Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kako naj zravnam svoj trebuh 5.8.2007 13:17:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Glede na to, da si temo odprla pod čvekarijami ti lahko svetujem samo: Veliko se smej!
|
|
|
|
RE: kako naj zravnam svoj trebuh 5.8.2007 13:22:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi jaz imam to, še bolj huje kot ti, pa se ne sekiram.. Odločila sem se za otroka, sedaj bom sprejela to, kakšen trebuh imam.. Bo sčasoma že izginil, z dieto.. Ampak ne še zdaj, zaj bom uživala z otrokom
|
|
|
|
RE: kako naj zravnam svoj trebuh 5.8.2007 13:25:33
|
|
|
|
Jessy
|
Tudi meni se zdi, da je za ta trebuh potreben le čas. Po moje je to pretegnjena koža, ki še ni uspela dobiti prvotne oblike.
|
|
RE: kako naj zravnam svoj trebuh 5.8.2007 13:50:00
|
|
|
|
jade1
|
Ma daj tvoj trebuh je super. Kaj bi šele rekla po 3 porodih?.Pa saj verjetno ne greš delat kariere kot fotomodel? Ali pač? Ker, če greš potem te itak na sliki malo poravijo pa si kot iz škatlice. Meni se sploh ne zdi, da je kakšna odvečna koža. Koliko pa si po proodu? jaz sem imela 1 leto po porodu spet "normalen" trebuh, res pa je, da ni več tako zelo napet kot prej. Samo jaz se ne obremenjujem s tem.
|
|
|
|
RE: kako naj zravnam svoj trebuh 5.8.2007 14:39:52
|
|
|
|
dory
|
jst tud nikol nisem mela trebuha...zej mi pa se vedno ostaja neki odvecne koze,ki jim leta dodajo se mal mascobe...in ravno zadnjic sem znorela...zej delam trebusnjake, omejila sem hrano oz.delim, ter komi cakam jesen,ko se mi spet zacne body pump...po parih mesecih bo trebuh tak kot je bil pred porodom... sam odlocit se je treba in gre...
|
|
|
|
RE: kako naj zravnam svoj trebuh 5.8.2007 16:52:31
|
|
|
|
ona
|
Tole odvečno kožo je treba gnetit kadar se spomniš in si pomagati s kakšno kremo za napetost kože ali pa lahko uporabiš tudi olivno olje,glavno je,da si dosti masiraš kadar se spomniš in se bo koža počasi,ma res počasi lepo zravnala,pa še telovadit ne pozabi redno
|
|
|
|
RE: kako naj zravnam svoj trebuh 5.8.2007 22:14:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj Ona zdaj pa že skini tega Millerja dol,ker mi bo prišlo,ko ga gledam.
|
|
|
| Stran: [1] |
Ime za punčkomia02Najlepše ime za punčkoDaša (
26%)
Korina (
12%)
Mija (
42%)
Lora (
20%)
Število vseh glasov: 392Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!