|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   9nebesa (****. nadaljevanje)
16.11.2004 16:34:32   
Anonimen
:)-:)-:)- Uredu:) Drgač mam pa drug teden v pondelk in tork in petek čas:)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
16.11.2004 16:57:59   
Pinja
Ok Fish, se bomo pa kej z Boni3 pa Ezi zmenile!

papa :sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
16.11.2004 17:15:41   
BONI*
Hojla punce!

Pinja, a si še on line? Glih me je klical moj dragi, pa sem ga vprašala če si je on kaj bolj zapomnil cene blazinic za dojenje. Pravi, da se mu zdi, da:
- Chico, 60 kom, cca. 1700 sit
- Nuk, 24 kom, cca. 1500 sit
- babylove, 30 kom, cca. 700 sit

Ribica, a še kar bolana? Nič boljš? :( No, se boš pa vsaj malo odpočila sedaj ko si na bolniški. Ti samo pridno čajčke z limonco pij, ostalo pa bo že!

Moj prehlad je iz dneva v dan boljš. Malo še smrkam in sem pa tja pokašlam.

Jaz imam občutek, da se je Pikapolonica popokala v porodnišnico. :miska::miska::miska: V pričakovanju...

Danes sem bila v BTCju. Najprej sem šla v Mothercare kupiti nove spodnje hlače, ker pa so glih imeli 20% popusta (PUNCE POZOR!!!:sloncek: samo danes do večera!!!!velja za cel Emporium!!!), sem kupila še 2 modrca za dojenje.
Potem sem šla pa še v CP, kjer sem v knjigarni Vale Novak kupila knjigico Mali jaz, ki mi je mimo grede FUL všeč! V DMu pa sem si kupila barvo za lase. Potem pa sem imela še toliko časa, da sem šla lahko k frizerju malo ukrotiti svojo grivo, potem pa me je že čakal pregled pri G. Ta je bil spet bolj kratek. Sestra mi je zmerila pritisk (105/60)in me stehtala (jupi!, do sedaj sem se zredila samo 10 kg:bravo:), G pa je poslušala :duda:srčkab (ki dela kot urca), z Uz v 3 sekundah preverila položaj :duda: (glavica je dol:bravo:) in z metrom zmerila velikost maternice. Kljub skopemu pregledu sem sedaj vsa v 9nebesa.
Mali pa danes že od jutra na veliko žura :sloncek:. Ko sem bila pri frizerju je v cca. 45 min sigurno presegel dnevni limit tistih 10 gibov.
A ja, danes sem dopolnila 36t:bravo:. Še 4 do konca!

Ja, tudi jaz malo pogrešam javljanje sveže pečenih mamic. Najbrž so toliko zaposlene z cartanjem svojih :duda:, da enostavno ne utegnejo do računalnika. Punce, nas to še čaka!
Upam, da gre vsem dobro in da so zdravi!

A ja, v petek :kava:? Sporočite,kako se boste zmenile glede ure, potem pa bom videla, če bi lahko tudi jaz prišla. Ob 9h imam dekompresijo, kar velik problem pa mi predstavlja tudi prevoz.

Lp, Boni

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
16.11.2004 17:32:34   
Pinja
Ja Boni sem še on line (že cel dan, bo rač. pregoru :)-)

Pri blazinicah pa ni take hude razlike, k komade uskladiš. Zdej pa res ne vem katere kupit :zmeden:

Dej razloži mi tole dekompresijo, k nimam pojma za kaj gre :zmeden2:

Tudi moj :duda: ma dons žurko, bo nadoknadu oba dneva k je spal, lump!

Kje ste pa ostale? A ste :zaspan:?

lp :sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
16.11.2004 17:46:12   
BONI*
Pinja, naš računalnik itak gori cele dneve in tudi net cele dneve laufa, tako da če bo kter pregoru, bo to naš!:)-

Ja, blazinice:zmeden:...bodo še malo počakale

O dekompresiji sem ti napisala na privat pošti.

Zdej pa se drage moje :nosecka: od vas malo poslavljam. Sem že pošteno lačna, pa :zaspan: sem tudi. Grem jest pa pred televizijo se bom vrgla.
Pa še posodo moram pomiti:(:grrr:.

Lp, Boni

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?