Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: premaz za betonske stopnice 6.8.2007 8:40:45
|
|
|
|
tinx
|
ne vem točno kako se reče tem premazom, dobijo se v merkurju.Vem ,da so tudi za barvanje tal v garaži.Dobiš v različnih barvah, se tudi čistijo,....(takril ali nekaj takega sem kupovala dve leti nazaj ,tko da ne vem točno)
|
|
|
|
RE: premaz za betonske stopnice 6.8.2007 8:45:10
|
|
|
|
Marogica
|
Ja, obstaja več variant. Pri tistih ta poceni, kar bi ti rabila, je nevarnost, da se ti začnejo luščiti. SIcer ne takoj, pa vendar. Tako, da je odvisno, za kako dolgo bi ta premaz pač "potrebovala". Druga varianta pa so resnično dragi premazi. To pomeni 50€ in več za kanto, s katero premažeš ca 15-20 m2. Sem že malo pozabila točno s temi evri in m2...v glavnem dosti denarja za malo m2. Pojid v kakšen Bauhaus ali podobne trgovine in se pozanimaj....
|
|
RE: premaz za betonske stopnice 6.8.2007 11:30:28
|
|
|
|
tinkamiška
|
Ko ste že pri premazih za beton...a obstaja prozorni mat premaz za beton? Namreč jst ga ne najdem, samo sijajni so jst bi mela pa mat premaz.... tinka
|
|
RE: premaz za betonske stopnice 6.8.2007 12:38:13
|
|
|
|
cicido
|
Zdej bom pa se jest neki vprasala. Mi imamo tudi se golo, zunanje stopnisce in ker sem ravn to temo zagledala, me zanima, ce te premazi drsijo oz. ob dezju in snegu, ce so gladki?
|
|
|
|
RE: premaz za betonske stopnice 6.8.2007 12:42:59
|
|
|
|
Marogica
|
Pojma nimam, nisem expert za betonske premaze . Po mo je sigurno obstajajo kakšni bolj mat premazi, ki manj drsijo. Mislim, da sem jaz uporabila bolj mat premaz-ali pa se mi je samo zdel mat Sicer pa pozimi drsi na skoraj vsakem materialu. Mi imamo zunanje stopnice iz ploščic, ki so bolj "reliefne", in naj ne bi drsele. Pa jih kljub vsemu posolimo in stopamo previdno.
|
|
RE: premaz za betonske stopnice 6.8.2007 22:09:33
|
|
|
|
Meggi
|
No, vidn, da nisn edina ko gasim situacijo. Ekola sn šla kr dons v akcijo. Dobla v Baumax Takril - vzela rjavga imaš več barv. In Akril Emulzijo- to daš prvo se posuši in potem Takril. Seveda, si z prodajalcem nisn mogla tam nč pomagat- je šel km stran enga prašat- takrat že sama najdla. Imam namen še ta teden to sprobat. A ja vzela sem še izravnalno maso- kr Jubolin. Jst bom to čarala na 4 notranjih stopnicah v veži. Gre zato da bomo to dozidali in preuredili- upam da v bližni prihodnosti- recimo letu dni. Morda prej. Vam poročam kako bo izpadlo..... Seveda bom ,pridna poslusla bit, da dobim pomoč moža. Ker jst sem neučakana in komi dočakam da je ornk suh,.. pol je pa .......
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?