|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vprašanje o gnezditveni krvavitvi
5.8.2007 19:28:15   
vesna_14
hja zanima me namreč naslednje: sem 3 mesece po porodu in sem prejšni teden imela takšen krvav oz. umazano krvav no da ne kompliciram tak izcedek ko na začetku ali koncu M ko ni sveža kriuser posted image (mal morm kompliciratuser posted image ) ali je možno da pride tudi nekje po 10 dnehoz.odkrito se ne spomnem točno lahko da je bil kak dan več ali manjuser posted image user posted image do nje ker sicer M še nima in se ne morem po tem ravnati in po kolikem času od tega madeža  bi mi test kaj pokazal??

TAko grem jutri v lekarno da kupim test - me pa vseeno zanima (ker se mi zdi da mi je celo malo ampak res malo slabo-tako kot pri prejšnih nosečnostih-al pa se mi samo zdiuser posted image

Lp Vesna
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vprašanje o gnezditveni krvavitvi
5.8.2007 19:29:45   
Strawberrie Cherrie
Sklepam, da dojiš, ker še nimaš M. Ampak dojenje ni zanesljiva zaščita, zato je možno vse. 

(odgovor članu vesna_14)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.8.2007 19:43:44   
lana38
Meni je test pokazal user posted image  5 dni po vgnezditveni krvavitvi. prej ga pa nisem delala. Morda bi pa vseeno pokazal user posted image . Delala sam First sign.
LP

lana38

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.8.2007 19:48:29   
vesna_14
sma se zdle pogovarjala z mojim - ta krvavitev je bila en 3-4 mogoče 5 dan po sexu je možno dabi tako kmalu prišlo do vgnezditveuser posted image user posted image

Ja še pa polno dojim

Nč juter kupim test pa bomo vidli-ja ta krvavitev pa je bila v čet ali pet se ne spomnim točnouser posted image

Lp Vesna

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.8.2007 20:14:28   
Anonimen
Ja, je možno, da je vgnezditvena krvavitev, ampak ne verjamem, da bi ti test pokazal pozitivno, ker je še premalo hormona. Nekatere so noseče 4, celo 5 tednov, pa jim test ne zazna hormona.

Srečno.

(odgovor članu vesna_14)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
6.8.2007 16:51:14   
Sharky23
Mene pa zanima ali je vgnezditvena krvavitev nujna? Ali je tudi možno, da ni nobnih izcedkov oz.krvavitev in vseeno zanosiš?
Mogoče je noro vprašanje, vendar me zanima,ker večkrat zasledim o teh vgnez.krvavitvah in sem se začela spraševat ali je ta pojav nujen ali ne.

Hvala za odgovor!
Lep pozdrav vsem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.8.2007 16:52:29   
Sharky23
Vesna kakšen je rezultat?

(odgovor članu Sharky23)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.8.2007 20:27:59   
mukla
V večini primerov te krvavitve ni, lahko pa je prisotna. Jst je nisem imela.

(odgovor članu Sharky23)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.8.2007 21:12:57   
Anonimen
Ne, vgnezditvena krvavitev ni nujna. Jaz sem jo sicer imela na 25 dan, M imam pa nekje na 33 dni.

Lp.user posted image

(odgovor članu mukla)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
7.8.2007 14:03:16   
Sharky23
Hvala za odgovor!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.