|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   premaz za betonske stopnice
6.8.2007 8:35:18   
Meggi
 Čudno a za prvo silo. Gre za stopnišče, ki ga bomo še preurejali- enkrat. Do takrat se bo meni sfuzlalo. Želim- magari sama to malo polešpat. Sedaj imamo kar goli beton- dobr en tepih čez. Dala bi neki gor, da mal lepš zgleda za prvo silo, ni predrago. Imam tepih gor, ki pa kar dol leze, pa fajn je da se da pometit, se pravi da se odstrani-- torej ga ne morem gor nalimat.

A je kdo prakticiru tiste premaze, ki naredi bolj gladko površino, se da pometit in lpše izgdleda.
Isto mi gre na živce balkon. Gor se mi lahko igrajo tamale,.. Imam travco- tepih gor. Sam ne v celoti- kar ni lepo pa full rabim tega tepiha. Kaj svetujete?  A ja rabim hitro rešitev ker mi že pošteno najeda.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: premaz za betonske stopnice
6.8.2007 8:40:45   
tinx
ne vem točno kako se reče tem premazom, dobijo se  v merkurju.Vem ,da so tudi za barvanje tal v garaži.Dobiš v različnih barvah, se  tudi čistijo,....(takril ali  nekaj takegauser posted image  sem kupovala  dve leti nazaj ,tko da ne vem točno)

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.8.2007 8:45:10   
Marogica
Ja, obstaja več variant. Pri tistih ta poceni, kar bi ti rabila, je nevarnost, da se ti začnejo luščiti. SIcer ne takoj, pa vendar. Tako, da je odvisno, za kako dolgo bi ta premaz pač "potrebovala".

Druga varianta pa so resnično dragi premazi. To pomeni 50€ in več za kanto, s katero premažeš ca 15-20 m2.  Sem že malo pozabila točno s temi evri in m2...v glavnem dosti denarja za malo m2.

Pojid v kakšen Bauhaus ali podobne trgovine in se pozanimaj....

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.8.2007 11:30:28   
tinkamiška
Ko ste že pri premazih za beton...a obstaja prozorni mat premaz za beton? Namreč jst ga ne najdem, samo sijajni souser posted image jst bi mela pa mat premaz....

tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.8.2007 12:38:13   
cicido
Zdej bom pa se jest neki vprasala. Mi imamo tudi se golo, zunanje stopnisce in ker sem ravn to temo zagledala, me zanima, ce te premazi drsijo oz. ob dezju in snegu, ce so gladki?

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.8.2007 12:42:59   
Marogica
Pojma nimam, nisem expert za betonske premazeuser posted image . Po mo je sigurno obstajajo kakšni bolj mat premazi, ki manj drsijo.  Mislim, da sem jaz uporabila bolj mat premaz-ali pa se mi je samo zdel matuser posted image

Sicer pa pozimi drsi na skoraj vsakem materialu. Mi imamo zunanje stopnice iz ploščic, ki so bolj "reliefne", in naj ne bi drsele. Pa jih kljub vsemu posolimo in stopamo previdno.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu cicido)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.8.2007 22:09:33   
Meggi
No, vidn, da nisn edina ko gasim situacijo. Ekola sn šla kr dons v akcijo. Dobla v Baumax Takril - vzela rjavga imaš več barv. In Akril Emulzijo- to daš prvo se posuši in potem Takril. Seveda, si z prodajalcem nisn mogla tam nč pomagat- je šel km stran enga prašat- takrat že sama najdla.

Imam namen še ta teden to sprobat. A ja vzela sem še izravnalno maso- kr Jubolin. 

Jst bom to čarala na 4 notranjih stopnicah v veži. Gre zato da bomo to dozidali in preuredili- upam da v bližni prihodnosti- recimo letu dni. Morda prej.
  Vam poročam kako bo izpadlo.....

Seveda bom ,pridna poslusla bit, da dobim pomoč moža. Ker jst sem neučakana in komi dočakam da je ornk suh,.. pol je pa .......

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.8.2007 8:42:44   
Meggi
Poročam da je projekt stekel. Sinoč sem ob 23.30 končala z prvim slojem barve. KOnčno sliko pripopam,.... Sam me zanima če se še povrhu lahko da, kakšen premaz za bolj gladko da se lažje pometa. To bo itak kratka varianta- glih tolk da mi ne najeda živcev do takrat. V bolnicah imajo nekje to, sam mora bit še neki po vrhu za gladko površino.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?