|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čebulice narcis in tulipanov
6.8.2007 11:03:07   
m@j@
Ali jih lahko že sedaj dam v zemljo, za spomladi? sem jih namreč ven pobrala, shranla, zdaj pa bi jih rada posadila na novo mesto, pa me zanima kdaj? sedaj ali mogoče septembra, oktobra?

hvala,
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: čebulice narcis in tulipanov
6.8.2007 11:11:42   
Jessy
Narcise ima moja mama stalno v zemlji, tulipanove čebulice pa se sadi spomladi, sam ne vem točno katerega meseca.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu m@j@)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.8.2007 17:32:04   
Gina
Oboje lahko daš tam nekje od srede avgusta naprej v zemljo.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.8.2007 7:57:57   
2mama
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Narcise ima moja mama stalno v zemlji, tulipanove čebulice pa se sadi spomladi, sam ne vem točno katerega meseca.

NAPAKA. Tulipane sadis od srede avgusta naprej pa do pozne jeseni.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.9.2007 17:16:02   
MAJDA22
Sama jih dajem v zemljo pozno jeseni.

Če katera gleda na to kdaj posadi glede na lunine znake, naj povem, da je letos najbolj ugodno za posaditev čebulic tulipanov in narcis v petek 9. novembra.

LP!

(odgovor članu 2mama)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.9.2007 10:17:48   
bamby
Meni se zdi, da se vse spomladanske čebulice sadijo že jeseni in ne spomladi.

(odgovor članu MAJDA22)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.9.2007 10:38:35   
Anonimen
ja tako je ..čebulnice se jesijo jeseni, do zmrzali. le tako bodo napomlad ven pokukale :) drgač nau nič! :)

(odgovor članu bamby)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
10.9.2007 11:55:56   
r1ta
Še pogledam na pakete tehle famoznih nizozemskih čebulic tulipanov, narcis in krokosov, ki sem jih kupila za mamo in svakinjo... Ja, vse se sadi od septembra do decembra. Veliko zelenih prstov!

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?