hipnotiziran/a ? Po moje da deluje če verjameš v touser posted image .

(odgovor članu helloKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.8.2007 8:09:10   
Anonimen
Ne, ne verjamem v take "bližnjice", da človek nekaj doseže, se mora potruditi sam.

(odgovor članu *lea*)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
7.8.2007 10:49:07   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: hothien

Ne, ne verjamem v take "bližnjice", da človek nekaj doseže, se mora potruditi sam.

Ja, se popolnoma strinjam. Čeprav je menda metoda učenja tujih jezikov v t.im. "alfa stanju" ( nekakšen pol spanec, half sleep ) uspešna, iz tega vidika, da se je možno v kratkem času naučiti zelo veliko ( kao tri mesece za dobro leto "navadnega učenja"). Ampak metoda je blazno draga.
  Jaz tudi ne verjamem v "bližnjice".

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.8.2007 13:13:28   
Nasy
No, tole me že nekaj časa bega, ker imam en velik strah pred nečem že od malih nog, pa bi ga zelo rada odpravila. Ampak, nekako si ne znem predstavljati tegauser posted image slišala sem tudi, da se ne da vsakega človeka hipnotizirat

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.8.2007 15:37:25   
digi
user posted image  Če je to vse tako, potem bom pa jaz nekje staknila ta denar in se naučila kakšnega dodatnega tujega jezika, saj bi mi to zelo koristilo kot prevajalki a ne?!user posted image user posted image

Irgendwie, irgendwann, irgendwo...

Timon ti si moj sonček!!!

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.8.2007 18:29:35   
Anonimen
JAz ne verjamem, ker če bi bilo kaj na tem, bi bili vsi zdravi in poligloti, eni redki pa še zelo bogati!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu digi)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
7.8.2007 20:07:54   
Anonimen
Jaz mislim da je to zdravljenje učinkovito, če posameznik verjame v to!

Jaz namreč dam veliko na to, da se določene stvari zgodijo če dovolj močno verjamemo v njih ali imamo to v podzavesti.

Torej če bo šel posameznik na hipnozo, ker je pač slišal da je ok, ne bo zdrav, če pa bo šel na hipnozo, ker je 100% da to deluje in bo z vso močjo verjel v to, potem tudi tako bo.

Seveda je to samo moje mnenje.

Lp

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
7.8.2007 20:09:20   
lunca99
Vse je v glavi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
7.8.2007 20:44:37   
Anonimen
Ja valda te ne v riti. Ma si neka pametna.

(odgovor članu lunca99)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
7.8.2007 20:48:04   
Njuškalo
Jaz bi šla raje na regresijo, kot pa na hipnozo.Nekako mislim,da se me itak ne bi dalo hipnotizirati.Občutek pač.Sicer pa verjamem,da se manjše težave da tako pozdravit.Možno je.

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
8.8.2007 8:59:55   
andrej77
moj kolega se je odvajal kajenja s hipnozo... držalo ga je okol 8 mesecev, potem pa spet... je pa močno odvisno v kakšni družbi se zadržuješ po hipnozi

mislim da je hipnoza pogojno koristna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
8.8.2007 9:06:42   
mojamura

http://www.slohipnoza.com/

malo si preberite kar piše pod tem linkom

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
8.8.2007 10:33:40   
s.
Jaz v to verjamem, probala še nisem, bi pa- čeprav me je strah. Veliko sem prebrala o tem, predvsem to prakticirajo v tujini. Pri nas so še veliko proti temu. hmmmm- saj smo še povsod daleč zadaj za tujino- razen pri nevoščljivosti soljudi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 19
8.8.2007 10:44:54   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: vojakinja

Ja valda te ne v riti. Ma si neka pametna.

user posted image user posted image user posted image  Te majo maligani čez?user posted image user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
9.8.2007 10:55:06   
Jutra
Verjamem do neke mere. Pa tudi to je, da niso vsi dovzetni za hipnozo. Eni imajo preveč močno voljo in blokade, se ne pustijo shipnotizirati.

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?