|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vložki za otroške čevlje
5.8.2007 15:27:11   
rr.mm.dd
Eni pravijo, da prvih otroških čevljev ne smeš kupovati rabljenih,
drugi se smejijo, da jih ima tako ali tako le nekaj mesecev in skoraj nič ne hodi, še sploh, če je to pozimi..
Zdravje je prvo, tukaj se strinjam.

Zanima me LE, ali se kje dobijo vložki za v čevlje, tako, da bi kupil kvalitetne čevlje  za prvega otroka + vložek za naslednjega? Ali rabljen čevelj, ki zgleda nov, pa bi mu zamenjal vložek?

Ne varčujemo pri zdravju, nismo pa niti v eliti, da bi denar stran metali...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vložki za otroške čevlje
5.8.2007 15:32:10   
Anonimen
Kakšne vložke imaš pa v mislih? Kar se ponošenosti čevlja tiče, ti tisti navadni, kupljeni v trgovinah s čevlji, ne bood nič pomagali, čevelj je oblikovan po nogi, če je, vložek nima nobene veze. Otropedski pa itak ne smejo bit.
Kar se pa ponošenosti prvih čeveljcev tiče, pa so res najbrž bolj težko ponošeni. Sicer pa se dobijo poceni čevlji, ni treba Cicibanovih kupit. Pediatri jih itak odsvetujejo. Najboljši so najbolj navadni, mehki, brez "hribčka" in trdega opetnika.

(odgovor članu rr.mm.dd)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Vložki za otroške čevlje
5.8.2007 21:21:40   
Olivija
Mi smo letos kupili Juliji Primigi teniske, čisto mehke in ful lušne - malo zlate.

Zraven je pa bil dodaten vložek za zamenjat. Pravzaprav je bilo fajn, ker smo lahko že v trgovini vložek ven vzel in preverili, če so ji čevlji res prav.

Sem pa to prvič vidla pri Primigiju, ker velikokrat vzamemo njihove čevlje. Imajo jih pa v Pekotu.

Glede rabljenosti je pa tako, pri nas je imela Ana tako kolekcijo čevljev, da so eni še čisto kot novi. Tiste res ponošene in podrajsane sem stran vrgla. Ima pa Julija njene sandale in teniske - z njimi sme na poganjalca, ker tam pa čevlji ful trpijo.

(odgovor članu rr.mm.dd)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Vložki za otroške čevlje
5.8.2007 22:40:48   
anjaa
ma samo kot informacijo glede tako opevanih prvih čeveljčkov....... jaz nisem komplicirala, sem šla v massa in kupila supergice za bivših 5.000sit, pa ene luštne roza čeveljčke na vezalke tudi po bivših 5.000sit.. uglavnem moj nasvet - kupi nove čeveljčke, pa ne lih najdražjih ala ciciban. pametneje je kupit otroku čeveljčke za 20€, pa drugemu ( naslednjemu ) otroku spet čeveljčke za 20€, kot pa da kupiš ene ala ciciban za 50€ in jih bo kasneje nosil še tadrugi..

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zapeljimo se v skriti svet voda
Človeška ribica ni le čudež narave – je tudi pokazatelj, kako čisto je okolje. Ker živi izključno v kristalno čistih pod...
ABC Šport: Migamo, igramo in fino se imamo...
photo
ABC Šport že 25 let ponuja pestre in netekmovalne vadbe za otroke od 1. do 16. leta. Programi so prilagojeni starosti in...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?