|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NEučakanost
3.8.2007 17:15:58   
Anonimen
Zdravo, rabim en nasvet.

Z mojmu user posted image  sva se zmenila, da bova drugo leto začela ponovno delati na user posted image . Enega user posted image  sem že izgubila, čeprav sem/sva si srčno želela. Preživljala sem /in jih še vedno..hude muke.
In zdaj je nekako tako, da bi pa zopet della na tem drugo leto, jaz pa ne morem dočakati drugega leta. Kako naj mu dopovem, da jest ne morem in nočem čakati, še skoraj pol leta na ta veliki dogodek.
Malo sva že govorila o tem, samo on je za to da drugo leto.

Sej ne ga bi prepričevala ali kaj podobnega, samo nikakor mu ne morem dopovedat, da mi je zelo težko, in da se ne morem in ne morem učakati?

kak nasvet?

hvala, LP
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NEučakanost
3.8.2007 17:21:18   
Anonimen
Želja mora bit obojestranska. Vidva jo imata. Zdaj pa samo dokaži, da ga spoštuješ pri njegovi odločitvi, da bi raje naslednje leto. Po mojem ima razlog zato.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
3.8.2007 18:03:44   
Taula
Kot je že napisano...ima svoje razloge. Tudi on čuti strah in bolečino kot ti. Če ni pripravljen ga ne sili.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.8.2007 18:20:44   
Anonimen
Nič silit, saj drugo leto pa tudi ni tako daleč.
Jaz sem tudi enega izgubila, pa vem kako je in sem tudi morala najprej pri sebi predelat da sva šla spet v novi krog.

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
3.8.2007 18:36:43   
Anonimen
Vem, želja je močna, tudi pri meni. Zavedam se da je bolje počakat, ker je treba zadeve najprej prebolet. Tudi midva imava dogovor, da bova še enkrat probala. Vendar je potreben čas.
Pri sebi vem, da zaenkrat še ne bi mogla biti srečna nosečnica, ker bi me bilo ves čas strah. To pa ni dobro za dojenčka.
Leto bo hitro mimo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
4.8.2007 13:51:25   
zarjica
Mogoče pa bi pomagalo, če bi se zmenila, da se enostavno prepustita življenju in usodi? Tako sva se midva zmenla, ko sva  najinega srčka izgubila. Zdaj nič ne načrtujeva, brez računajna plodnih dnevov, prez pritiska...kar se ima zgoditi in kar nama je namenjeno, naj se zgodi. To pa lahko tudi traja en cajt, ane? Morda bo itak komaj drugo leto uspelo, morda pa prej...kaj pa vemo, živvljenje je nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.8.2007 0:45:31   
piščanc
jaz se tudi rada prepuščam toku dogodkov. ko bo otrok pripravljen vaju bo že presenetil.

in bila bi zelo žalostna, če bi me nekdo bremzal pri nečem, kar si želim.

iz malega zraste veliko

(odgovor članu zarjica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.8.2007 16:03:24   
natasarobi
Midva sva izgubila dva otročka v enem letu, tako, da vem kaj preživljaš. Dokler zelo trpiš in prestajaš muke je bolje, da počakata - lahko si samo v procesu žalovanja in je zato želja po novem otroku tako velika.

Ni rečeno, da ti bo druga nosečnost olajšala bolečino, ki jo čutiš zaradi izgube, lahko ti jo poveča in verjetno se tvoj partner tega boji, predvsem, da se ne bi ponovno zgodilo,....

Oba morata biti pripravljena na novo nosečnost, predvsem psihično, ker podzavest naredi svoje. in druga nosečnost/ drug otrok ne sme biti nadomestilo za prvega,....

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?