Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: vprašanje o gnezditveni krvavitvi 5.8.2007 19:29:45
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Sklepam, da dojiš, ker še nimaš M. Ampak dojenje ni zanesljiva zaščita, zato je možno vse.
|
|
|
|
RE: vprašanje o gnezditveni krvavitvi 5.8.2007 19:43:44
|
|
|
|
lana38
|
Meni je test pokazal 5 dni po vgnezditveni krvavitvi. prej ga pa nisem delala. Morda bi pa vseeno pokazal . Delala sam First sign. LP
|
|
RE: vprašanje o gnezditveni krvavitvi 5.8.2007 19:48:29
|
|
|
|
vesna_14
|
sma se zdle pogovarjala z mojim - ta krvavitev je bila en 3-4 mogoče 5 dan po sexu je možno dabi tako kmalu prišlo do vgnezditve Ja še pa polno dojim Nč juter kupim test pa bomo vidli-ja ta krvavitev pa je bila v čet ali pet se ne spomnim točno Lp Vesna
|
|
|
|
RE: vprašanje o gnezditveni krvavitvi 5.8.2007 20:14:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, je možno, da je vgnezditvena krvavitev, ampak ne verjamem, da bi ti test pokazal pozitivno, ker je še premalo hormona. Nekatere so noseče 4, celo 5 tednov, pa jim test ne zazna hormona. Srečno.
|
|
|
|
RE: vprašanje o gnezditveni krvavitvi 6.8.2007 16:51:14
|
|
|
|
Sharky23
|
Mene pa zanima ali je vgnezditvena krvavitev nujna? Ali je tudi možno, da ni nobnih izcedkov oz.krvavitev in vseeno zanosiš? Mogoče je noro vprašanje, vendar me zanima,ker večkrat zasledim o teh vgnez.krvavitvah in sem se začela spraševat ali je ta pojav nujen ali ne. Hvala za odgovor! Lep pozdrav vsem!
|
|
|
|
RE: vprašanje o gnezditveni krvavitvi 6.8.2007 16:52:29
|
|
|
|
Sharky23
|
Vesna kakšen je rezultat?
|
|
|
|
RE: vprašanje o gnezditveni krvavitvi 6.8.2007 20:27:59
|
|
|
|
mukla
|
V večini primerov te krvavitve ni, lahko pa je prisotna. Jst je nisem imela.
|
|
|
|
RE: vprašanje o gnezditveni krvavitvi 6.8.2007 21:12:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, vgnezditvena krvavitev ni nujna. Jaz sem jo sicer imela na 25 dan, M imam pa nekje na 33 dni. Lp.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?