|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kopanje v morju??
5.8.2007 21:39:10   
sju
stari smo 6mesecev

zanima me če kopate svoje malčke tudi v morju(naprimer v fredovem obroču)...in če koliko časa je lahko v vodi???

Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kopanje v morju??
5.8.2007 21:42:28   
Anonimen
Ne...tisti, ki živijo ob morju, svojih otrok ne kopajo do treh let. Pa halo no, kako lahko tako sprašuješ? Saj boš probala, pa videla, če malčku paše mrzla/topla voda ali ne. In tudi, koliko časa mu odgovarja biti v rdečem fredovem obroču. No, ali pa rumenem.

(odgovor članu sju)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
5.8.2007 21:46:48   
Anonimen
Ne...tisti, ki živijo ob morju, svojih otrok ne kopajo do treh let.

Pa še takrat samo avgusta, ko je dovolj toplo morje user posted image  user posted image

Ne, resno, probaj in boš videla, koliko časa. Pa umij ga s sladko vodo po kopanju, da ne bo kakšne panike.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
5.8.2007 22:16:25   
Anonimen
ni nč narobe tut če je otrok str 1mesc če mu paše. sam to mi pa ni čist jasn, a si ti tut 6 mescev starauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
5.8.2007 22:20:45   
Anonimen
sam to mi pa ni čist jasn, a si ti tut 6 mescev stara

To pa tudi meni nikoli ni jasno user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
5.8.2007 22:30:15   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR

Ne...tisti, ki živijo ob morju, svojih otrok ne kopajo do treh let.

Pa še takrat samo avgusta, ko je dovolj toplo morje user posted image  user posted image

Ok, tale avgust nima prav nič toplega morja! user posted image

Drugače pa se strinjam, da pač probaš, otroku namočiš nogice in boš vidla reakcijo. Jaz moje ne kopam te dni, še sama ne grem noter. Stvar tvoje odločitve.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.8.2007 23:01:24   
Miška76
Normalno, da lahko, saj je letošnja temperatura morja ravno idealna za kopanje dojenčkov....no saj bila je v mesecu juliju, v avgustu pa mislim, da je voda še bolj topla, če le ni prav veliko dežja ob morju... Drugače bi pa jaz na tvojem mestu otroka raje imela v napihljivem čolničku, kot v kakem obroču, se mi zdi bolj praktičenuser posted image .

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.8.2007 23:13:10   
thaiss
Mi smo našega dali v morje ( in v rdeč fredov obroč user posted image ) po 10 minut, oz kolkr mu je odgovarjalo. Te<dni pa je bolj hladno morje, samo 22`C  (vsaj za nasuser posted image ).

Poskusi, ti bo že sam user posted image  pokazal če mu je všeč!!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Miška76)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.8.2007 8:54:24   
kaya2007
naši je bilo premrzlo tudi če sem v bazen dala malo hladnejšo vodo kot jo dan ponavadi v banjo (37), tako da dvomim da bi ji bilo morje všeč...se mi je zdelo pa večji problem sonce, ki je močno žgalo in lahko hitro opeče dojenčka.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.8.2007 10:02:38   
pika30
Brez skrbi jo kopaš,moja je imela 6 mes ko smo bili na morju in je v vodi uživala 100/h, ne vem, česa te je strah,saj če ne probaš ne moreš vedet kako se otrok v vodi počuti.

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.8.2007 10:31:06   
Anonimen
Komplicirate,vedno komplicirate.Ne si tako komlicirat življenje.
Najprej poiskusi,če mu ne paše,pač ga ne boš silila,če pa,pol pa uživajte.
Trenutno ima na naši obali morje 23 stopinj,ampak v plitvini,kjer se boš zadrževala pa več.
Moja najmlajša je rojena v aprilu,v juliju je že veselo čofotala v obroču po morju.Prava mala ribica in pri treh je že splavala.

(odgovor članu pika30)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
6.8.2007 12:22:14   
lilka
Pa sej je samo vprašala no, kaj se takoj nekaj buniteuser posted image

No mi gremo v četrtek na morje, stara bo 4M, Fredov obroč bomo vzeli zraven, pol bomo pa vidli kako bo, če bo voda topla, bomo ziher poskusili, je pa potem odvisno od Tinke, če ji ne bo všeč, bomo pač na naslednje leto počakali.

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.8.2007 13:18:10   
*lenc@*
Se podpišem pod lilko. Zato pe je forum, da kaj vprašaš ne???!!!!!
Eni so prepametni za ta svet... Žal...
Nobeno vprašanje ne more bit neumno, neumno ga lohk razumeš!!!!!

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
6.8.2007 15:57:41   
simona76
Mi gremo na morje septembra, ko bo stara dobre 3 mesece in če bo voda topla, jo nameravam malo namočit, drugače pa vsaj nogice. A tako dvomim da ji bo ustrezalo, ker se pritožuje že, če je pri večernem kopanju voda prehladna.
Saj veš - poskusi in boš videla in vedela.user posted image

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
6.8.2007 16:08:40   
miska2004
Sju, nobeno vprašanje ni neumno, neumen je lahko odgovor!

Mi smo našega v juliju malo namočili, je bila voda precej bolj topla kot ta vikend, pa je trajalo kar nekaj časa, da se je navadil, da sem ga lahko do vratu namočila. V Fredovem obroču mu pa ni bilo preveč všeč, verjetno zato, ker je bil stran od meneuser posted image  
Kot so rekle že predhodnice, poskusi mu namočit nogice, pa boš videla njegovo reakcijo. Če mu bo všeč, mu jih pomočiš še malo več in tako naprej. Pa srečno in uživajte!

(odgovor članu simona76)
Neposredna povezava do sporočila: 15
6.8.2007 16:20:33   
Putka
Evo, mi gremo danes na morje, jutri se bomo že namakali. In to obe, tudi tamala (3,5 mesece). Pred mesecem smo bili tudi na morju, sem jo do ritke potopila, pa še to zvečer po 7-i uri, tako da tudi sonce ni bilo ta hudo.

Sicer pa ima lahko majičko in klobuček v vodi, za tistih nekaj minut, kaj praviš kaya2007?

(odgovor članu miska2004)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?