|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   neiskrenost
3.8.2007 23:56:27   
Anonimen
ne vem več,na koga se naj obrnem.Sem že pisala o partnerjevih poslanih sms-jih,in lkicih,skratka velik račun.No pa sva nekak uredila stvari.Čeprav z moje strani ni več nič zaupanja in on to ve.Trudi se na vse možne načine,vem da mu ni vseeno.Danes pa dobim njegov bančni izpis,pa kar precejšje vsote denarja nakazanga,za katerega sem ga dva tedna spraševala,pa on meni da ga še ni in ni,da bo kon mesca.Mu rečem,da kaj mi to dela,kaj ni iskren do mene,on pa meni,da saj to ni ni.Vedno bolj dobivam občutek,da se dela norca z mene,da mi že nalašč laže,ali pa da je kaj narobe z njim,in da enostavno uživa v lažeh in mojem trpljenju.Danes mi je bila pika na i,sem rekla da je zveze konec,ker se mi bo enostavno zmešalo bit v vlogi detektiva,ko pa bi rabila vso svojo energijo za otrokeca.Nevem kaj storit v tem primeru,ima katera podobne izkušnje???Hvala da ste me brali
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: neiskrenost
4.8.2007 0:02:55   
Anonimen
Danes mi je bila pika na i,sem rekla da je zveze konec,ker se mi bo enostavno zmešalo bit v vlogi detektiva,ko pa bi rabila vso svojo energijo za otrokeca.Nevem kaj storit v tem primeru,ima katera podobne izkušnje???

Sej si si dala sama odgovor. In otroček? Kolk je star?
Zakaj vstrajaš v tej zvezi? Zakaj si zatiskaš oči? Zakaj upaš, da bo bolje, če ti vedno znova dokaže, kakšen niče je?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
4.8.2007 0:23:00   
Anonimen
glej ni mi lahko,sva zelo dolgo skupaj,otrok je majhen.on je drugač zelo vreu in do mene in do otroka.Meni je lepo z njim,ga ljubim.Ampak te njegove laži,vedno nekaj "brskam",pa vedno nekaj najdem.On pravi da iščem dlako v jajcu,in da samo mene ljubi.Moje mnenje pa je,da je ljubezen spoštovanje,zakaj delat partnerju to,kar veš,da ga bo prizadelo.Ne znam si razložit,pa po drugi strani je tako dober.Enostavno nisem dovolj močna,da naredim konec,ne upam,ga še vedno ljubim.,pa mislim da bo vredu.Ampak bit večni "detektiv"?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
4.8.2007 0:34:57   
Samoyedka
Upam, da se bo slišalo tako kot želim povedati user posted image : če ga ljubiš in je tako vredu in oh in sploh si drugače zadovoljna z njim...zakaj potem špijoniraš in koplješ po stvareh dokler ne najdeš česa? Saj veš tisto, kar ne veš ne boli? Ne, ne pravim da sama ne bi hotela vedeti, če ima moj dragi kakšne "mutne posle", ampak verjetno sama ne bi šla iskat in preiskovat stvari, če drugače "vse štima". Glede na to, da ti partner očitno nekatere stvari prikriva- iz kakšnega razloga in zakaj pa vesta samo vidva oz.on, zato je resen pogovor med vama definitivno na mestu. Vem, eno je govoriti, da se je treba vsesti in pomeniti, drugo pa to izvesti.
Upam, da bosta poštimala stvari in da se bo dobro izteklo, že zaradi otročka user posted image

13.8. je na svet prijokal za mamico in atija najlepši rožnati fantek - Tilen
Vsi se rodimo neumni- eni takšni tudi ostanejo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.8.2007 8:20:02   
caillou
Če ti je tolk luštno z njim in ti nič ne manjka, pa ne igraj več detektiva in se prepusti toku. Zraven pa razmišljal, kako boš lahko že jutri z otrokom sama preživela.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.8.2007 10:10:11   
visnjaaa
Jaz ti predlagam, da se nehaš igrat detektiva in svojo energijo usmiriš rajši v otroka.
Ali imaš preveč časa, ali pa si obsedena s tem raziskovanjem.
Le kak kaos bi bil na svetu, če bi vse ženske takole brskale oz. raziskovale???

O groza...pa da se ti da?????  

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.8.2007 10:10:39   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: caillou

Če ti je tolk luštno z njim in ti nič ne manjka, pa ne igraj več detektiva in se prepusti toku. Zraven pa razmišljal, kako boš lahko že jutri z otrokom sama preživela.

Se strinjam. In pri dnarju se lagat in nekaj skrivat...meni je to tako otročje, saj živita skupaj...

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.8.2007 11:10:47   
Anonimen
Sama te razumem, ker sem tudi jaz pred kratkim bila v isti situaciji.user posted image Trenutno se trudi zopet pridobiti mojo zaupanje,vendar je težko. Težko je ko ugotoviš da ti je oseba, ki si ji zaupal lagala, prikrivala stvari....jaz pa tega nisem prej opazila. Ne preverjam ga kot ti, in se prepuščam toku zveze. V kolikor pa po kakem naključju ugotovim da mi je spet lagal o istih zadevah oz. da nadaljuje z dejanji ki so me prizadela končam zvezo isti trenutek. To sem tudi njemu dala jasno vedeti.

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
4.8.2007 11:54:57   
Anonimen
prva anonimna sem.Saj jaz sem mu tud dala jasno vedet,da če se pojavi kakršnokoli nezaupanje,končam takoj zvezo.Evo,pa mi je spet isto naredil.Pol pa on v mene,češ da kaj se tako držim,da somo iščem nekaj....Enostavno,kdo ni tega preživljal,si ne zna predstavljati,kakšne muke so to,koliko jeze je v meni,ko se zavem,kako sem naivna,kako brije norca z mene,ukrenem pa nič,ker je po drugi strani dober ko med.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
4.8.2007 12:04:22   
Anonimen
Vem kaj misliš.user posted image   Vem kako boli to nezaupanje, vem kaj vse on obljublja...dokler nisi v tej situaciji je lahko reči...ne išči dlake v jajcu..samo ko pa si na tem, je drugače. Osebi ne moreš kar takoj zaupati spet, ne moreš pa živeti tako da tiščiš kot noj glavo v tla-v stilu,če ne vidim ne boli. Zakaj bi moral to delati. Bistvo je da naj partner tega ne bi več delal, ne pa da se ti pretvarjaš in gledaš stran.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
4.8.2007 12:54:40   
Anonimen
Spomnim se tvoje žalostne zgodbe, ko si nam razodela, da se razhajata. Dolgo sem se spraševala, kako je s teboj, še posebej zato, ker si nam povedala, da si drugič noseča, ko sta šla narazen. Kaj se je zgodilo z otročkom? Oprosti, da sem radovedna....

Želim ti veliko moči, da prebrodiš to krizo in končno spoznaš, da njega zate več ni, ker te ni vreden, ne tebe, ne tvojega otroka.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
4.8.2007 12:56:03   
Anonimen
Ups, sorry, napačna tema....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
4.8.2007 13:17:24   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ampak bit večni "detektiv"?

Zakaj pa?? Če ima kaka "čudna posla", jih bo imel kljub še takemu "detektivu" za vratom. Tako "detektivstvo" zvezo prej ubije kot okrepi, še posebej, če vsepovsod "vidiš" samo kako ti nekaj "prikriva" ( pa je lahk povsem nedolžna zadeva ). Na silo pa ljubezni ne moreš obdržati, ne gre. Ali je prostovljna ali pa je ni. 
Mogoče bi smo več morala delat na samozavesti  user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.8.2007 15:13:30   
karmy
po njenih besedah jo on preživlja, in ga prosi za denar....? in ji govori da ga še kar ni, ampak denarja ji pa ne da....?  in ti bančne izpiske gledaš.... zakaj že?

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.8.2007 18:42:40   
Anonimen
spet prva anonimna.Da nebo nesporazumov.On mene ne vzdržuje,samo ima večje dohodke in to ne samo enkrat v mescu.Gre pa samo zato,ker je pred nekaj časa sveto obljubil,da ne bo lagal in kaj prikrival in tud jaz sem mu rekla da se odselim,ampak on nič,jovo na novo.Sem pač videla na izpisku on pa meni,da ni to nevem kaka laž,da sem itak sama izvedela.pika

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
4.8.2007 19:56:07   
Anonimen
Anonimna, zakaj še vztrajati?? Nima smisla celo življenje "igrati detektiva", le trpela boš, ko boš vedno nekaj novega izvedela.. Obljubil je, da ne bo lagal in ti si ga dobila na laži.. In kaj je rekel.. Da to ni nevem kakšna laž, da si sama ugotovila.. Iskrenost pa takšna ja..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
4.8.2007 20:58:34   
karmy
veš to da ti nekdo obljubil da sploh ne bo lagal, se ti je zlagal.. vsakdo se zlaže in včasih je to bela laž, včasih pa prava grda laž...ti tudi sama sebe poglej, nisi nobena nuna ki nikoli in res nikoli ne laže... ampak zdaj je pa odvisno pri kakšnih stvareh laže in kaj prikriva... to da pa od nekoga zahtevaš da nič več ne laže o čemerkoli sama sebe slepiš...

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
4.8.2007 21:51:13   
Anonimen
Paj ,če se ti je zlagal že večkrat bodi sigurna,da bo lagal naprej.

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
4.8.2007 21:52:29   
sandrca
hej anonimna. pri meni se je dogajalo isto z bivšim. na koncu je prišlo že tako daleč s temi lažmi, da jim je sam začel verjeti.
to so ljudje, ki se tako globoko zapletejo v laži, da se ne znajo več izmotat iz njih.

jest ne bom nikoli pozabila tega dogodka:
on je bil v vojski, jest pa s sinčkom doma (bil je zadnja generacija obvezne vojske). pa bi moral dobit "plačo" al kar so že takrat dobival eno malenkost za čez mesec. pa kr ni in ni bilo denarja - kao. še jest sem mu neko malenkost dala (trapa ja) za avtobus al za kaj že - sej se ne spomnim več. no pa sem šla v klet nekaj iskat in sem šla mimo njegovih čevljev. nekaj mi je reklo, naj pogledam v čevlje. in sem. v čevlju pa denar, ki ga kao še ni bilo. pa mu nisem nič povedala, da sem ga našla, naslednji dan mi je pa rekel, da v naši hiši nekdo krade. halooo??

kaj sem hotla povedat. aja. patološki lažnivci. stran od njih!!! nikoli ne veš, al misli resno, ko zjutraj reče "dobro jutro" ali laže.

pri nama so laži pripeljale tudi konec zgodbe. user posted image user posted image user posted image danes sem prou vesela za to!! čisto nič mi ne manka, brez njega mi je tako bolje!!!user posted image user posted image

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?