Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: sprememba stalnega prebivališča, lastno g... 3.8.2007 21:05:18
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Na tastovo dohodnino to ne bo nič vplivalo! Vidva prijavita svoje gospodinjstvo na upravni enoti, za spremembo naslova v tem primeru moraš imet pisno soglasje lastnika hiše - očeta tvojga fanta. Moj pravi, da na "tastovo" dohodnino to nič ne vpliva v kolikor imate prijavljeno svoje gospodinjstvo. Se je pa pri nas obrestovalo pri moževi dohodnini, glede na to, da sem bila jaz še kot študentka in me je dal kot olajšavo. Pri davku na kvadraturo stanovanja boste pa vsi itak na boljšem, ker bo več ljudi na enako površino. Upam, da sem ti kaj pomagala.
|
|
RE: sprememba stalnega prebivališča, lastno g... 3.8.2007 22:00:24
|
|
|
|
jade1
|
Samo a ni tako, da če prijaviš skupno gospodinjtvo potem se tudi pri položnicah pozna? Še ena položnica za tv, pa telefon, smeti...
|
|
|
|
RE: sprememba stalnega prebivališča, lastno g... 4.8.2007 8:32:19
|
|
|
|
kjava
|
IZVIRNO SPOROČILO: jade1 Samo a ni tako, da če prijaviš skupno gospodinjtvo potem se tudi pri položnicah pozna? Še ena položnica za tv, pa telefon, smeti... Najbrž misliš lastno. Ne niso podvojene položnice.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?