|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   koliko poje 7-mesečnik
3.8.2007 17:49:21   
Spelchi
Lep pozdrav,

me ne pa zanima koliko pojedo vaši otroci?
Moj skoraj vedno odklanja mleko , zato pa se boriva s kašicami.

Zjutraj spije (če spije) 100 ml mleka,
malica prb. 120 ml sadnega jogurta z ovsenimi kosmiči,
kosilo prb. 100 ml rižote z zelenjavo,
malica prb. 140 ml skute s sadjem,
in večerja prb. 150 ml kašice za lahko noč.

Zdi se mi da poje premalo, kajti kilogrami mu ne gredo gor.
Kaj naj mu še dodam, da bo bolj kalorično.

LP in hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: koliko poje 7-mesečnik
3.8.2007 22:42:22   
eya
Moj je bil isti-in še vedno je. Pač ni tako jedec, kaj hočemo.

Lahko mu obroke kalorično obogatiš tako, da mu dodaš kislo smetano, žličko olivnega olja v zelenjavo ali juhe, piškote (če jih že je) ali sladko smetano v sadne kaše. V juhice daj vedno kako zakuho, kuskus, ali kaj drugega.

Pazi, da kakšno uro pred obrokom ne bo pil pijače (razen če je seveda res vroče in je žejen). Nam so tudi svetovali pediatri, naj mu ne dajemo vmesnih prigrizkov, da naj se mu vzpostavi nek normalen ritem lakote/sitosti.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Spelchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
4.8.2007 13:21:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu eya)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.