|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pomoč
5.8.2007 15:51:02   
alja29
midva s partnerjem delava na tem da bi dobila malega angelčkauser posted image  a imava problem po spolnem odnosu se nama zdi da vsa sperma izteče iz moje nožniceuser posted image  rabim nasvete a se je to že kateri dogajalo a se to samo meni zdi zelo si želim da bi zanosila in zagledila črtice ki bi potrdila nosečnost. katere znake nosečnosti ste imele?

lep pozdrav in vsem veliko sreče user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pomoč
5.8.2007 16:13:11   
stunfek
Ojla. Ne obremenjuj se s tem koliko steče ven. Meni je ginekolog razložil, da tisti plavalčki itak v parih sekundah odplavajo proti cilju in ven steče samo tekočina v kateri so se nahajali. Tko, da sploh ni panike.
Nič pa ne bo narobe, če pač malo poležiš po odnosu. Ene punce si dajo kakšen povšter pod rito ali pa noge gor. Jaz samo poležim kakih 10 minut.
Srečno! :)

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu alja29)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.8.2007 16:54:31   
majci23
tako kot pravi stunfek. NIč se sekirat, lahko še malo poležiš in se z dragim mal cartata . jaz morm včasih še celo na WC po odnosu, pa kaj čmo. se mi zdi, da mi tudi vse odteče, samo ni tako.user posted image
znaki nosečnosti so pa baje enaki kot PMS.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.8.2007 17:14:46   
kajalin*
Ja,znaki nosečnosti so podobni kot pms.Mene je pikalo v jajčnikih,pa driska,...

(odgovor članu majci23)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.8.2007 17:55:52   
zarjica
Glede tega, da ti sperma izteče, se ne sekiraj. Jaz se po odnosu vedno grem še stuširat ali vsaj na bideju umit (ker sem bolj občutljiva in hitro dobim vnetje - srbenje, pekoč občutek...), pa sem po 4 ciklusih poskušanja vseeno zanosila. Tko da tisti najboljši spermiji itak pridejo na cilj, saj so že ˝izstreljeni˝proti ciljuuser posted image .

(odgovor članu kajalin*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.8.2007 19:09:28   
Anonimen
Jaz sem po odnosih tudi vedno malce poležala; kasneje se šla stuširat; pa se je prijelo.
Ne sekiraj se, ne izteče vse ven.

(odgovor članu zarjica)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
5.8.2007 20:56:24   
MARTINŠČICA
Kot so že predhodnice napisale. Se že malo ponavljamo user posted image , a ne. Supermani gredo takoj po izlivu v akcijo tja, kamor je treba, vas dodatna joga po odnosu je pa bolj v tvoje telovadno zadovoljstvo.

200% MAMI

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.8.2007 22:40:10   
Naja30
Boys will reach the target user posted image  Upam, da čimprej. Samo sproščena bodi.

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.8.2007 5:30:01   
Anonimen
Alja29 midva z možem sva prejšnji mesec intenzivno delala na user posted image in nama je ratalo, ravnokar je test pokazal rahel plusek in mislim da je to to. Naj ti povem, da sva tudi mi2 po odnosu izvajala razne akrobacije, hihihi, vsakič sem za cca 10-15min držala rit malo višje, pravijo da se tako hitreje prime, in se tudi je. Zdej a je to kaj pomagalo ne vem, je pa vsekakor vredno poskusiti.
Kar se pa tiče prvih nosečniških znakov, je pa res da so simptomi popolnoma enaki kot pri user posted image in še vedno imam občutek, da jo bom dobila. Edino prsi so zeloooo boleče, tko da komaj spim in si jih podložim s pouštrom user posted image

Držim pesti za vse vas da bo user posted image .

Pozdravček in lep začetek tedna,
Vesna

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
6.8.2007 7:38:21   
dicna
pozdravljene vse bodoče mamiceuser posted image . imam en mali problem. z mojim dragim si zelo želiva user posted image , za katerega se trudiva že skoraj eno leto. probala sva že skoraj vse, od tega da sm po odnosu ležala z dvignjeno ritjo, do tega da  sva upoštevala kdaj so plodni dnevi. v soboto bi morala dobiti M pa je nisem imam le nekaj rjavega izcetka, prsi me bolijo in rahlo mi je slabo. a je možno da sm user posted image ? test bi šla kupit pa se bojim da bo negativenuser posted image .

prosim za pomoč

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.8.2007 7:41:04   
Pat74
Dicna ti lepo kar kupi test, mislim, da bo kar plususer posted image

(odgovor članu dicna)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.8.2007 7:46:05   
sonček33
dicna se strinjam s Pat74- nič ni za izgubit, kupi test in boš videla, pa hitro nam sporoči novičko

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.8.2007 19:54:02   
dicna
test sm kupila in ga tudi opravila, toda user posted image user posted image user posted image  vse negativno. vendar nekaj me čudi zakaj user posted image  še vedno nimam, ker je ponavadi točna kot švicarska ura user posted image

dinca

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 13
6.8.2007 20:55:05   
lindy
Vesnyca čestitam! A si mela kej rjavga izcedka al nič?

(odgovor članu dicna)
Neposredna povezava do sporočila: 14
7.8.2007 12:19:22   
Anonimen
lindy nisem imela nobenega rjavega izcedka, vse je bilo normalno in upam da bo tako še v naprej. Jaz sem pred vsako user posted image  ene dva dni prej imela take izcedke, zdej pa popolnoma nič.
Sem se že naročila na pregled in ga imam 05.09. in srčno upam da bo z mojo pikico vse v najlepšem redu.

vesna

(odgovor članu lindy)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
8.8.2007 10:39:11   
alja29
sporočam vam novico da je test negativen user posted image in bo treba delati še naprej a hvala za vse nasvete jih bomo poskušali upoštevati malo sem žalostna a bo žeuser posted image

(odgovor članu alja29)
Neposredna povezava do sporočila: 16
8.8.2007 10:42:09   
bekyca
alja29  en velik user posted image  zate.

Samo pogumno dalje, enkrat bo tudi za nas posijal sonček user posted image

(odgovor članu alja29)
Neposredna povezava do sporočila: 17
8.8.2007 12:54:31   
Anonimen
alja29 preveri si naslednje plodne dneve in delajta po njih in po "receptu" ki sem ga napisala. Mogoče pa bo potem kaj hitreje user posted image

Do takrat pa mislim nate in bodi optimistična user posted image

(odgovor članu bekyca)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?