|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zgaga
4.8.2007 21:21:25   
mojval
Zanima me, če ima še katera probleme z zgago. Sem v 28. tednu in pride dan, ko se mi zdi, da mi bo zagorelo v grlu in požiralniku. Kaj storiti oz. kako si najlažje pomagati? Hvala in lep pozdrav.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zgaga
4.8.2007 21:33:54   
srursa
Jaz mam isste probleme kot ti. Pomagam si z višjim vzglavjem, soda in veliko Rupuruta. Poskusi se izogibat hrane, ki ti povzroča zago.

(odgovor članu mojval)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.8.2007 22:14:08   
Blejka26
pij donat,meni pomaga

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu srursa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.8.2007 22:31:30   
Samoyedka
Rupurut, drugače ni šlo. 

13.8. je na svet prijokal za mamico in atija najlepši rožnati fantek - Tilen
Vsi se rodimo neumni- eni takšni tudi ostanejo...

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.8.2007 8:56:40   
Ilije
Meni pomaga donat, pa pazit katero sadje jem...

(odgovor članu Samoyedka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.8.2007 8:59:12   
Anonimen
Mene še sedaj žge,pa sem proti koncu.OK,pomaga kakšen požirek donata,samo ne za dolgo.Je pa dober tudi precej toplo mleko.Jah nič,otrok bo lasastuser posted image

(odgovor članu Ilije)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
5.8.2007 11:53:36   
Anonimen
meni je pomagal samo Donat, z antacidi je bilo še slabše..

(odgovor članu mojval)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
5.8.2007 12:03:00   
mojval
Hvala za vaše odgovore. Upam da mi bo pomagalo, čeravno sem malo skeptična v vezi Rupuruta... Koliko jih pa vzamete na dan, če je res hudo? Zanima me še, če se je katera posvetovala z ginekologom in ali ne vpliva zdravilo nič na otročka??? Hvala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.8.2007 19:16:12   
Sončni žarek
IZVIRNO SPOROČILO: mojval
Hvala za vaše odgovore. Upam da mi bo pomagalo, čeravno sem malo skeptična v vezi Rupuruta... Koliko jih pa vzamete na dan, če je res hudo? Zanima me še, če se je katera posvetovala z ginekologom in ali ne vpliva zdravilo nič na otročka??? Hvala.

Mojval- meni je moja G napisala Rupurut, vendar mi je svetovala, da naj se ga čimbolj izogibam, ker sem imela težave z zgago med 2 in 5 mesecem... Takrat sem to reševala tako, da sem se vsem takim stvarem odrekla user posted image ......Sedaj pa nimam več težav z zgago user posted image .....

(odgovor članu mojval)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.8.2007 19:38:51   
Anonimen
Meni pomaga navadni jogurt.

(odgovor članu Sončni žarek)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
5.8.2007 20:22:39   
Pia77
Meni pomaga že Donat ali pa košček kruha. Če je res hudo, vzamem kakšen Rupurut, ki v nosečnosti ni škodljiv. Moji sestri je pa blazno pomagalo, če je spila 2 dcl alpskega mleka...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.8.2007 20:25:08   
mila1
Zgaga je res ena zgagauser posted image jaz imam velike probleme pa mi nič ne pomaga.Ne vzglavje dvigjeno ne donat.rupurut nič.user posted image mi gre včasih tako dela ponoči z mano.Groza

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.8.2007 11:35:35   
ronja
Zgaga me je matrala celo user posted image , pomaga Donat MG in Rupurut. Če ti je kaj v tolažbo, odkar sem rodila, nisem še niti pogledala Donata, prej pa sem bila že čisto boga, če ga je kdaj zmanjkalo in sem kar naprej driskila zaradi njega...

(odgovor članu mojval)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.8.2007 14:13:03   
poldy
Donat res pomaga, pa še priporočljiv je med nosečnostjo in dojenjem zaradi mineralov. Jaz ti ga priporočam, ker meni je pomagal pri prebavi, krčih in zgagi. Pa tudi če vzameš kakšen rupurut, ali pa rajši rutacid, ne bo nič narobe.
Moram pa povedat, da tisto kar pravijo, da laski rastejo je pa pravzaprav res. Mene je skoz zgaga pekla, pa ima naša Urša zelooooooo dolge laske!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 14
7.8.2007 14:33:43   
Janey
Jaz sem pa dobila nasvet..ovsene kosmiče dobro prežvečiš in poješ...eno pest. Sicer še nisem poskusla ampak naj bi pomagalo

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 15
7.8.2007 15:09:53   
Suzi*
Meni je v prvi user posted image  pomagalo, če sem pojedla par mandeljev!!!!

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 16
7.8.2007 16:40:47   
sandra85
donat je zakon user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 17
8.8.2007 12:13:24   
ronja
IZVIRNO SPOROČILO: poldy
Moram pa povedat, da tisto kar pravijo, da laski rastejo je pa pravzaprav res. Mene je skoz zgaga pekla, pa ima naša Urša zelooooooo dolge laske!!!!user posted image user posted image user posted image

Se strinjam poldy, moja user posted image se je rodila zelo lasasta in še zdaj ji lasje samo rastejo, nič ne zgleda, da bojo izpadli, so močni in temni (kot se za Ronjo spodobiuser posted image ). Res pa je, da je svakinja tudi tarnala zaradi zgage, pa je mali čisto plešast - samo ona veliko tarna in ne smeš vsega tako resno jemat... (verjetno je ni tako zelo pekla zgaga,  če je mali pleško, ne?user posted image )

Aja, donat je res "fajn za prebavo", pod pogojem, da si sicer pogosteje zaprta. Jaz navadno dobim drisko za vsak drek in sem jo tudi zaradi donata mela, ampak je pa mala res tak cukrček s temi laski, da se je splačalouser posted image ...

Od hrane pa meni ni pomagalo nič, samo donat. Pa sem probala svašta, čaje, suh kruh, to in ono,... to ni rečeno, da tebi ne bo pomagalo, samo da se ne boš sekirala, če ne bouser posted image Še najboljše se je odrezala lubenica, jaz predvidevam, da zaradi volumna - se kislina malo razredči...

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 18
9.8.2007 12:09:50   
mojval
Najlepša hvala za vaše nasvete. Probala sem rupurut, pa ni bilo niti po dveh nič bolje... Nato pa akcija in Donat..
Sedaj sem si nabavila zalogo in upam da bo še vnaprej tako učinkovit....  Hvala vam vsem - olajšale ste mi življenje...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?