Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Tiste, ki vas privlačijo nasilneži 6.8.2007 8:26:10
|
|
|
|
Mala_princeska
|
Zakaj se sploh teme o odnosih, zasvojenosti (z nasilneži, nenasilneži) z njimi BRIŠEJO??? A nočete o tem javno spregovoriti, pisat, da ste (so) nekateri(-re) ZASVOJENE(i) Z ODNOSI??? a JE TO TAKO tabu TEMA??? NOČETE PRIZNATI??? Raje očala čez oči ??? Namesto da bi se čim več o tem pisalo, prepoznalo vzorec zasvojenosti, da bi si tisti, ki so pomoči potrebni poiskali pomoč in spregledali???
|
|
RE: Tiste, ki vas privlačijo nasilneži 6.8.2007 8:43:30
|
|
|
|
karmy
|
no nekatere pač imajo nesrečo, in dobijo nasilnega partnerja... se njihov obraz šele kasneje pokaže... nasilje je lahko fizično ali psihično...ampak to še ne pomeni da potem nekoga privlačijo nasilneži... ampak o tem k govorite je pa bolezensko in ni isto vsepovsod, tako da nikakor ne morate metat vse v isti koš
|
|
RE: Tiste, ki vas privlačijo nasilneži 6.8.2007 9:38:35
|
|
|
|
pika30
|
IZVIRNO SPOROČILO: vojakinja A celo tvoj sosed je? Ko ga vidiš ga pozdravi. Kaj pa jaz vem kje tiči zdajle.Njegova hiša je 300m stran od mene,ampak prazna,njegova mama je v Avstriji,kdo pa hišo vzdržuje pa pojma nimam,ker ko se z sprehajam tam mimo nikoli nobenga ne vidim. Pa kaj ti je res všeč,al se zabavaš.
|
|
RE: Tiste, ki vas privlačijo nasilneži 6.8.2007 10:54:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Vojakinja, pri tebi očitno velja pravilo, da lepa dekleta ljubijo barabe.....
|
|
|
|
RE: Tiste, ki vas privlačijo nasilneži 6.8.2007 11:12:34
|
|
|
|
Anonimen
|
ojakinja, pri tebi očitno velja pravilo, da lepa dekleta ljubijo barabe..... kako pa veš,da sem lepa
|
|
|
|
RE: Tiste, ki vas privlačijo nasilneži 6.8.2007 11:37:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj nisem rekla,da ga ljubim ampak,da je moja simpatija že od nekdaj.
|
|
|
|
RE: Tiste, ki vas privlačijo nasilneži 6.8.2007 12:30:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Nič se zdaj ne izgovarjaj . Jaz tudi ljubim Brad Pitta, samo kaj ko on še nič ne ve o temu .
|
|
|
|
RE: Tiste, ki vas privlačijo nasilneži 6.8.2007 19:47:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Nič se ne zgovarjam le prikrivam
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?