Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: vprašanje o gnezditveni krvavitvi 5.8.2007 19:29:45
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Sklepam, da dojiš, ker še nimaš M. Ampak dojenje ni zanesljiva zaščita, zato je možno vse.
|
|
|
|
RE: vprašanje o gnezditveni krvavitvi 5.8.2007 19:43:44
|
|
|
|
lana38
|
Meni je test pokazal 5 dni po vgnezditveni krvavitvi. prej ga pa nisem delala. Morda bi pa vseeno pokazal . Delala sam First sign. LP
|
|
RE: vprašanje o gnezditveni krvavitvi 5.8.2007 19:48:29
|
|
|
|
vesna_14
|
sma se zdle pogovarjala z mojim - ta krvavitev je bila en 3-4 mogoče 5 dan po sexu je možno dabi tako kmalu prišlo do vgnezditve Ja še pa polno dojim Nč juter kupim test pa bomo vidli-ja ta krvavitev pa je bila v čet ali pet se ne spomnim točno Lp Vesna
|
|
|
|
RE: vprašanje o gnezditveni krvavitvi 5.8.2007 20:14:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, je možno, da je vgnezditvena krvavitev, ampak ne verjamem, da bi ti test pokazal pozitivno, ker je še premalo hormona. Nekatere so noseče 4, celo 5 tednov, pa jim test ne zazna hormona. Srečno.
|
|
|
|
RE: vprašanje o gnezditveni krvavitvi 6.8.2007 16:51:14
|
|
|
|
Sharky23
|
Mene pa zanima ali je vgnezditvena krvavitev nujna? Ali je tudi možno, da ni nobnih izcedkov oz.krvavitev in vseeno zanosiš? Mogoče je noro vprašanje, vendar me zanima,ker večkrat zasledim o teh vgnez.krvavitvah in sem se začela spraševat ali je ta pojav nujen ali ne. Hvala za odgovor! Lep pozdrav vsem!
|
|
|
|
RE: vprašanje o gnezditveni krvavitvi 6.8.2007 16:52:29
|
|
|
|
Sharky23
|
Vesna kakšen je rezultat?
|
|
|
|
RE: vprašanje o gnezditveni krvavitvi 6.8.2007 20:27:59
|
|
|
|
mukla
|
V večini primerov te krvavitve ni, lahko pa je prisotna. Jst je nisem imela.
|
|
|
|
RE: vprašanje o gnezditveni krvavitvi 6.8.2007 21:12:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, vgnezditvena krvavitev ni nujna. Jaz sem jo sicer imela na 25 dan, M imam pa nekje na 33 dni. Lp.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Patris Health®: Podpora za bodoče staršePatris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.