sonchica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Endri bom napisala nekaj meni najljubših imen trenutno, mogoče oz. upam, da bom kateri pomagala meni so ful imen že pobrali tko da Eva, Neža, Dora, Jera, Zala, Brina, Urban, Sara, Oto, Miha odpadejo, ker so že zasedena, čeprav so mi ful všeč, ampak ostanejo mi pa še vedno Zoja, Gaja, Nika, Lara, Lana, Urša, Kaja, Dana, Gabi, za fantke Mark, Filip, Žan Luka, Matevž, Gašper, Jon, Vito, Roki, ... všeč mi je tud Patrik ali Patricija in Danijel ali Danijela če bi se zdaj morala odločit bi izbrala Zoja ali Mark res se je težko odločit, ker je toliko lepih imen, mislim pa da je treba gledati tudi malo na priimek in na imena ostalih družinskih članov, predvsem bratcev in sestric želim vsem vam, da se pravilno odločite papa kako to misliš zasedena drugače pa od tvojih naštetih so mi za najbolj všeč NEŽA , DORA ,LANA IN ZOJA za pa ŽAN in LUKA p.s nimam rada imen ala patrik, patricija in danijel , danijela --- ni po mojem okusu pa predolga so mi ! drugače pa tudi jaz želim vsem bodočim staršem da se pravilno odločijo + tudi tebi Endri